Re: Efes Pilsen -GALATASARAY
sevgili büyüğüm sizde olayların üstüne öyle bir isim söylüyorsunuz ki , anlatamıyorum turgay şeren aklıma geliyor .10 yaş farka gelince inan profiline bakmadım ismi görünce gözüm karardı..dee brown şimdi gelse forumda kim istemez ama adam gelmez,hadi allahın işi geldi bu forumda o adamla dalga geçenler neler diyecek neyse oyuncu almak istedikten sonra çok var ...önemli olan niyet ...acıyorum her yıl uçup giden milyon $'lara..
Kenan Sarioglu' Alıntı:Ben dee ve gaines tarzi oyunculari ornek olarak yazdim dikkatli okuduysan, yoksa detayli analizlere girmedim. Yoksa washingtonun yaninda bilmem ne ozurlu dee herhalde lotoda da 5 tutturmak gibi..
Ayrica eger hatam yoksa senden bir 10 yas falan buyuyugum istersen en azindan hic tanimadigin senden buyugune biraz daha kibar hitap et kardesim. Herkes fikrini soyler bu forumda bu da benim fikrim. Ben solomonu hazmederim, sen ya da baskasi edemez. Bu da demokrasinin guzelligi olsa gerek.
Sonucta ortak payda bu takim nasil daha iyi olur. Madem ki en azindan kisa vadede yapilabilecekler cok SINIRLI, o zaman ona gore bir care/plan bulmak lazim.
sevgili büyüğüm sizde olayların üstüne öyle bir isim söylüyorsunuz ki , anlatamıyorum turgay şeren aklıma geliyor .10 yaş farka gelince inan profiline bakmadım ismi görünce gözüm karardı..dee brown şimdi gelse forumda kim istemez ama adam gelmez,hadi allahın işi geldi bu forumda o adamla dalga geçenler neler diyecek neyse oyuncu almak istedikten sonra çok var ...önemli olan niyet ...acıyorum her yıl uçup giden milyon $'lara..