TBL 4.Hafta | Gaziantep Basketbol - Galatasaray

Tarih: 31 Ekim Pazartesi
Saat: 18:00
Salon: Karataş Şahinbey Spor Salonu
Yayın: NTV Spor

4. Haftada rakibimiz ligin galibiyetsiz takımlarından Gaziantep Basketbol. Gaziantep şu anda ligde ve Avrupa'da iyi günler geçirmiyor. Kadrosundaki yabancı kalitesi fena olmasa da ligde henüz galibiyete ulaşamadılar.

Takımın en skorer ismi 16,6 sayıyla Deyan Ivanov. Onun dışında 13,6 sayı ortalaması ile oynayan Will Cherry ve 11,6 sayı ortalaması ile oynayan Marcus Denmon takımın diğer skorer isimler. Kadrolarında ayrıca Andy Rautins, Jure Balazic ve Nemanja Aleksandrov gibi yabancıları var. Marcus Haislip'in neden oynamadığına dair henüz bir bilgim yok. Takımda ayrıca Türk vatandaşı olarak olarak oynayan Ruzic yer alıyor. Altan Erol, Alper Özcan ve Erden Eryüz diğer süre alan isimler.

Cok buyuk ihtimal bu macta salonda olacagim. yarin adanaya ucakla inip islerimi bitirip gaziantepe gecip maci izleyip ankaraya donecegim insallah. canli canli ilkkez izleyecegim takimi. hocaya blake schillb ve dibleri gonder diye 100 kez bagirmaya calisacagim. en sonunda da hoca dayanamayip seninde blake schilbinde diblerinde deyip kovacak hepimizi =D

Staff doğru düzgün önlem alırsa 30 yaparız. Ama lütfen artık maçı çalışsın staff. Rautins'i zor şutlara zorlamalıyız mesela ilk başta. İvanov'u pota dibinde topla buluşturmamalıyız. Çünkü potaya yakın aldığı zaman size avantajı nedeniyle rahat sayı buluyor. Oyunu hızlandırmak da onu absorbe etmek için bir yol olabilir.

Fenerbahçe ve Efes zorlu maçlar oynuyorken Daçka kolay bir maça çıktı. Rotasyon yapabiliyor. Bakalım biz bu maçta hangi tarafta olacağız?

Ayrıca Dentmon kadroya dahil olursa 1 oyuncumuzu çıkarmak zorunda kalıyoruz herhalde. Şu anda kamuoyuna yansıyan bir isim yok. Çıkardığımız oyuncu tekrar ligde oynarsa 10. oyuncu olarak dahil oluyor sanırım. Russ Smith mi olacak acaba?

İlk galibiyetlerini bizden alırlarsa şaşırmam. Ergin Ataman'a ciddi bir ultimatom verilmesi gerektiğini düşünüyorum tribünde fakat ultrAslan bu konuda tepkisiz kalıyor.

Ben Diebler veya Blake olabilir diye düşünmüştüm. Yanıldım ve bu demekki bir PG gelecek.

Keşke combo yeya 2-3 oynayan atletik bir savunmacı alsak.

Diebler veya Russ diye tahmin ediyodum ben de. Hocanın açıklamalarına göre gelen olmayadabilir ama umarım kısa savunmacı alırız. Micov ve Daye yarın oynamayacakmış. Şimdiden sıkıntı basmaya başladı. Antep in ilk galibiyeti olmaz umarım..