TBL 5.Hafta | Galatasaray - Trabzonspor

Trabzon 2/8 üçlük attı. Hepsi de boş üçlüktü. Yüzdeli soksalar ilk çeyrekten fark yiyebilirdik. Biz de 3/7 attık.

Kadın basketbol takımımız 40 saat arayla Samsun deplasmanından Girne ' ye gidip 40 dakika boyunca savaşıyor ve rakiplerini eziyor . Erkek basketbol takımındaki bu gamsız ve ruhsuzluk beni bitiriyor... izlemek bile istemiyorum.

Tibor u biraz dikkatli izlemenizde fayda var. 2.20 boyu var ama ribaund ve blok yeteneği yok. Ayaklar yavaş. Hücumu son derece kısıtlı. Ve biz bu adama krstic inadından dolayı mecbur kaldık. Ah hoca ah

Bugunde Trabzon gibi bir takimdan devrede 40 yiyerek misyonumuzu tamamladik. Bunun bi tik ustu 87 yiyip kaybetmek, bakalim bunu basarabilecek miyiz?

Her çeyrek 20 sayı yeme alışkanlığımız devam ediyor. Trabzon'dan da 40 sayı yedik, muhtemelen maç sonu 80 sayı üstü yiyeceğiz yine.

Ligin en dağınıl takımından kendi sahanda devrede 40 sayı yemek için hiç sahaya çıkmasakda olurdu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir gram takım görüntüsü yok ekipte, 3 lüklerle oynuyoruz işte.

Tibor Kızılyıldızda olsa Marjanoviç olur. Russ Laborel'de olsa Bo Mccaleb olur. Daye Madrid'te olsa Mirotiç olur. Dentmon Her hangi bir takımda EL'nin en skorer 5 oyuncusundan biri olur. Hoca da biraz aynaya bakmalı artık, bu takım ne çalışıyor ? Oyun planı ne ? Görev paylaşımları ne ? Bu oyuncuların hepsi boş adamlar olsa eyvallah. Hakemin en az 3 tane yanlış kararı var tepki yok doğru düzgün, göksenin ve Sinan dışında yerden arkadaşını kaldıran yok. Ortada takım diye bir şey maalesef yok.

Merak ediyorum acaba Euroleague tarihinde bundan once boyle daginik bir takim olmusmudur ki? Takimimizin en iyi oyuncusu Blake Schilb.. bu da galiba herseyi ozletiyor. Ilk ceyrek TS okadar bos ucluk kacirdi ki akil almaz birsey bu.. Karsimizda TS degilde baska bir takim olsa 40 degil 60 sayi yemistik. Hocayida rostasyon konusunda gercekten anlamiyorum. Kenarda anca soylenip hersey sinirleniyor. Bakildiginda dogru duzgun bir hucumumuz yok, savunmamiz yok, 3'luge dayali bir sistemle gidiyoruz bakalim.

İki yumuşak tempo yapmaya çalışan takım var. Birebir savunmada zorlanıyoruz oyuncular iyi niyetle çabalıyor savunma yapmak için ama organize olamıyoruz. Schilb Micov aynı anda sahada olduğunda bir de bunlara undersize Dentmon eklendiğinde savunmada sıkıntı yaşıyoruz. Dentmon'ı sg gibi düşünüp sadece hücumda zorlandığımızda süre versek daha iyi olur oyun kurmada herhangi bir katkısı rolü yok zaten. Pleiss ve Thompson'un süresi artmalı içeriyi kapatmalıyız.

Allahtan ligde antep trabzon best le filan oynuyoruz yani hedef maçlarımızı üst üste koymuşlar bu takımlara karşı üçlü averajda iyi duruma geçeriz sene sonu küme dusmeyiz bence...bir iki mac da sürpriz yapsak misal uşağı filan yensek kesinlesir bile...
Yok 14.bitireceğiz biz. Bir hedef maç goygoyudur gidiyor. Galatasaraylılar koçla dalga geçerken farkında olmadan Galatasarayla dalga geçiyor.

Çok gevşek oynuyoruz bu kadar gevşeklik can sıkıcı. Takım olmamız için her maç bir adım öne atmamız gerekirken bizim ne oynadığımız hala belirsiz