TBL 4.Hafta | Gaziantep Basketbol - Galatasaray

Tahmin edildiği gibi Russ Smith kadroda yok ve lig lisansı iptal edilen o gibi görünüyor.Skandal bir Ergin Ataman kararı daha ama şaşırmıyorum.Kararları gece uykusunda filan veriyor sanırım,ben akılla mantıkla açıklayamıyorum, Düzgün bir yönetim olsa kendini kovdurmaya mı çalışıyor dicem ama onun da olacağını sanmıyorum.

Diebler kadroda Blake Schilb kadroda ama Russ Smith yok:))

Greg Popovich Ataman takımın en önemli 3 oyuncusunu kadroya almamış, Russ, Daye, Micov. Çok doğru bir karar Greg Popovich Ataman hocamdan.. Her yaptığı yerinde Hocamın..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezona berbat giriş yapan Antep'i forma sokmak için yine klasik savunmamızla başladık, hiç atmadıkları kadar üçlük atabilirler bugün.

Takım berbat. Bu takım ne çalışıyor hiç bilmiyorum. Takımın ne yapmaya çalıştığı da büyük soru işareti oyuncular rastgele oynuyor gibi. Koçumuz sezon başından bu yana yok ne yazık ki. Diebler'i bu oyunuyla çıkarmayan koç kovulmak istiyordur bence.

Dünyanın en kötü savunma takımı olabiliriz, mübalağ falan değil net yani bu. Her maç kusma noktasına geldik artık; yalandan yapılan perdeye herkes takılıp kalır mı yahu ? Rakip kim olursa olsun tek el üstü şut atmıyor hep boş şutlar. Schilb ne zaman boş şutları sokacak ? Dentmon sokakta basketbol oynar gibi her eline geleni rasgele savuracak mı ? Takımda Tyus dışında olumlu ne var allah aşkına ?

Bu Gaziantep takımını ilk kez izledim. Belki zaman zaman parlayıp acayip üçlükler sokabilirler ama acayip düzensiz bir takım. Best bunlardan daha iyiydi.