E
Emin Doğanca
Misafir
Re: TBL 7. Hafta | Galatasaray - P.Karşıyaka (22.11.08/14:00)
Bugün Levent hoca takımın basında değildi Burak ..
Bugün Levent hoca takımın basında değildi Burak ..
Demek ki Volkan´ın hayırseverlik duyguları kabarmış bu maçta : ) Çankaya maçı sırasında sık sık skor bildirdiği için ben de teşekkür ederim. Yalnız maç sonucunu bildirme hızında Berkan Volkan´ı geçti.Burak Barut' Alıntı:Maç boyunca bana mesaj atıp skoru bildiren Volkan Kızıltaş'a çok teşekkür ediyorum.
Demek ki Volkan´ın hayırseverlik duyguları kabarmış bu maçta : ) Çankaya maçı sırasında sık sık skor bildirdiği için ben de teşekkür ederim. Yalnız maç sonucunu bildirme hızında Berkan Volkan´ı geçti.[/quote:27dtz3v7]Onur Yavuz' Alıntı:Maçta yaşanan dosthane tavırlar çok mutlu etti beni. Umarım acıların tazeliği nedeniyle yaşanmamıştır bu gelişmeler, dün bir milat olur.
[quote="Burak Barut":27dtz3v7]Maç boyunca bana mesaj atıp skoru bildiren Volkan Kızıltaş'a çok teşekkür ediyorum.
Önder gerekli olan yerlerde yazmazsın , uyarı kısmına gelince hemen yazıyorsun. Yöneticilik sadece uyarı değildir , daha önemli konularda yazılarını ve yorumlarını bekliyoruz.Önder Çiçekoğlu' Alıntı:Arkadaşlar,
Maç konusunu lütfen geyik haline getirmeyin. Muhabbetinizi mola bölümünde yapabilirsiniz. Sadece maçla ilgili düşünceleriniz varsa yazın buraya lütfen.
Yunus Gökyıldız' Alıntı:Bir teşekkürde Tugay Aktepe'ye.Maç topiclerini hep sen aç abi
Ligin başında egolarından kurtulup takımı oynatmaya yöneldiğini sanmıştım.Ama Cüneyt yine eski Cüneyt olduğunu son 5-6 maçta gösterdi.serdilcan cangözlü' Alıntı:cüneyt felaket. son 17 saniye kalmış . 6 saniye kala üçlüğü kaçırıyor.
bide 6 saniyede rakibe hücüm şansı tanıyor.