TBL 5.Hafta | Galatasaray - Trabzonspor

Ergin Ataman J.Wright'ı savunamadı diye nasıl Micov'a kızar... Olmayacak işi istemek ne kadar mantıklı... Micov'u 4 oynatınca çok mu hızlı tempolu oynuyoruz... anlamlı rotasyonlar denemeler yapsak bari 3 aydır bir rotasyon roller otururdu herhalde...

Maçı salonda takip ediyorum. Ergin hoca bir garip, oyuncular mutsuz, taraftar desen uA'nın futbol taraftarı( olmasalar salon boş kalacak zaten) Trabzon gibi takım elini kolunu sallaya sallaya sayı atıyor. Gidişat çok kötü.

Trabzon'un top kayıpları maçtan düşmelerine neden oldu. Zaten bu kadar uzun bir takıma maçın başından beri baskı yapmamış olmamız hataydı. Top kayıpları da genel bir baskıdan değil de Göksenin'den kaynaklı.

Şu an, şu takımı arma aşkıyla izleyen hiç kimse Ergin Ataman kadar Galatasaray'la, Galatasaraylı'larla dalga geçmiyor. Fener maçından sonra yaptığı açıklamalardan sonra şu salona 1000 taraftar gidiyorsa, televizyondan onun takımını binlerce insan izliyorsa o da forma aşkına, Galatasaray adının yarattığı umudadır. Sapla samanı karıştırmayalım.

Şu takım oyun kurucusuz oynuyor ya, nefret ediyorum bu düzenden. İstersek 30 sayı önde olalım farketmiyor benim için. 20 sn topu geveledikten sonra zorlama şuta dayalı bütün hücumumuz.

Ergin Ataman'nın bu sene bu takıma bu saatten sonra verecek hiçbir şeyi kalmamış.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ergin Ataman'ın coaching herzaman kötüydü.. Kimyayı tutursa belli adamlarla işi götürüyordu.. Oyuncu yetiştirme, belli özelliklerinden faydalanma falan yok hiç..

Geçen sezon sakatlıklarından dolayı 3 ay doğru düzgün top oynayamayan 4 numara, yarı sahayı bizim 4 kısa oyuncumuzdan daha hızlı koşup potamızda smaç vuruyor. Olay bu işte, yoksa yemişim Euroleague'ini, Beko'sunu. Şunu yapmaktan erinen takım, Fenerbahçe'yi 100 atıp yense ne değişir ki?

Sezon başında Sinan'ın maaşına çok diyorduk da öyle bir takım var ki ortada oyunu o kuruyor, üçlüğü o atıyor, turnikeye o gidiyor. Maaşını hak eden birkaç kişiden biri.

Hoca Pleiss'ı oynattığının yarısı kadar Orhan Hacıyeva'yı oynatsa bi mücadele görürüz. Diğer bir konu da hakemler resmen rezil yönetiyolar abuk sabuk faul çalıyorlar aleyhimize kendi sahamızda adamlar bizim 2 katımız serbest atış kullanıyor ince ince doğruyorlar sinir oluyorum. Bu düdüklerin çeyreğini Ülker Arena'da çalamazlar !

Şu maçtan sonra yapılacak şey, o öyle oynadi bu şunu yaptı öteki onu yapamadı değildir...Eğer su anda sahada fb efes doğuş hatta ksk hatta banvit olsaydı ısmail şenol ve ıhsan bayülken neyin ters gittiğini irdeliyor ve koçun geleceğini tartışıyorlardı....çünkü bu açmışlar sahadaki su durumu kaldıramaz... Yazık ki Galatasaray in abdi ipekcide su trabzonla çekişmesinin keyfini çıkarıyorlar... bu ayıp kimin???

Çok doğru nokta. Şu an kesinlikle Ntvspor'un en sevdiği takımız. Zaten dandik görünen maçları bunlara kakalıyorlar, Fener'in, Efes'in filan maçlarını alırlarsa herifler ter atıyor resmen. Bizim amansız savunmamız ve yüksek mücadele gücümüz sayesinde her maçımız ortada, her maçımız da 3-5 jeneriklik hareket. Adamların da seslerine, çehrelerine kan geliyor doğal olarak. Yıllardır açık kanallarda dönen bir ''Euroleague sertliği'' muhabbeti vardı. Bu yıl Euroleague takımı, BBL sertliğine bile ayak uyduramayınca maçlar ayrı güzel pazarlanıyor. Şu an Fenerli, Efesli, hatta Beşiktaşlı olsam keyiften zevke gelirdim heralde.

Russ Smith de Dentmon da yanlış tercihler olmuş... Sinan'ın gayretine rağmen guard pozisyonunda hissedilir bir boşluk söz konusu ne yazık ki...