TBL 6. Hafta | Tofaş 75 - Galatasaray MP 95

İyi bir takıma sahipler kazanmamız gereken bir maç efes mağlubiyetinden sonra bir seriyle başlamamız gerekiyor başlangıçta Tofaş maçı olmalıdır.

karşıyaka nın fb yi yenme olasılığı az değil..bu maçta takılmazsak galibiyet farkını 2 ye çıkarabileceğimiz bir hafta..

Prokom maçını iple çekiyorum,çekiyoruz.Enerji bu denli yüksekken tertemiz kazanıp gelelim.Rakibe göz açtırırsak sıkıntılı geçmeye aday.

bu maç enteresan bir maç olabilir. tofaş savunma kısmını hiç yapamayan bir takım. ama hücum kısmını iyi yapıyorlar. maça konsantre olmazsak yüksek skorlu ve başa baş geçen bir maç olabilir. ama işi ilk periyotta bitiririz konsantre çıkarsak maça

Birinin üzüntüsü, diğerinin sevinci. :) Ben de Tofaş'ı bu sene Gemlik'te oynamalarından dolayı izleyememiştim. Bu maçla Atatürk'e dönmeleri iyi oldu. İstanbul/Bursa şeklinde yaşayan biri olarak 10 gün içinde erkek takımının 4 maçını izleyebilecek olmam ayrı şans. (perşembe Barcelona, pazar Tofaş, perşembe Prokom, pazar Trabzonspor)

Tofaş sezona fena başlamadı. Barcelona maçının yorgunluğu ve önümüzde çok çok önemli bir Prokom maçı da olduğu hesaba katılırsa beklediğimizden zor geçen bir maç olabilir ancak Efes maçını kaybettikten sonra bunu kaybetme lüksümüz de yok.

Umarım iyi konsantre olur takım.

Maçı kazanırız umarım. Bu arada Fenerbahçenin 1 aralıktaki olimpiyakos maçı biletleri bile satışta iken Çarsamba günkü Prokom maçının biletlerinin satışa çıkmaması çok yanlış.

Umarım maçı güzel bir oyunla kazanırız böylece hafta içinde Prokom maçına daha moralli çıkarız. Aslanlarımıza başarılar.

Yorucu gecen barça maçının ardından bu maçı alacağımızı düşünüyorum.Prokom maçından önce alınacak bi galibiyet çok iyi olur.Zaza süre alırsa patlama yapar diye düşünüyorum

oldukça iyi başladık. savunma anlamında çok konsantreyiz. hücum anlamında belli ki çalışılmış oyunları oynuyoruz. tofaşın sertaç üzerinden oynaması da sertaç'ın sezon boyunca kendini geliştirebilmesi için çok iyi bir durum