TBL 7. Hafta | Pınar Karşıyaka 73 - 79 Galatasaray CC

TBL sitesinde Cumartesi 15:00'te görünüyor. Değişebilir.

Karşıyaka evinde 3 maçı da kazandı. İşimiz zor biraz.
 
Re: TBL 7.Hafta | Karşıyaka-Galatasaray

12 Yıldır Karşıyaka'yı Karşıyaka Arena'da yenemiyoruz. Rakibimiz son haftalarda çok formda ve moralli bizim durumumuz ortada ne pahasına olursa olsun bu maçı almalıyız. Cemal ve Tufan'da oynamasa Biz Karşıyaka'dan daha iyi bir takımız. Kazanmak zorundayız. KAZANACAĞIZ.
 
Re: TBL 7.Hafta | Karşıyaka-Galatasaray

Bılmıyorum ne olur ne biter Çarşamba gununden sonra ama bı 5 numara transferı ıle maça cıkabılırsek macı alabılırz.
 
Re: TBL 7.Hafta | Karşıyaka-Galatasaray

Semih Ural' Alıntı:
Çarşamba divan kurulundan takımın ligden çekilmesi kararı bekliyorum. Umarım bu federasyonun liginde maça çıkmayız bundan sonra.
Kesinlikle katılıyorum. Ne zaman ki federasyonun başına adam,insan evladı birileri geçer, ne zaman ki her takıma aynı koşullar sağlanır, ne zaman bu yönetimin başına Galatasaray Spor Klubü'nün Galatasaray Futbol Klubü olmadığı anlaşılır o zaman kaldığımız yerden devam ederiz! Bu zihniyetle; oynamışız,oynamamışız çok birşey ifade etmiyor. Başarı demek; fbyi 10 bin kişi önünde 2 sayıyla zor bela yenip, sonra sıradan bir takıma yenilmekse ben bu başarıyı kabul etmiyorum. Başarı demek; eurolig'de final-four oynamaktır,türkiye kupasında final oynamaktır, onurlu zaferler kazanmaktır. Bu takımı haketmediği yerlere getirenlere lanet olsun. Anladım ki; senelerdir en büyük başarımız Murat hoca zamanında avrupa'da final-four oynamakmış. Yaptığı hatalar bir yana; taraftarına,Arma'sına son 5 senedir yanlış yapmayan tek hocadır. O kadar bütçe verilmiş Murat hocaya falan filan geçin bunları... Başka hocalarda isteseydi,başka hocalarda kullansaydı, elinden alan mı oldu, demek ki Murat hoca aldığını koparan biri her ne kadar bizi şampiyon yapamasa da. Neyse konu sapmasın. Bu klübe Yiğit Şardan,Murat Özyer gibi insan sempatizanı,Aydın Örs gibi basketbol kültürüne sahip hepsinin mevcut olduğu insanlar gelir.

Bu maç sıradan bir maç; önceden final-fourda final oynar mıyız diye konuşuyorduk, şimdi karşıyaka'yı yener miyiz, diye konuşuyoruz hakikaten küçülmüşüz! Aslan yürekli oyuncularımız umarım süpriz yaparda, bu klubü yönetenleri rezil eder.

Yazıklar olsun.
 
Re: TBL 7.Hafta | Karşıyaka-Galatasaray

Azovmash maçı geçtikten sonra açarız konuyu. Unutmuşum o maçı :)
 
Re: TBL 7.Hafta | Karşıyaka-Galatasaray

Azovmash maçında önemli bir galibiyet aldık bu zor günlerde. Yalnız katkıyı yabancılardan almış olmamız da garip. Zor durumda performanslarını arttırmaları güzel cidden. Tabi bu maçta Azovmash maçında çok süre alan yabancılardan biri kenara gelecek. Merak ettiğim hangi yabancı kenara alınacak ve hangi yerli rotasyona girecek?

Kişisel düşüncem Washington kenara alınsın. Hızlı oynamak işimize gelmeyebilir. Can Akın'ın performansı bizim için daha önemli.
 
Re: TBL 7.Hafta | Karşıyaka-Galatasaray

Ksk deplasmanında takımımızı destekleyecektik ama bayrama denk gelmesi nedeniyle orda olamayacağım. Maçtan da açıkçası pek ümidim yok ama Galatasaray bu zoru sever 8)
 
Re: TBL 7.Hafta | Karşıyaka-Galatasaray

Karşıyaka'da son galibiyeti alan kadroda (96-97 sezonu) yardımcı hoca olarak yer alıyordu Cem Akdağ eğer yamulmuyorsam. : )
 
Re: TBL 7.Hafta | Karşıyaka-Galatasaray

Semih Ural' Alıntı:
Çarşamba divan kurulundan takımın ligden çekilmesi kararı bekliyorum. Umarım bu federasyonun liginde maça çıkmayız bundan sonra.
kesinlikle katılmıyorum bu takım bölgesel ligi haketmiyor yönetmeliklere göre ligden çekilirsek bölgeselk ligden devam ederiz yazık olur ayıp olur .. emeklere en azından rancikin jasaitis gibi yabancılarımızın emeklerine yazık olur bu benim görüşüm çıkalım aslanlar gibi oynayalım öyle bir karar çıkacağını sanmıyorum çözüm bu olamaz lekeyi temizlemek için bu yapılmamalı öyle olacaksa neden dün antrenör açıklandı ben sanmıyorum yazık olur .. bu maça gelincede kaybetme lüksümüz yok artık 24 maçta en az 22sini kazanmamız lazım ve o kaybedeceğimiz 2maçtan birisi bu olmamalı ..
 
Re: TBL 7.Hafta | Karşıyaka-Galatasaray

Onur Karakuzu' Alıntı:
[quote="Semih Ural":3tqfbvuo]Çarşamba divan kurulundan takımın ligden çekilmesi kararı bekliyorum. Umarım bu federasyonun liginde maça çıkmayız bundan sonra.
kesinlikle katılmıyorum bu takım bölgesel ligi haketmiyor yönetmeliklere göre ligden çekilirsek bölgeselk ligden devam ederiz yazık olur ayıp olur .. emeklere en azından rancikin jasaitis gibi yabancılarımızın emeklerine yazık olur bu benim görüşüm çıkalım aslanlar gibi oynayalım öyle bir karar çıkacağını sanmıyorum çözüm bu olamaz lekeyi temizlemek için bu yapılmamalı öyle olacaksa neden dün antrenör açıklandı ben sanmıyorum yazık olur .. bu maça gelincede kaybetme lüksümüz yok artık 24 maçta en az 22sini kazanmamız lazım ve o kaybedeceğimiz 2maçtan birisi bu olmamalı ..[/quote:3tqfbvuo]


Onur kardeşe katılıyorum,çekilmek olmaz bu satten sonra.
 
Re: TBL 7.Hafta | Karşıyaka-Galatasaray

Galatasaray'ımız bu zor zamanda çok iyi kenetlenerek İzmir'den zaferle ayrılmasını bilecektir. Önemli olan inanmak. Kadromuzdan 2 yıldır sakatlığı sebebiyle oynayamayan Tufan ve oynadığı zamanlarda savunma dışında katkı vermeyen bir Cemal Nalga eksildi. Galatasaray'ımızın yabancı oyuncuları geçen seneki gibi para peşinde olan oyuncular değiller. İşte Rancik işte Jasaitis işte Wilkinson işte Washington. Bu yüreği kuvvetli takıma İzmir'deki kardeşlerimiz bayram olmasına rağmen destek versinler. Galatasaray'ımız en zor zamanlardan alnının akıyla çıkmasını bilmiştir ve yine bilecektir. Mithat abinin mesajlarında vurgu yaptığı gibi bu takımın ihtiyacı olan destektir. Murat Kaya'nın Eurocup maçı öncesi röportajını dinleyen varsa bana hak verecektir. Taraftarımız bizi yalnız bıraktı diyor adam bu durum bizlere yakışıyor mu? Zamanında dünyanın gelmiş geçmiş en iyi defans oyuncularından Maldini'nin "Beni bu stadda 25.000 kisi olduguna kimse inandiramaz" sözünü anımsayın. Taraftar olarak maksimum desteği verirsek bu takım ligde kalır ve bir destan daha yazar...
 

Üst