TBL 7. Hafta | Pınar Karşıyaka 73 - 79 Galatasaray CC

Re: TBL 7.Hafta | Karşıyaka : 73 - Galatasaray : 79

evet. ki 3. maçımızı kaybettiğimizde gözönüne alınırsa öyle:) Ama hukuk açısından uygun olanı bu.
 
Re: TBL 7.Hafta | Karşıyaka : 73 - Galatasaray : 79

Şeytanın bacağını kırmak güzeldi. Uzun bir aradan sonra Karşıyaka deplasmanından galip dönmek güzel hele böyle bir zamanda. Ama acilen bir pivota ihtiyacımız var. Ha Cemal öncesi ha Cemal sonrası takımda değişen bir şey yok.
 
Re: TBL 7.Hafta | Karşıyaka : 73 - Galatasaray : 79

Sühan Cem' Alıntı:
-5 puanın silineceğini sanmıyorum. ama 8 maç hükmenden 5 maç hükmene inme durumu var. buda ligin ilk 2 maını hükmen kaybetmemiz anlamına gelir.
Sevgili dostumuzun dediği gibi olursa (ki hukuksal olarakta haklı görünüyor) TBL'de 3 puana sahip oluyoruz.. Buna göre (98-89 Erdemir, 77-79 Banvit ve 74-72 fulker maçları yeniden sıralamaya katılıyor) aşağıda Play-off'a kadar sıralamayı yeniden düzenledim. Aslını söylemek gerekirse bu halde bundan iyisi şamda kayısı derler ya aynen öyle, tablo iyice de bir incelenirse bunu düzeltmek için çok çalışmamız lazım çookk ama imkansızı başaracağımıza inanıyorum..

puani.jpg
 
Re: TBL 7.Hafta | Karşıyaka-Galatasaray

Oğuzhan İşçi' Alıntı:
Ksk deplasmanında takımımızı destekleyecektik ama bayrama denk gelmesi nedeniyle orda olamayacağım. Maçtan da açıkçası pek ümidim yok ama Galatasaray bu zoru sever 8)

ne demişim Galatasaray bu zoru sever ;) keşke orada olabilseydim ama artık bornova belediye maçına
 
Re: TBL 7.Hafta | Karşıyaka : 73 - Galatasaray : 79

Emre Doğan' Alıntı:
Bende birşey sormak istiyorum.Eğer orda polisler olmasaydı maça giden GSli kardeşlerimiz ve abilerimize sataşma gibi bir planınız olur muydu acaba ? Ya da onlara da madde yağdırır mıydınız ? Oyunculara yağdırdığınız gibi yani.
:) :)

Emre Abi serseri bir çakmak kafamı sıyırdı desem =) Maç boyu tehditler yağdırdılar..Topluca ettikleri küfürlerde cabası.
 

Üst