Re: TBL 7.Hafta | Karşıyaka : 73 - Galatasaray : 79
Hakem hiç anons yaptırmadı di mi?
Hakem hiç anons yaptırmadı di mi?
Yok,orası Ksk Arena.Volkan Kızıltaş' Alıntı:Hakem hiç anons yaptırmadı di mi?
İstanbuldaki maçlardan önce geçen seneki Ayhan Şahenk maçını örnek gösterip biz dostuz diyeceğinizden eminim her sene öyle olur !Bülent Aydın' Alıntı:Karşıyaka Karşıyakalıdır.Hiçbir kuluple adımızı anmayın.Geçen sene yapılanlar elbetteki çok inceydi,ancak biz ne dosttuz ne düşman bir nevi nötr hali.Gelen kardeşlerinize saygı duyuyoruz armalarının peşinden gelip destek veriyolar,cezamız neyse çekeriz sorun değil geçen sene 1 maçımız bile seyircisiz oynanmadı varsın bu sene 1 hafta evde oturulım,ben olayların fazla abartıldığını düşünüyorum.
Bülent Aydın' Alıntı:Kendimi bi an Soma,Akhisar,Manisa forumlarında hissettim.Biz gidince oralara göz göz çekerler göztepe atkısı açarlar tam tersi durumda kaf kaf çekerler Karşıyaka atkısı açarlar.Forumda da bugün öyle bir hava var,12 senenin vermiş olduğu birikimle yüklenilme durumu ilginç geldi akşam akşam.
Bülent Aydın' Alıntı:Karşıyaka Karşıyakalıdır.Hiçbir kuluple adımızı anmayın.Geçen sene yapılanlar elbetteki çok inceydi,ancak biz ne dosttuz ne düşman bir nevi nötr hali.Gelen kardeşlerinize saygı duyuyoruz armalarının peşinden gelip destek veriyolar,cezamız neyse çekeriz sorun değil geçen sene 1 maçımız bile seyircisiz oynanmadı varsın bu sene 1 hafta evde oturulım,ben olayların fazla abartıldığını düşünüyorum.
Emre Doğan' Alıntı:Bende birşey sormak istiyorum.Eğer orda polisler olmasaydı maça giden GSli kardeşlerimiz ve abilerimize sataşma gibi bir planınız olur muydu acaba ? Ya da onlara da madde yağdırır mıydınız ? Oyunculara yağdırdığınız gibi yani.