TBL 8. Hafta | Casa TED Kolejliler 66 - 75 Galatasaray CC

Re: TBL 8. Hafta | Casa TED: 66 ? Galatasaray: 75

Maruz kaldığım bir şaka nedeniyle uzun süre unutamayacağım maç. :) Zokayı yutmamda Onur abimin maçta olmasının etkisi de büyük.Kaç yıl sonra galibiyet gördün abi? :) :)
 
Re: TBL 8. Hafta | Casa TED: 66 ? Galatasaray: 75

Onur telefonda bahsettiğim gibi, tribünde maçın son anlarında "İşte böyle / her sene böyle / Kolej´e de böyle..." tezahüratını duyunca gülümsedim.

Neyse uzun zaman ardından takım Ankara´da maç kazandı, keyfini çıkarayım : )
 
Re: TBL 8. Hafta | Casa TED: 66 ? Galatasaray: 75

Onur Yavuz' Alıntı:
Serdar Abi´nin taraftara yönelik sitemlerine hak vermemek elde değil. O salona gelmek bile ne kadar Galatasaray sevdalısı olduklarını ispatlıyor genç arkadaşların ancak maçtan kopuk hareket edince boşa kürek sallamış oluyoruz. Bir de Kolej´den Polat sakatlanınca ohh ohh çekenler... Ali Abi müdahale etti de yanlıştan çabuk dönüldü ve Polat soyunma odasına giderken alkışlanıp geçmiş olsun diye tezahürat yapıldı.

sevgili Onur,

orada olup da o tribüne müdahele etmemem mümkün değildi. Polat'ın omuzu çıkmış, acı içinde yerde yatıyor, baktım ki birkaç kendini bilmez 'oooh oooh' çekiyor, beynimden vurulmuşa döndüm, hemen müdahele edip susturdum, Polat çıkarken de alkışlattım.

bir de ilk 3 periyot bizim seyirci kendini eğlendiriyor, loyloy yapıyor, baktım ki maç gidiyor, 4.periyotta setteki çocukları uyardım ve "rakip hücumdayken ıslık, biz hücumdayken destek" moduna soktum. sonuçta orada sette olan çocuklar, futbol seyircisi olduğu için basketbol maçında sahada oynanan oyuna nasıl etki ederler, pek haberdar değiller...

bir çift lafım da Strickland'a olacak, kendisi hayatımda bu yaşıma kadar izlediğim en etkisiz,en yetersiz PG. bir an önce takımla ilişiğinin kesilmesi ve derhal iyi bir PG bulunması gerekir diye düşünüyorum.

Murat hoca ile ilgili düşüncelerimi tekrarlamama gerek yok, sanırım herkes biliyor.

herşeye rağmen galibiyet güzel...

herkese sevgiler...
 

Üst