TBL 4.Hafta | Gaziantep Basketbol - Galatasaray

İzlenmeye değmeyecek bir maç. Savunma diye bir şey yok. Oyuncular kafalarına göre oynuyorlar. 1 devre dayanabildim bu takıma. Diebler sanırım hiç çıkmadı buda ayrı bir not düşünün artık koçun durumunu.

Bizim kadar kotu savunma yapan bir basketbol takimi uzun senelerdir hic gormedim. Birebir herkes geciliyor hadi onu gectim kimse dogru kaymalari yapamiyor. Bu arada hucumda edemiyoruz adam gibi, schilb'in elinde takim o tikanana kadar gider.

Takim olarak bu kadar kotu degiliz esasinda ama hoca ile oyuncular kopmus. Ne hoca onlardan memnun nede oyuncular ondan. 12 oyuncu degismiyecegine gore cozum oteki turlu olur ancak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son 9 saniye de yaşananları biri bana anlatabilir mi ?
Sinan neden faul yapar ?
Topu oyuna sokarken nasıl kaybedip sayı yenilir?

Hahaha efsane bi son 7 sn oynadık.Herkes yapamaz bunu takıma ve koça helal olsun.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya Schilb topu sokamiyor kenardan hoca malesef 1,5 yıldır bunu anlamıyor.

Bence başarılıyız hiç elesyirmeyelim 50 sayı yemedik yaş ortalaması 50 olan antepten

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gaziantep takımı efesin antreman tadında oynayıp 100 sayı atabileceği bir takım mahalle takımından hallice ve bizim bu takım karşısında oynadığımız oyun oldukça kötü

Macin bitimine 7 saniye kaldigi icin tv basindan kalkıp foruma girdim . 7 saniyede 4 sayı yemeyi nasıl başardı takım ?

Son hücum tam bir facia bunu beklemezdim ama bunu bile beklemek gerekiyormuş zaten maç içinde bir sürü topu kenardan neredeyse sokamıyorduk.Bu takım cidden neyi iyi yapıyor ne çalışıyor bu takım kafayı yiycem gerçekten!!

Uzun zamandır böyle zevkli bir 7 sn görmedim herkes görevini yerine getirdi .Sinan'ın faulü ,Schlib'in akıl dolu pası muazzamdı gerçekten .

Gerçekten artık ızdırab geliyor bu takım.Takımdaki kimsenin geleceğe dair bir umudu yok.Anlamadığım her maç 100 sayı yiyoruz azcik savunmaya çalışalım diyende yok.

Ama tüm bunlara sasiramiyorum malesef çünkü şube tarihinin belki de en önemli adamı kenarda sadece takımı sabote etmekle meşgul.

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Antep'ten 41 sayı yiyecek başka bi takım varsa bu ligte o da Ted Ankara, izlediğim en dağınık, saçma takımlardan biri. En iyi şutörleri Rautins 3 faul almış, tek opsiyonları Denmon ve Cherry olmasına rağmen biz koridor açıyoruz buyrun sayı atın diye, savunma yapamamak ayrı savunma kavramını BİLMEMEK ayrı. 41 yedik lakin adamlar 60'a gayet ulaşabilirdi, el üstü zorlama tek şutları yok kaçanlar dahil olmak üzere, Schilb'e ver topu 15 saniye bekleyip saçma sapan hücum etsin, tuğla atsın. Daha kötüsü de Schilb ve Sinan dışında sorumluluk alabilecek oyuncumuzun olmaması. Yani yazacak o kadar şey var ki 20 dakika şu takımı izleyip kanser olmamak mümkün değil.