E
Emin Doğanca
Misafir
Re: TBL 7. Hafta | Galatasaray - P.Karşıyaka (22.11.08/14:00)
Bugün Levent hoca takımın basında değildi Burak ..
Bugün Levent hoca takımın basında değildi Burak ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Demek ki Volkan´ın hayırseverlik duyguları kabarmış bu maçta : ) Çankaya maçı sırasında sık sık skor bildirdiği için ben de teşekkür ederim. Yalnız maç sonucunu bildirme hızında Berkan Volkan´ı geçti.Burak Barut' Alıntı:Maç boyunca bana mesaj atıp skoru bildiren Volkan Kızıltaş'a çok teşekkür ediyorum.
Demek ki Volkan´ın hayırseverlik duyguları kabarmış bu maçta : ) Çankaya maçı sırasında sık sık skor bildirdiği için ben de teşekkür ederim. Yalnız maç sonucunu bildirme hızında Berkan Volkan´ı geçti.[/quote:27dtz3v7]Onur Yavuz' Alıntı:Maçta yaşanan dosthane tavırlar çok mutlu etti beni. Umarım acıların tazeliği nedeniyle yaşanmamıştır bu gelişmeler, dün bir milat olur.
[quote="Burak Barut":27dtz3v7]Maç boyunca bana mesaj atıp skoru bildiren Volkan Kızıltaş'a çok teşekkür ediyorum.
Önder gerekli olan yerlerde yazmazsın , uyarı kısmına gelince hemen yazıyorsun. Yöneticilik sadece uyarı değildir , daha önemli konularda yazılarını ve yorumlarını bekliyoruz.Önder Çiçekoğlu' Alıntı:Arkadaşlar,
Maç konusunu lütfen geyik haline getirmeyin. Muhabbetinizi mola bölümünde yapabilirsiniz. Sadece maçla ilgili düşünceleriniz varsa yazın buraya lütfen.
Yunus Gökyıldız' Alıntı:Bir teşekkürde Tugay Aktepe'ye.Maç topiclerini hep sen aç abi![]()
Ligin başında egolarından kurtulup takımı oynatmaya yöneldiğini sanmıştım.Ama Cüneyt yine eski Cüneyt olduğunu son 5-6 maçta gösterdi.serdilcan cangözlü' Alıntı:cüneyt felaket. son 17 saniye kalmış . 6 saniye kala üçlüğü kaçırıyor.
bide 6 saniyede rakibe hücüm şansı tanıyor.