Ligin en zayıf takımlarından birini yendik. Ama oynadığımızın basketbol olup olmadığı belli değil.
Ocelikle bu galibiyeti Takim kaybetsinde hocanin gidisi hizlansin beklentisinde olan herkese armagan ediyorum.
şu maçlarda süre vermeden, kimseyi kazanamazsın ama adamın derdi kazanmak değil bence, bugün tam manasıyla emin oldum.Dentmondan da memnun değil Russ'dan da ama ikisini de kazanmak adına bence çaba göstermiyor.Saçma sapan işler yaparak lisans haklarının da anasını ağlatıyor. Bence yönetime mesaj vermeye çalışıyor olabilir bakın bu oyuncular olmadı ben transfer istiyorum diye ama bu da yanlış.Hoca her sıkıntıda transfere sarılmaya çalışıyor ve böyle yaparak da kolaya kaçıyor. Bu düşünce yapısı başlı başına yanlış. Yarın bir gün Diebler'ın lisansını iptal edip Russ'a tekrar da dönebilir, hiç şaşırmam. Bu kararlar nerede nasıl alınıyor anlamış değilim.Oyun kurucudan katkı alamıyoruz ama oyun kurucuya süre vermiyoruz. Şöyle maçlarda süre verip ritme sokmadan nasıl verim alcaz bu oyunculardan.
Diebler yerine Russ'ın lisansını iptal etmek intihar. Takım düzenin 0 bari tek başına iş yapacak adamlara lisans çıkar. Russ'ı nasıl bitirdiyse Detnmon'a da aynını yapıyor. Ben resmen art niyet görüyorum kovulmaya çalışıyor olabilir.şu maçlarda süre vermeden, kimseyi kazanamazsın ama adamın derdi kazanmak değil bence, bugün tam manasıyla emin oldum.Dentmondan da memnun değil Russ'dan da ama ikisini de kazanmak adına bence çaba göstermiyor.Saçma sapan işler yaparak lisans haklarının da anasını ağlatıyor. Bence yönetime mesaj vermeye çalışıyor olabilir bakın bu oyuncular olmadı ben transfer istiyorum diye ama bu da yanlış.Hoca her sıkıntıda transfere sarılmaya çalışıyor ve böyle yaparak da kolaya kaçıyor. Bu düşünce yapısı başlı başına yanlış. Yarın bir gün Diebler'ın lisansını iptal edip Russ'a tekrar da dönebilir, hiç şaşırmam. Bu kararlar nerede nasıl alınıyor anlamış değilim.