TBL 4.Hafta | Gaziantep Basketbol - Galatasaray

Emir atti iki tane,antepte ilk yarıdaki gibi sokamadi aldık maçı.Ne takım halinde bir hücum organizasyonu gördük ne de savunmada bir direnç.Ekimi bitirdik takım olma yolunda ise niyetimiz dahi yok.

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

takım savunma yapmıyor olabilir eyvallah da hücum sahasındaki bu belirsizlik resmen midemi bulandırıyor. her rakip sahaya top taşındığında doğaçlama bir şeyler yapmak zorunda mıyız? pas özelliği olan pekçok oyuncu var tamam ama bu takıma bir artı olarak yazılmalı sadece; takımın hücum stratejisinin temeli olmamalı. bu belirsizlik sürdükçe biz daha çok dalgalanırız. savunma tek bir oyuncuyla çözülemez ama şu hücumu arroyo çözerdi. bir an önce getirsinler de en azından şu sahadaki oyunculardan düzgün verim alalım. olanı da kullanamıyoruz böyle.

Tamam savunma kısmını geçelim anladık yapamıyoruz kabul ettik de arkadaş hücumumuz da rezil vaziyette!! Birbirinden alakasız adamlarla doldurdun kadroyu hoca savunma yaptıramıyorsun bari hücum seti izleyelim, bir oyun planı görelim sahada oda yok..Peki soruyorum bu takım ne oynuyor yada ne oynayacak?

Koç Gstv de maç sonu verdiği röportajında ilk yarı kötü, fakat ikinci iyi ve sert oynadığımızı, kolay atış vermediğimizi, hücumdada işlerini iyi yaptıklarından, birde oyun kurucu pozisyonundan gene verim alamadığını söyledi. Sanırsam ben yanlış maç izledim. İyi felan oynamadık, şans yanımızdaydıki böylesine bir takım ile karşılaştık. Şunu beklerdim kazanmak güzel ama daha çok çalışmalıyız bu galibiyet bize moral oldu. Bir çok kötü yaptığımız işler var ama bunları gidermek için var gücümüzle çalışmalıyız....
Allahım sen bizlere sabır ver :(

Oyun kurucudan katkı alamıyoruz ama oyun kurucuya süre vermiyoruz. Şöyle maçlarda süre verip ritme sokmadan nasıl verim alcaz bu oyunculardan.

Bir gerçek var ki ne hoca oyunculara ne de oyuncular hocaya güvenmiyor. Vücut dillerinden bile bu rahatça anlaşılıyor.

Gaziantep aynı bizim gibi ne yaptığını bilmeyen savruk bir takım. Maç da 2 oyuncumuz ritm bulursa rahat skor buluyoruz ama tüm maç boyunca 3. bir oyuncuyu bulamadığımızdan maçı da koparamadık. Maçın seyir zevkinin de diplerde olduğunu söylememe bile gerek yok sanırım.

Tüm oynadığımız maçlarda pota altına verilen her topu sanki maç öncesi rakip oyuncuların ısınmada attıkları gibi rahat bir şekilde atmasına müsaade ediyoruz. Bu maç tekrar gösterdi ki biz sezon boyunca savunma yapamayacağız ve attığımız sayıya göre maçların sonucu belirlenecek.

Vasat Antep kısalarının bizim oyuncuları geçmediği pozisyon yok. Bu gerçekten rezil bir durum.
Diebler ın bu takımda yeri yok, Dentmon'a süre vermek gerekiyor. Adam psikolojik baskıdan top süremedi ya ! Takım içi psikolojinin ne durumda olduğunun en bariz örneği...

Ocelikle bu galibiyeti Takim kaybetsinde hocanin gidisi hizlansin beklentisinde olan herkese armagan ediyorum.

Gelelim salondan izlenimlerime, Yahu justin dentmon kardes, kac zamandir yazacagim ama hep erteliyordum, sure aldigin her macta 2- dakika icinde 3 faule ulasmayi basarmak ayri bir yetenek olsa gerek. kaldi ki rezalet otesi oynadin. kenara geldiginde ellerini basinin arasina alip ne yapsam olmuyor tarzinda bosuna dovunme, sokak basketbolu turnuvasinda degilsin dentmon!!!

Schillb- sasirtti salonda herkesi, inanmak mumkun degil- inshallah devam eder aynen.
diebler tehlikeli bir keskin nisanci ama kafasi rahat degil gibi oynuyor.
emir atinca atiyor,
sinan elinden geleni yapmaya calisiyor.
dean thompson isininca daha iyi gibi
Tyus - acik ara takimin en guvenilir oyuncusuydu sahada iken.

Genel olarak takimda ciddi bir lider eksikligi var- zaten sinan da olmasa bu takimin eli ayagina dolasacak.

diyeceksiniz ki gecen yilla bu yil arasinda ne fark var, hatta daha pahali oyuncular bu yilkiler. tek bir cevap verecegim arkadaslar. hem de buyuk harflerle - ERIC MCCOLLUM

Gecen yil takimin lideri Eric yok - ustune russ yok dentmon yok bu kadar eksikle cok iyi bile oynuyoruz. (Allah sinana zeval vermesin )

Ne diyelim geçiş sürecinde sonuç önemlidir oyun değil. İnşallah bu süreç kısa sürede son bulur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sürekli aynı şeyleri yazıyoruz fakat tablo bu şekilde. Dentmon maç boyu guard görevini Tyus'a attığı müthiş bir pas harici yerine getiremedi. Bu tabloda Diebler gibi facia bir oyuncu varken Russ Smith'i dışarıda bırakmak büyük bir hata. Ligden düşecek takıma karşı zar zor galip geldik. Olumsuz tablo aynen devam ediyor. Karanlığın aydınlığa çıkması için muhakkak bir değişim lazım o da koç değişikliği gözüküyor. Hoş Avrupada boşta iyi bir koçta yok sanırım o da ayrı...

Oyun kurucudan katkı alamıyoruz ama oyun kurucuya süre vermiyoruz. Şöyle maçlarda süre verip ritme sokmadan nasıl verim alcaz bu oyunculardan.
şu maçlarda süre vermeden, kimseyi kazanamazsın ama adamın derdi kazanmak değil bence, bugün tam manasıyla emin oldum.Dentmondan da memnun değil Russ'dan da ama ikisini de kazanmak adına bence çaba göstermiyor.Saçma sapan işler yaparak lisans haklarının da anasını ağlatıyor. Bence yönetime mesaj vermeye çalışıyor olabilir bakın bu oyuncular olmadı ben transfer istiyorum diye ama bu da yanlış.Hoca her sıkıntıda transfere sarılmaya çalışıyor ve böyle yaparak da kolaya kaçıyor. Bu düşünce yapısı başlı başına yanlış. Yarın bir gün Diebler'ın lisansını iptal edip Russ'a tekrar da dönebilir, hiç şaşırmam. Bu kararlar nerede nasıl alınıyor anlamış değilim.

Dentmon-Can
Sinan-Schilb-Göksenin
Micov-Emir
Daye-Ege
Tyus-Pleiss
Nihai rotasyon bu olacaktır ligde

şu maçlarda süre vermeden, kimseyi kazanamazsın ama adamın derdi kazanmak değil bence, bugün tam manasıyla emin oldum.Dentmondan da memnun değil Russ'dan da ama ikisini de kazanmak adına bence çaba göstermiyor.Saçma sapan işler yaparak lisans haklarının da anasını ağlatıyor. Bence yönetime mesaj vermeye çalışıyor olabilir bakın bu oyuncular olmadı ben transfer istiyorum diye ama bu da yanlış.Hoca her sıkıntıda transfere sarılmaya çalışıyor ve böyle yaparak da kolaya kaçıyor. Bu düşünce yapısı başlı başına yanlış. Yarın bir gün Diebler'ın lisansını iptal edip Russ'a tekrar da dönebilir, hiç şaşırmam. Bu kararlar nerede nasıl alınıyor anlamış değilim.
Diebler yerine Russ'ın lisansını iptal etmek intihar. Takım düzenin 0 bari tek başına iş yapacak adamlara lisans çıkar. Russ'ı nasıl bitirdiyse Detnmon'a da aynını yapıyor. Ben resmen art niyet görüyorum kovulmaya çalışıyor olabilir.

ilk çeyrek fark açılırken Yine hoca tarafından alınmayan ama Taraftarın olaya el atıp aldırdığı mola dışında eğlenceli ve güzel tek bir şey yok.

edit: Maçta 7 kişi ile oynadık. Mecburiyetten de olsa maç sırasın da rotasyona dar tutunca schilb gibi bir adamın bile katkı verdiğini umarım hoca görmüş ve diğer maçlarda da bunu uygulaması gerektiğini anlamıştır umarım