bu all-star olayını yıllardır hiç hoş karşılamam çünkü kesinlikle adil olmadığını düşünüyorum.Örneğin all-star maçında mutlu akü selçük üni,daçka,beykoz(burgess hastaysa graysi yada gilbertı çağırın),casa ted kolejliler,alpella gibi takımlardan kimse yok ama gs fb bjk tt ve efesten toplam 15oyuncu var yani organizasyondaki oyuncuların yarısından fazlası 5 takımdan,bu çok saçma bu takımlarda bir sürü yıldız var örneğin beykozdan gregory grays,clarence gilbert,casa ted kolejlilerde antawn dobie alpelladan strickland veya kinloch mutlu akü'den kevin braswell türk olarak istatistiklerde en tepedeki oyuncu olan umut yenice ve ligin asist kralı hakan köseoğlu vs vs vs vs.
Oylama tamamen fiyasko robert hite ve rick apodaca oyun kurucu guard pozisyonundan giriyo ve seçilemiyo ki bunlar ligin en iyi oyuncularından bir tanesi ben bu oylamaya hiç ama hiç inanmıyorum ve bundan sonrada allstar için oy kullanmıcam nasıl olsa her sene kendi istedikleri oyuncuları koyuyorlar.Kendi istediklerini koyuncada böyle oluyo dee brown,solomon,el-amin,wooldrigde 1 numarada 4 oyuncu,takımda 2 numara olmuyor tabiki çünkü kenar oyuncuları yok hepsi 1 numara oyuncusu.
Şimdi ruzic yerine charles gaines,richard chaney,curtis whiters gibi oyuncular alınsa hem 4-5 numaralar dengelense hem göze hoş gelen bir basketbol izlense hemde izleyicileri muhteşem smaçlarıyla coştursa,adeleke ve hosleyden oluşan 4-5 numara oynanmasa daha iyi olmazmıyıdı.
Beni üzen bu maçta cüneyte pek şans verilemesiyedi.Fakat sakatlığından dolayı oynamadığını daha doğrusu kendini riske etmek istemediğini düşünüyorum
Smaç şampiyonasını james whitw ilk dakikadan kazanması gerekirdi ama jüriler sağolsun işi abarttılar ve rekabet kattılar
Üçlük şampiyonasının finalinde mrsic hite shumpert üçlüsünü görmek zevkli olurdu.Bu üçlüklere katılanları kim belirliyo onuda merak ediyorum.Ömeride tebrik etmek lazım 1 turu bitirdi sonra diğer kolona geçti onuda bitirdi az daha 2 yide bitiryodu
Aslında oraya gelen taraftarlarla birlikte bir şov yapılabilirdi bir maç gibi mesela veya orta sahadan şut sokma gibi nede oraya girebilmek için 80 ytl yi gözden çıkaranlar vardı
Bu sene ayrıca yetenek yarışmalarıda yoktu.Ah Ah geçen sene ne güzel mithat demirel kazanmıştı halbuki
.Bu senede dee brown favori olurdu
Sonuç olarak klasik bir allstar maçıydı her sene aynıları oluyor zaten beni pek etkileyen bir şey yoktu