TBL 4. Hafta | Hacettepe Üniversitesi 68 - 86 Galatasaray MP

Tarih: 5 Kasım Cumartesi
Saat: 13:30
Yer: Ankara Spor Salonu
Yayın: Lig Tv 3

Karşılaşmayı Aytuğ Ekti, Serkan Emlek, Tunçtan Durmuşcan hakem üçlüsü yönetecek.

Rakibimizin kadrosuna bakacak olursak;

1. Ali Ulaş Peker
2. Onur Altinmakas
3. Adnan Önder Külçebaş
4. Gökhan Orçun Tunca
5. Emrah Arslan
6. Rifat Murat Kaya
7. Derya Yannier
8. Ricardo Dominique Marsh
9. Ali Işik
10. Sherron Marlon Collins
11. Matthew Osei Bryan Amaning
12. Melvin Ray Sanders
13. Hüseyin Beşok
14. Özgür Adigüzel

Bu maçta Oktay Hoca'nın Cevher'i ve Tutku'yu takıma kazandırmasını istiyorum.Bu 2 oyuncu çok az süre alıyor,adamlar süre almadığı için soğudu adeta,bari ligde süre alsınlar.Songaila dinlensin,Ender dinlensin,dinlenmesi gerekenler dinlensin ...

Lakovic'i umarım Olimpija maçına saklar hoca.

Maça gelirsek,ilk yarı vurup geçmemiz gereken bir maç.Sıkıntıya girmeden rahat kazanırız.

Salonda olmayı planlıyordum ama Ankara biletleri bir hafta önce kapışılmış.Bayram yoğunluğu darbe vurdu plana.TVden dahi izleyemeyecek gibiyim.
Önümüzdeki hafta sezonun kader haftalarından.İki zor maçın öncesinde kasmadan,güven tazeleyerek kazanalım.16 Ekim'de Ankara çok güzeldi.Kaldığı yerden devam etmeli.

Özgüven tazeleyebilmek adına kısmen kolay olan bu deplasmanın yoğun fikstürün arasına girmesi hoş olmuş. Hem güven tazelemek hem de moral kazanabilmek, hatta rotasyonda beklenenden daha az süre alan oyuncuları da kazanabilmek adına güzel bir fırsat gerçekten.. Umarım Karşıyaka maçındaki gibi kafalar başka yerde olmaz da kaza kurşununa kurban gitmeyiz. Takıma başarılar..

Salonda olmayı planlıyordum ama Ankara biletleri bir hafta önce kapışılmış.Bayram yoğunluğu darbe vurdu plana.TVden dahi izleyemeyecek gibiyim.
Önümüzdeki hafta sezonun kader haftalarından.İki zor maçın öncesinde kasmadan,güven tazeleyerek kazanalım.16 Ekim'de Ankara çok güzeldi.Kaldığı yerden devam etmeli.

biletler hiç satışa çıkmadı ki,hacettepenin cezası var maç seyircisiz olabilir ama net değilmiş

arkadaşlar bu ankara spor salonu hangisi oluyor? ankara atatürk spor salonu mu yoksa ankara arena mı yada hiç bilmediğim başka bir salon mu? :S

Alperen Bey, Ankara Arena açıldıktan birkaç hafta sonra ismi değişti ve Ankara Spor Salonu adını aldı.

Mutlu Hayran: "Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmayacaktır"
04 Kasım 2011 Cuma
İlk hafta Aliağa’yı deplasmanda yenen Hacettepe Üniversitesi, sonraki iki haftanın mağlubiyetle sonuçlanmasının ardından, kendi sahasında yenilgisiz Galatasaray Medical Park ile karşılaşacak ve karşılaşma 5 Kasım Cumartesi günü, saat 13:30’da Ankara Spor Salonu’nda oynanacak.

Hacettepe Üniversitesi Basketbol Şube Sorumlusu Doç. Dr. Mutlu Hayran, Ankara Spor Salonu’ndaki karşılaşma ile ilgili olarak “İç sahada yapacağımız ilk seyircili maçımızda yurt içi maçlarında uzun bir yenilgisiz seri sürdüren ve erken başladıkları Euroleague elemeleri nedeniyle de ligin en hazır takımlarından biri olan Galatasaray Medical Park ile karşılaşacağız. Rakibimizin Milli Takım, Nba ve Euroleague kariyerli oyunculardan oluşan güçlü bir kadrosu var. Takımımız da benzer şekilde kaliteli oyunculardan oluşmakta. Bayramda tüm Ankaralı basketbolseverlerin keyifle izleyecekleri bir maç olacağını düşünüyorum. Her yerde her durumda yanımızda olan taraftarımız da bizim bu maçta yine en önemli desteğimiz olacaktır” açıklamasını yaptı.

http://www.tbl.org.tr/beko/haber_detay.asp?Haber=10801&sezon=2011-2012

Böyle bir haber var.

göksenin en azından bu maçta süre almalı.
sürekli övünüyoruz genç yetenklerimiz var, önümüz açık filan diye. ama ben endişe etmeye başladım. ciddi bir planlama yapılmazsa/yapılmadıysa bu çocuklara yazık olcak

Evren , Haluk , Göksenin in kadroda olması , başta Lakovic olmak üzere 2 oyuncunun daha dinlendirilerek kadroya alınmaması gereken maç.bu maçta oynamayacaksa bu oyuncular kendilerine para ödenmesine de gerek yok demektir..