Kesinlikle katılıyorum. Ne zaman ki federasyonun başına adam,insan evladı birileri geçer, ne zaman ki her takıma aynı koşullar sağlanır, ne zaman bu yönetimin başına Galatasaray Spor Klubü'nün Galatasaray Futbol Klubü olmadığı anlaşılır o zaman kaldığımız yerden devam ederiz! Bu zihniyetle; oynamışız,oynamamışız çok birşey ifade etmiyor. Başarı demek; fbyi 10 bin kişi önünde 2 sayıyla zor bela yenip, sonra sıradan bir takıma yenilmekse ben bu başarıyı kabul etmiyorum. Başarı demek; eurolig'de final-four oynamaktır,türkiye kupasında final oynamaktır, onurlu zaferler kazanmaktır. Bu takımı haketmediği yerlere getirenlere lanet olsun. Anladım ki; senelerdir en büyük başarımız Murat hoca zamanında avrupa'da final-four oynamakmış. Yaptığı hatalar bir yana; taraftarına,Arma'sına son 5 senedir yanlış yapmayan tek hocadır. O kadar bütçe verilmiş Murat hocaya falan filan geçin bunları... Başka hocalarda isteseydi,başka hocalarda kullansaydı, elinden alan mı oldu, demek ki Murat hoca aldığını koparan biri her ne kadar bizi şampiyon yapamasa da. Neyse konu sapmasın. Bu klübe Yiğit Şardan,Murat Özyer gibi insan sempatizanı,Aydın Örs gibi basketbol kültürüne sahip hepsinin mevcut olduğu insanlar gelir.Semih Ural' Alıntı:Çarşamba divan kurulundan takımın ligden çekilmesi kararı bekliyorum. Umarım bu federasyonun liginde maça çıkmayız bundan sonra.
kesinlikle katılmıyorum bu takım bölgesel ligi haketmiyor yönetmeliklere göre ligden çekilirsek bölgeselk ligden devam ederiz yazık olur ayıp olur .. emeklere en azından rancikin jasaitis gibi yabancılarımızın emeklerine yazık olur bu benim görüşüm çıkalım aslanlar gibi oynayalım öyle bir karar çıkacağını sanmıyorum çözüm bu olamaz lekeyi temizlemek için bu yapılmamalı öyle olacaksa neden dün antrenör açıklandı ben sanmıyorum yazık olur .. bu maça gelincede kaybetme lüksümüz yok artık 24 maçta en az 22sini kazanmamız lazım ve o kaybedeceğimiz 2maçtan birisi bu olmamalı ..Semih Ural' Alıntı:Çarşamba divan kurulundan takımın ligden çekilmesi kararı bekliyorum. Umarım bu federasyonun liginde maça çıkmayız bundan sonra.
kesinlikle katılmıyorum bu takım bölgesel ligi haketmiyor yönetmeliklere göre ligden çekilirsek bölgeselk ligden devam ederiz yazık olur ayıp olur .. emeklere en azından rancikin jasaitis gibi yabancılarımızın emeklerine yazık olur bu benim görüşüm çıkalım aslanlar gibi oynayalım öyle bir karar çıkacağını sanmıyorum çözüm bu olamaz lekeyi temizlemek için bu yapılmamalı öyle olacaksa neden dün antrenör açıklandı ben sanmıyorum yazık olur .. bu maça gelincede kaybetme lüksümüz yok artık 24 maçta en az 22sini kazanmamız lazım ve o kaybedeceğimiz 2maçtan birisi bu olmamalı ..[/quote:3tqfbvuo]Onur Karakuzu' Alıntı:[quote="Semih Ural":3tqfbvuo]Çarşamba divan kurulundan takımın ligden çekilmesi kararı bekliyorum. Umarım bu federasyonun liginde maça çıkmayız bundan sonra.