Re: Galatasaray-Kepez (Canlı Yayın) bitti yayaınlayacaklar
Anıl Mehmet Yıldırım Yönetici 7 Ara 2008 #183 Re: Galatasaray-Kepez (Canlı Yayın) Oh yayınlıyorlar demek.Bizde kalkalım maçımızı izleyelim
wotws 0 7 Ara 2008 #185 Re: Galatasaray-Kepez (Canlı Yayın) Traktör'ü Hüseyin'in tutması doğru değil bence. Ezer geçer.
I imported_Mehmet Tuncer Misafir 7 Ara 2008 #186 Re: Galatasaray-Kepez (Canlı Yayın) internette izlemek için link varsa atarmısınız skytük
wotws 0 7 Ara 2008 #187 Re: Galatasaray-Kepez (Canlı Yayın) http://www.skyturk.tv adresinden izleyebilirsin ama pek kaliteli değildir.
Re: Galatasaray-Kepez (Canlı Yayın) http://www.skyturk.tv adresinden izleyebilirsin ama pek kaliteli değildir.
O Okan Alaşalvaroğlu 0 7 Ara 2008 #188 Re: Galatasaray-Kepez (Canlı Yayın) TRaktör dediğimiz,hüseyini ezer geçer.
I imported_Mehmet Tuncer Misafir 7 Ara 2008 #189 Re: Galatasaray-Kepez (Canlı Yayın) izleyememekten iyidir teşekkürler
O Okan Alaşalvaroğlu 0 7 Ara 2008 #190 Re: Galatasaray-Kepez (Canlı Yayın) Salon boşBasit hatalar yapıyoruz
M Metehan Güçlü 0 7 Ara 2008 #191 Re: Galatasaray-Kepez (Canlı Yayın) Berbat ve çok savruk hücum ediyoruz
O Okan Alaşalvaroğlu 0 7 Ara 2008 #192 Re: Galatasaray-Kepez (Canlı Yayın) 2.44 dk var 7-4kepez önde. BİZİm okul takımının bayan maçında bile daha fazla sayı oldu.
Re: Galatasaray-Kepez (Canlı Yayın) 2.44 dk var 7-4kepez önde. BİZİm okul takımının bayan maçında bile daha fazla sayı oldu.
wotws 0 7 Ara 2008 #193 Re: Galatasaray-Kepez (Canlı Yayın) Hüseyin üçlüğü attı ama bu da kaçsaydı berbat bir başlangıç olacaktı. 7-9 şu anda.
Re: Galatasaray-Kepez (Canlı Yayın) Hüseyin üçlüğü attı ama bu da kaçsaydı berbat bir başlangıç olacaktı. 7-9 şu anda.
M Metehan Güçlü 0 7 Ara 2008 #194 Re: Galatasaray-Kepez (Canlı Yayın) Birisi bana bu maçın sonucunu cep tel.den mesaj atabilirmi.Çok sevinirim
Re: Galatasaray-Kepez (Canlı Yayın) Birisi bana bu maçın sonucunu cep tel.den mesaj atabilirmi.Çok sevinirim
O Okan Alaşalvaroğlu 0 7 Ara 2008 #195 Re: Galatasaray-Kepez (Canlı Yayın) Metehan Güçlü' Alıntı: Birisi bana bu maçın sonucunu cep tel.den mesaj atabilirmi.Çok sevinirim Genişletmek için tıkla ... Cep telini verirsen atabilirim.
Re: Galatasaray-Kepez (Canlı Yayın) Metehan Güçlü' Alıntı: Birisi bana bu maçın sonucunu cep tel.den mesaj atabilirmi.Çok sevinirim Genişletmek için tıkla ... Cep telini verirsen atabilirim.
O Okan Alaşalvaroğlu 0 7 Ara 2008 #196 Re: Galatasaray-Kepez (Canlı Yayın) Kerem abi sen ankaraya gittin mi maç için?Ankaragücü
wotws 0 7 Ara 2008 #197 Re: Galatasaray-Kepez (Canlı Yayın) Ailem burada ondan geldim, futbol maçına gitmedim. Cuma günü gideceğim ama Bu arada Erdem iyi başladı.
Re: Galatasaray-Kepez (Canlı Yayın) Ailem burada ondan geldim, futbol maçına gitmedim. Cuma günü gideceğim ama Bu arada Erdem iyi başladı.
O Okan Alaşalvaroğlu 0 7 Ara 2008 #198 Re: Galatasaray-Kepez (Canlı Yayın) 13-11 İlk çeyrek sonucu.Rahat alırız maçı. İncirlide, uA üniden ankaraya maç için gidenler vardı onlardan birisini sana benzettimde(sabah idman vardı ondan incirlideydim.)
Re: Galatasaray-Kepez (Canlı Yayın) 13-11 İlk çeyrek sonucu.Rahat alırız maçı. İncirlide, uA üniden ankaraya maç için gidenler vardı onlardan birisini sana benzettimde(sabah idman vardı ondan incirlideydim.)
wotws 0 7 Ara 2008 #199 Re: Galatasaray-Kepez (Canlı Yayın) Bu maçta 47 sayıdan az yersek ligin en az sayı yiyen ekibi olacağız. Ama en kolay fikstür de bizdeydi. Bu maçta da zaten 60-65 arası yeriz.
Re: Galatasaray-Kepez (Canlı Yayın) Bu maçta 47 sayıdan az yersek ligin en az sayı yiyen ekibi olacağız. Ama en kolay fikstür de bizdeydi. Bu maçta da zaten 60-65 arası yeriz.