TBL 8. Hafta | Galatasaray 78-65 Torku Konya

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı normal sezonun 8. haftasında Torku Konya'yı konuk ediyor. 28 Kasım Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak olan karşılaşmaya Abdi İpekçi Spor Salonu ev sahipliği yapacak. Maçın öncesinde Sarayın Sultanları'nın saat 16:00'da Fenerbahçe derbisini oynayacağını ve maçlar için ortak bilet uygulamasının bulunduğunu da belirtelim.

Haftasonu öncesi Darüşşafaka Doğuş ve AEK Atina deplasmanlarından hayli değerli 2 galibiyet alarak keyifleri yerine getiren Galatasaray Erkek Basketbol Takımı normal sezonun ilk 7 haftasını 5 galibiyet-2 mağlubiyetle geçti. Bu performansla eksik maçlar bulunan ligde zirvenin ortağı haline geldiğimizi belirtelim. Bilhassa tatminkar Fenerbahçe ve Darüşşafaka Doğuş galibiyetlerinin yanı sıra Eurocup F Grubu'nda 7 maçta aldığımız 6 galibiyet de sezonun görüntüsünü olumlamamıza olanak tanıyor.

Galatasaraylıları basketbol takımlarımızın yanında olmak adına Cumartesi günü Abdi İpekçi Spor Salonu'na davet ediyoruz.

Ben bu tip maçlarda seyircinin gelmesini çok ama çok istiyorum,yönetim 2 maça tek bilet yapmış,insallah taraftar takımı yanlız bırakmaz ve son haftalarda alınan sonuçları ödüllendirir,takımımızda seyirci ile beraber performansı bir tık atacak çok oyuncumuz var..

Bayanlar derbisi olması da bu maçı etkileyecektir. Biraz daha fazla taraftar bekliyorum. Umarım hafta sonunu her branşta kazanarak kapatırız.

Bütün planımı bu maçın 18:00'da oynanacağına göre yapmıştım, 19:00 bütün planları bozdu. Muhtemelen ilk yarıyı izleyip salondan ayrılmak zorunda kalıcam :(. Maça gelirsek çok aşırı bir rehavete kapılmazsak rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum.

Kolay takım ve kolay maç yok lakin bu maçı rahat alırız gibi geliyor. Neptunas maçından sonra Ergin Hocanın verdiği mesaj rehavet olasılığını pek mümkün kılmıyor. Zevkle izleyeceğimiz ve sonunda alacağımız bir maç.

Feneri Ülker Arena da yendiler, takım oyununu iyi oynuyorlar belli bir sinerjileri var. Bana da kolay alırız gibi geliyor ama iyi takımlar.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbol takımımız kazanır..
Erkek basketbol takımımız kazanır..
Bayan basketbol takımımız kazanır..

Başarılar Galatasarayım 3de3 ile cıldırt bizleri..

Bu takım salona seyirci çekmesi için daha ne yapması lazım. Passolig bahanesi yok, biletler ucuz, ulaşım kolay. Sanal alemde mangalda kül bırakmayan, GS'ı ve ülkeyi kıurtaranları biraz daha salonlarda görsek keşke!!

Ataman forumu mu okuyor acaba :D izzet ege göksenin aynı anda sahada..
Ben gerçi bu rotasyona karşıyım devre sonu olsada böyle yapmamak lazım. Az süre alan oyuncuları araya serpiştirmeli.. ama moral ne kadar önemli basketbolda...