Re: TBL 9. Hafta | Galatasaray-Kepez Bld. 81-68
Kepez iyi bir takım önce bunu belirteyim, süpriz maçlar kazanacaklar demedi demeyin!
Atkins'i gerçekten çok beğendim, çok faydalı olacak bence, şutları çok düzgün ve ne zaman atacağınıda çok iyi biliyor, savunmada ise gayretli gördüm, fakat beni en çok mutlu eden özelliği, Graves ile yaşadığı uyumdu, oyundayken sürekli Graves'i yönlendirdi, hem pasları ile hemde sürekli konuşarak ne yapması gerektiğini, nasıl yapması gerektiğini anlattı(bunları kameralar gösterdimi bilmiyorum)
Malik'ten sonra bence aradığımız adamı bulduk, keşke biraz genç olsaydı!
Şimdi bir maçlar hemen coştuğumu düşüneceksiniz ama ben attığı sayılar için yazmadım bunları, benim gördüğüm saha içinde oyun bilgisi ve yetenekleri ile liderlik vasıflarına sahip olmasıydı, inşallah utandırmaz beni!
Zizic belirsizliği ile beraber takımda 5 numara eksikliği bariz gözüktü, Traktör resmen dağıttı bizi pota altında, allahtan yorulduda etkisizleşti aksi taktirde çok daha fazla sıkıntı yaşayabilirdik.
Bence bizim takımın kadro olarak 2 eksiği kaldı, sağlam bir yabancı 5 numara, yerli bir 3 numara!
Bu transferleride gerçekleştirebilirsek geriye kalan şeyler eldeki malzemeden iyi bir takım kimyası çıkarmak, yönetim olarak oyunculara olan sorumlulukları aksatmamak, ve taraftar olarak bizlerin takıma desteğimizi arttırmamız!!!
Birde formül yazayım, yönetim becerisi+teknik ekip becerisi+taraftar desteği=şampiyonluk!
Herkese iyi geceler