TBL 9. Hafta | Galatasaray CC 81 - 68 Kepez Belediye

Re: Galatasaray-Kepez (Canlı Yayın)

Çok üçlük yiyoruz her zamanki gibi. Bir türlü çözüm bulamadık sene başından beri :roll:

Atkins de 10.sayısını attı.

4.Çeyreğe girerken; Rashid Atkins : 10 Sayı 1 Ribaunt
Graves:17 Sayı 4 Asist
Milan Gurovic:10 sayı 2 ribaunt 1 asist
Hüseyin:15 sayı 9 ribaunt

Top çalmalarla maçı aldık. Çok kötü savunma yaptık ama 64 yedik şu anda.

81-68 kazandık.

Yorumlarımıza maç başlığından devam edelim.

Re: TBL 9. Hafta | Galatasaray-Kepez Bld. 81-68

Bencede takım çok kötüydü.Ne hücum organizasyonu vardı,ne adam akıllı savunma vardı,ne istek vardı.Kepezde adam akıllı bir oyun kurucu olsaydı biz bu kadar kolay kazanamazdık.Oyunculara gelecek isek:
Cemal : Bugün beğenmedim ama ilerde iyi bir pivot olacak inanıyorum.
Hüseyin : Kötü başladı ama iyi bitirdi.
Graves : Yine elinden geleni yaptı ve iyi oynadı.
Gurovic : 3'lükleriyle güzel katkı yaptı.
Cüneyt : Biraz isteksiz gibiydi.
Milojevic : Bugün bir varlık gösteremedi,biraz kötüydü.
Erdem : Fena değildi,iyi mücadelede etti.
Atkins : Bende iyi bir izlenim bıraktı.Şutu var içeri drive edebiliyor ama 2 tane potayı bulmayan şutu bende bir soru işareti bıraktı.

Osman Aydın' Alıntı:
Takım çok kötüydü.Güçlü bir takım olsaydı hezimete uğrardık.
Cemal ve Hüsayin özellikle bugün çok kötüydüler.Hele Hüsayin in yaptığı fauller onun gibi tecrübeloyuncuya hiç yakışmadıçOLur olmadık yerlerde faul yaptılar.
Rahid iyi göründü skorerlik olarak.Ama ondan asistler bekliyoruz.
Graves topu ne zaman eline alsa hep tehlike oluşturdu.Ya içeri girip sayı attı ya da asisit yaptı.Hep böyle devam et Graves.
Milojevic ise bugün isteksizdi sanki ya da bana öyle geldi.İlk sayılarını attığında gülüşşü beni kızdırd biraz. :oops:
Guroviç halen onun için bir set girişimi yok.Böyle gidere daha da verimsizleşebilir.Ama tecrübesi ve üçlükleri inşallah daha çok can yakacak.
Cüneyt bugün genelde iyidi.Ama daha asiste yakın oynaması gerekiyor.
Erdem Torrel i durduramadı.İlk defa böyle kötü savunma yaparken gördüm.
Murat özyer son anlarda neden 3 mola aldı anlamadım gitti.

Şu oyundan hiç memnun olmadığımı söyleyebilirim.İnşallah böyle devam etmez.

bence takım o kadar da kötü değildi belki bir rakibin zayıflığından kaynaklanan rehavet vardı o kadar ama traylar ve torren gerçekten süper oyuncular özellikle torreni çok beğendim bugün cemalin üstünde biraz şansızlık vardı hüseyinde skor bakımından iyiydi ama traylor gibi bir adamı durduramadı(pek de kolay değil) o nedenle çöok faul aldı yeni transferimiz iyi şutör gibi göründü önce ama sonra 2 tane air ball yaptı anlamadım ama 15 dakkada 12 sayı iyi bir şey guroviç setsiz 16 sayıya ulaştı oda iyiydi milojeviç az oynadı o zamandada etkisiz kaldı ben maçta en sinirlendiğim şey murat özyerin son 2 dakikada 13 sayı ilerdeyken 3 tane mola alması

genel olarak maçı kazandığımız için iyi sayılacak bir maç ama bir uzun şart gibi gözüküyo çok ribaunt verdik bu maç

strickland ın tüm maçlarda attığı sayıdan daha fazla sayı attı galiba bugün atkins :p :p :p

hüseyin beşok 20 ye yakın sayı attı ama o kadar hatalar top kayıpları yaptı ki çıldırttı beni evde.bu adar tecrübeli bi oyuncu bunları yapmamalı.