TBL 4.Hafta | Gaziantep Basketbol - Galatasaray

Skorda 13-8 gerideyken koç Ergin Ataman'ın sahaya atılan konfeti sebebi ile mola alması gözümden kaçmadı. Fark açılırken rakibin ritmini bozmak adına alınacak bir mola Ergin Ataman'ın yapacağı iş değil çünkü. :) Maç başına yayın gerisinden 30+ üçlük deneyen ve hücum anlamında çok verimsiz olan Gaziantep'e karşı zorlanıyoruz. Bizimde onlardan farkımız yok açıkçası.

Takımda formanın adalete göre değil, dengesini iyice yitirmiş bir kişinin, oyuncularıyla özel hayatında olan muhabbetine göre dağıtıldığını bir kez daha gördüğümüz bir maç oluyor.

Ergin Hoca'nın kaç maçtır Deon, Dentmon, Daye, Göksenin gibi oyuncuların en basit hatalarında bile kenardan iğrenç el kol hareketleri ile cinnet geçirme pozu kesmesi ve anında oyundan alıp, alırken de psikolojilerini bozacak şekilde aşağılar gibi bağırıp çağırmasının yanında savunmada ağzı açık salonun çatısını izleyen Schilb ve Diebler gibi oyunculara sonsuz, limitsiz kredi vermesi artık midemi bulandırıyor.

Acaba bu maçta mı hedef maçımız değil hocaya sormak lazım tanıyan varsa iletsin..O değil nasıl bir 7 saniye yaşadık koltuktan kalktım hala ayakta alkışlıyorum :)

İşin teknik taktik boyutu bir yana dursun takım mental olarak kafasında sezonu coktan bitirmiş gibi oynuyor . İlk yarı tek hücum silahimiz Shlibb'di . vah ki ne vah.

biz neyi bekliyoruz anlamiyorum. her gecen gün sezonu cöpe atma konusunda bir adim daha yaklasiyoruz. artik herkesin gördügü bir sey var bu takima ne kadar süre verirsen ver savunma yapamaz ve 90 küsür sayi yiyerek nadir mac kazaniriz. bu takimdan en az 2-3 oyuncu eksilmeli ve yerine savunma özelikleri olan en az 1 kisa gelmeli. takimdaki tüm kisalar bire birde eksiliyor.

obradovicde aşağılar gibi fırçalıyor oyuncularını bu konuda atamana kızmıyorum oyuncularını ateşlemek için bunu yapıyor

Kesinlikle katılmıyorum. Obradovic her seferinde bir şen anlatma derdinde oluyor. Özellikle yeni ve genç oyuncularla daha da yumuşak konuşuyor. Ergin hoca genellikle hata yüzünden çıkardığı oyuncuya hatasını anlatmak yerine yanından geçerken tripli bir şekilde kafayı çevirip konuşmuyor. Konuşuyorsa zaten vay oyuncunun haline. Obra'nın yaklaşımıyla kıyaslamak bence hiç doğru değil.

Daye de yokken Ege Arar'ın olmaması da bir başka ilginç nokta. Ege 2. ligde inanılmaz oynuyor. Maç eksikliği de yok yani.

Diebler'in bu kadar etkisiz oynamasına ragmen neden bu kadar uzun süre aldıgı düsünülebilir . Muhtemelen koç ' son şansın ' oyna görelim mesaji vermek istiyor . Acaba sadece diebler'in mi son şansı ?

Maçı kazanmamız neyi değiştirecek ki ? Mevcut kadroyla saha avantajı alsak dahi 2 gün önceden farklı olması çok mümkün gözükmüyor, şu lanet kadroya tribün bile savunma yaptıramadı, geçen sene bunu başarabilmiştik ceza yediğimiz maçta. Kaldı ki Antep ligin en zayıf 4-5 takımından biri ölçü olacak maç değil. Daye ve Micov'un yokluğunda bugün rakibimiz ortalama bir takım olsaydı(Çekmece,Uşak gibi) şu an maçtan kopabilirdik.

Greg Popovich Ataman takımın en önemli 3 oyuncusunu kadroya almamış, Russ, Daye, Micov. Çok doğru bir karar Greg Popovich Ataman hocamdan.. Her yaptığı yerinde Hocamın..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arkadas Takımın başındakı koç ile dalga gectiginden ötürü ceza yicekmi merak ediyorum.

Zamanında bundan cok daha ufak benzetmelerde hemen cezalar kesilirdi. Ergin Ataman olunca sonuc ne olcak bakalım

Antep geçen yıl Calloway, Jawad Williams'la falan bu oyunu oynarken maç kazanıyordu da şu sistemi şu kadroyla oynayarak 7-8 galibiyet bile alamaz bunlar.