TBL 4.Hafta | Gaziantep Basketbol - Galatasaray

Micov ve Daye yokmuş yarın. Şimdi biz Orhan Hacıyeva diye bir oyuncu aldık,herkes unutmuş,hatta o kadar unutuldu ki koç ve staff bile unutmuş olabilir. 1 saniye bile süre almadı oynanan resmi maçlarda. Eğer bu kadar kötüyse bu adam,niye aldık? Değilse,niye oynamıyor?

Umarım yarın Emir ve Schilb'in 4'ten 30 dakika aldığını değil de,Orhan'ın süre aldığını görürüz. Hiç sanmıyorum tabi.

Dentmon'nun lisansını çıktığını tbf nin sitesinden gördüm, ama kimin lisansı iptal olduğunu görmedim. Kaynak ? Sakatlıklar içinde geçerli kaynak kim ? Bunun yanında eğer Ergin Ataman biraz kurnaz ise şu hamleyi yapar. Russ Smith yerine şimdilik Schilb'in lisansını iptal ederek, seyircinin tepkisini azaltır. Nasıl olsa o bölgede Micov ve Emir var ! Sonrasındaki hamle ise Dentmon ve Smith in yerine combo guard alarak yapar.

Dentmon'nun lisansını çıktığını tbf nin sitesinden gördüm, ama kimin lisansı iptal olduğunu görmedim. Kaynak ? Sakatlıklar içinde geçerli kaynak kim ? Bunun yanında eğer Ergin Ataman biraz kurnaz ise şu hamleyi yapar. Russ Smith yerine şimdilik Schilb'in lisansını iptal ederek, seyircinin tepkisini azaltır. Nasıl olsa o bölgede Micov ve Emir var ! Sonrasındaki hamle ise Dentmon ve Smith in yerine combo guard alarak yapar.

Fersu Yahyabeyoğlu twitter hesabından yazmış. Kesin bilgi midir bilemiyorum. Resmi bir açıklama yok henüz.

Fersumu ? Epey önce takibi bıraktım onu...İsmail Şenol veya Gökmen Özdemir deseydin eyvallah ama Fersu ise ben resmi açıklamayı bekliyorum.

Fersu Russ Smith'in lisansı iptal edildi yazmış. Doğru mu bilmiyorum.

Bu arada 9. Yabancı lisansını alan ilk takım biziz.

Russ'un lig lisansının iptal edildiği haberi doğruysa iflah olmaz hatalar zinciri devam ediyor demekki,madem kullanmayacaksan Diebler veya Schilb dururken son maçtada açılacağı alameti gösteren bu oyuncuyu çıkartmakta ne demek anlaşılır şey değil umarım doğru değildir.

Russ Smith icin her ne kadar sevmesemde lig lisansi iptal edilme siralamasi Blake schillb - diebler - dean thompson ve russ smith olurdu .aksi bir siralama gercekten haksizlik olur.

İçinde bulundugumuz bu süreci franz kafka en iyi şekilde özetliyor . "Her şey olması gerektiği gibi: Üzüntülü ve ağır."

Dentmon-Sinan-Can
Diebler-Göksenin
Blake-Emir
Deon-Orhan-Ege
Tyus-Pleiss

Daye ve Micov olmasa bile iyi bir rotasyon var.
Tabi kullanmasını bilen koç olduğu müddetçe.

Fersu Russ Smith'in lisansı iptal edildi yazmış. Doğru mu bilmiyorum.

Bu arada 9. Yabancı lisansını alan ilk takım biziz.
9 yabancı alıp uzun süreli sakatlık vs olmamasına rağmen daha 4.haftada 9.hakkı kullanmak ciddi bir plansızlık örneği. Sezonun bizim için özeti diyebiliriz.
Bu plansızlığa yakışması açısından Russ Smith iyi oynamaya başlarsa, 10.hakkımızı da tekrar kendisiyle kullanabiliriz :)

Abi neden Schilbin lisansı iptal edilmiyor kafam gerçekten almıyor!! Hoca da gram değişme olmayacak bu belli artık..Bari "Avrupanın en iyi guardı" olacak dediğin adamı ligde oynat ki bir şeyler olacak mı olmayacak mı görelim..Nasıl skandal bir karardır bu kardeşim!! Yönetimden biri de çıkıp ne oluyor demiyor..Bu adama 1m usd veriyoruz yazık GS'nın parasına..

Bence yeniliriz.Yenersek de ilk farkı bir 15 lere falan çıkartırız sonra ordan ortak ederiz maça Antep'ı 1-2 sayı ile galip geliriz .

Beyler bayanlar ; sizden kişisel bir ricam var. İstifa isteyen istemeyen herkes armaya formaya , geçen sezona , oyuncusuna , koçuna , kısacası her neyini seviyorsa onun hatırına şu maçlık takımın yanında olabilir mi ? Tamam konuştuk birbirimize girdik 3 gündür.
Ama maç günü , maç anı artık rakibi ve kazanmamız gereken maçı düşünelim. Şubede sevmediğiniz şeyler olsa da bu şubeye , klübe hepiniz gönül vermiş insanlarsınız. Maç anında da takımın yanında olmalıyız hep beraber. Eğer bu klüp ''benim klübüm'' diyorsak ; galibiyeti isteyelim bu maç. Küçük kıvılcımlardan da büyük yangınlar çıkar. Maç sonrasında yine zaten mevcut durumları , sorunlarımızı hep beraber burada konuşuruz.

Sanıyorum bu maç hedef maçımız inşallah kazanırız. Maç içinde 15-20 sayı öne geçip oradan rakibin yakalamasına izin verdiğimiz maçlardan biri olabilir...

Guard'lardan birinin lisansını iptal etmek yerine forvetlerden birini etmek daha mantıklı diye düşünüyorum.
Zira forvet pozisyonunda ciddi şişkinlik var. Diebler ve Schilb'den birinin lisansı iptal edilse yeri kolaylıkla dolmaz mı?
2-3 numara pozisyonunu oynayabilecek bi ton adam var