TBL All-Star

Seckin Hasseli' Alıntı:
mustafakaya' Alıntı:
Yabancılar Dee olmadan biraz zor yenerdi Dee dışarıdayken hiçbir şey yapamadılar . Bence maç için 2 sevindirici şey vardı. Bunlar :
1-) Dee nin performansı git gide artıyor .
2-) Hüseyinin fazla süre almaması .


huseyin belinden sakat !!!!!!
Bende o yüzden yazdım sakatlığı nüksetti eyer oynamaya devam etseydi FB maçında sahada olamazdı ama belki böylede olamayacak !
 
Bizim oyuncularımızın böyle taraflı bir organizasyonda az süre almalarına sevindim çarşamba günü oynayacağımız derbiyi düşünerek. Umarım Hüseyin derbiye kadar ilk maçta gösterdiği başarılı oyunu sergileyecek düzeye (sakatlığını atlatarak) gelir.

Bu arada dikkatimi çekti, ne çok ünlem işareti kullanıyoruz forumda. Ünlem yazılan iletinin değerini artırıyor da ben mi anlayamıyorum.
 
All-Star'da gülen yabancılar!
Basketbolda İstanbul'da düzenlenen Beko All Star 2008 organizasyonunda Yabancılar Karması, Türkler Karması'nı 106-102 yendi.

Karşılıklı basketlerle başlayan karşılaşmada 2. dakika 5-5 berabere geçildi. Ancak Türkler Karması, dış atışlarda Haluk ve Ender ile etkili olarak 5. dakikayı 21-10 önde geçti. Yabancılar Karması, Solomon ve Marshall'in skorer oyunuyla oyunu dengelemeye çalışırken, Türkler Karması ise Ermal ile bulduğu sayılarla üstünlüğünü sürdürdü ve ilk periyottan 31-26 galip ayrıldı.

2. periyota her iki takım da hızlı hücumlarla başlayıp basket ararken, Yabancılar Karması, potaaltında Gordon, dış atışlarda da Brown ile sayı üreterek 15. dakikada 42-39'lık skorla üstünlüğü ele geçirdi. Türkler Karması, Ermal, Ersin ve Ömer Aşık ile rakibine karşılık vererek 18. dakikada skoru 55-49 lehine çevirdi. Yabancılar Karması, dış atışlarda ortaya koyduğu etkili performansla üstünlüğü lehine çevirerek, devreyi 61-59 önde tamamladı.

İkinci yarıya daha etkili başlayan Türkler Karması, potaaltında etkili olarak 25. dakikada 73-73 beraberliği sağladı. 3. periyotta Türkler Karması, dış atışlarda Ender, Haluk ve Sinan ile Yabancılar Karması da dış atışlarda Shumpert ve pota altında Adeleke ile skor buldu. Son periyoda 89-89 eşitlikle girildi.

Son periyota 11-2'lik seriyle başlayan Türkler Karması, 34. dakikada skoru 100-91 yaptı. Yabancılar Karması, Solomon, Brown ve Hosley ile 10-2'lik seriyle rakibine karşılık verdi ve son dakikada farkı 1 sayıya (102-101) indirdi. Bitime 27 saniye kala Hosley ile 103-102 öne geçen Yabancılar Karması'nda Solomon ve Marshall faul atışlarını da iyi değerlendirdi ve karşılaşma Yabancılar Karması'nın 106-102 üstünlüğüyle sona erdi.

-ANTRENÖRLER ATAMAN VE BLATT-

Türkler ve Yabancılar Karmalarının yaptığı karşılaşmada Türk karmasının antrenörlüğünü Beşiktaş Cola Turka'nın antrenörü Ergin Ataman, yabancılar karmasının antrenörlüğünü de Efes Pilsen Antrenörü David Blatt yaptı.

Türkler karmasının yardımcı antrenörlüğünü Beşiktaş Cola Turka yardımcı antrenörü Ufuk Sarıca yaparken, yabancılar karmasının yardımcı antrenörlüğünü Efes Pilsen'in yardımcı antrenörü Ekrem Memnun üstlendi.

Bu arada antrenör ve oyuncular, salona izleyicilerin alkışları eşliğinde tek tek çağırılarak girdi.

-EN DEĞERLİ OYUNCU HOSLEY-

Beko All Star 2008'in en değerli oyuncusu (MVP) Pınar Karşıyaka'nın basketbolcusu Quintin Hosley seçildi.

Karşılaşmada 15 sayı ve 8 ribauntla oynayan Hosley'e, ödül olarak plazma televizyon verildi.

-ETKİNLİKLER-

Organizasyonda şarkıcı Yalın bir konser verirken, Parafin Poi, Karizma ve Chicago Bulls Kızları şov yaptılar.

Sahneye meşalelerle gelen Parafin Poi, salonun ışıkları kapatıldıktan sonra ellerindeki meşalelerle dans gösterisi yaparken, Chicago Bulls Kızları da yaptıkları gösteri ve danslarla organizasyona renk kattı.

Maçtan önce sahneye çıkan Chicago Bulls Kızları, periyot aralarında sahne alarak yaptıkları danslarla basketbolseverlere keyifli anlar yaşattı.

Türk gençlerden oluşan Karizma'nın yaptığı şov ise izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Salon: Abdi İpekçi
Hakemler: Mehmet Keseratar, Ozan Çakar Fatih Arslanoğlu
Türkler Karması: Ender 15, Ömer Ona 6, Haluk 11, Kaya 10, Hüseyin 4, Ermal 13, Sinan 8, Kerem 8, Tutku 6, Ersin 10, Cüneyt, Ömer Aşık 11
Yabancılar Karması: El Amin 6, Solomon 13, Hosley 15, Shumpert 10, Adeleke 18, Marshall 10, Marsh 6, Gordon 11, Brown 9, Wooldridge, Ruziç 8
1. Periyot: 31-26
Devre: 61-59 (Yabancılar karması lehine)
3. Periyot: 89-89


Kaynak : AA
 
mustafakaya' Alıntı:
Mehmet Yıldırım' Alıntı:
Bu seneki All-Star bence hiç güzel değildi.Geçen seneki All-Star bile daha güzeldi(oda hiç iyi değildi ama :) )
Ben iyi olmayacağını bildiğim için gitmedim :)
Zaten 3'lük yarışmasında ve Smaç yarışmasına alınan adamlar ve kadro seçimleri benim gitme ümidimi kırdı.Bide Yetenek Yarışması'na önem veren bir insan olarak paramın ziyan olacağını düşündüm :)
 
Şu bir gerçek ki smaç yarışması falan olmadı. Orada açık bir James White şov vardı. Hatta jüri birkaç fazla smaç yapsın diye işi uzun tuttu. Böyle bir atletik yetenek gerçekten zor bulunur. Ben bir Galatasaraylı olarak White'ı izlerken inanılmaz zevk aldım. Serbest atış çizgisinden bacakarası geçirerek yaptığı smça olağanüstüydü ki hatırlarsak NBA All-Star'da Moon bu smacı düz yapmayı ancak serbest atış çizgisinin birka adım ilersinden başarmış, Howard ise tam bir smaç yapamamıştı. Burdan White'ı bir kez daha tebrik etmek gerekir...
Maçta ise Yerliler ilk kez kazanmaya bu kadar yaklamıştı. 9 sayı öne geçtiler fakat Solomon-Dee- Hosley üçlüsü maçı geri getirdi. dee olumlu bir performans çizdi. Takımını iyi yönetti. Oldukça eğlendi ve morali de yerine geldi...
 
Mehmet Yıldırım' Alıntı:
mustafakaya' Alıntı:
[quote="Mehmet Yıldırım":amsjqjfa]Bu seneki All-Star bence hiç güzel değildi.Geçen seneki All-Star bile daha güzeldi(oda hiç iyi değildi ama :) )
Ben iyi olmayacağını bildiğim için gitmedim :)
Zaten 3'lük yarışmasında ve Smaç yarışmasına alınan adamlar ve kadro seçimleri benim gitme ümidimi kırdı.Bide Yetenek Yarışması'na önem veren bir insan olarak paramın ziyan olacağını düşündüm :)[/quote:amsjqjfa]
Bide konserde vasattı yok yalın konseriymiş, yok oymuş buymuş saçma bunlar :)
 
Smaç yarışmasında JAMES WHITE ve DİĞERLERİ diye ayırmak gerekir.
Ben böyle bir adam görmedim.. Yok arkadaş yok.. Uçuyor, vuruyor, ters dönüyor..
Faul çizgisinden bacak arası yapıyor daha ne yapsın ?
James White tek başına şov yaptı smaç yarışmasında.. Gerçekten onu izlemek apayrı bir keyifti..

Maçta ise gereken oldu. :) Yabancılar geleneği bozmadı.. Hosley - El Amin , Adeleke - Dee ikili oyunları ve harika görüntüler :)

Solomon'un Kuqo'nun üstünden vurduğunuda unutmamak gerekir :)
 
Serkan Er' Alıntı:
Bilmiyorum dikkat eden oldu mu, maç sonunda Dee kameraya gülümseyerek "Cimbombom" dedi yanlış anlamadıysam :)

evet bende gördükten sonra ne kadar duygusal yorumluyorum başka birşey demiştir diye düşündüm.burda yazılanları görmek çok hoşuma gitti.
 
Bilmiyorum,benim gözlerim sizden farklı mı?Ben,çok beğendim.Geçen seneye göre daha iyiydi.Ligimizde çok kaliteli basketbolcular var.Bazen tedirgin oluyorum,seneye ligimiz böyle kaliteli olacak mı diye.
Barış doğru demiş,smaç yarışmasını James White ve diğerleri diye ayırmak gerekiyor diye.James White,sen kimsin abi ya.Adam ,smaçlarıyla gözümü gönlümü açtı resmen.10 bin dolarlık hediyeyi sonuna kadar haketti.Bravo bravo bravo...
Maçı yabancılar karmasının kazanacağını biliyorduk,zaten.Şaşırtıcı olmadı.Gökçe de değinmiş,ben de yazacaktım.MVP ödülünü yine KSK'lı oyuncu aldı..
 
James White şov yapmış zaten beklediğim gibi çıktı...

Peki smaçı indirebileceğim ya da izleyebileceğim bir link var mı?
 
Kaya'nın sportmenlik dışı faul yapıp 5 faulle oyun dışı kalması tam bombaydı. :) James White tartışmasız damga vurdu organizasyona.Ömer Ünver'in de topları hızlı atıp 2. turdan ekmek yemesi ilginçti.Hosley transferinin iptal olmasını uzun bir dönem daha tartışırız gibime geliyor ayrıca.
Spikerler Solomon'u Jordan yaptılar,kakası çıktı olayın.
 
Ben anlamiyorum ama
HIC
ZEVK VERMIYOR BANA 3LÜK YARISMASINDAN HARIC..
James white smaci vardi gerisi acikcasi hic birseye yaramadi........
sehirciler arasida bir mac yapilmali seneye
 
Amaçlardan bir tanesi organizasyonda her takımdan oyuncuların katılmasının sağlanması gibi görülüyor..Madem böyle bir düşünce var ne diye Wooldridge o kadroda..Bana göre onun yerine oynaması gereken kişi kesinlikle sayı krallığının 3. sırasındaki Kevin Braswell.. Kepez'den 2 tane yabancı var.. Gordon tamam hakediyor ama Ruziç'in ne işi var orada..Onun yerine de organizasyonda oyuncusu bulunmayan Mersin'den Eddy Fobbs olmalıydı kesinlikle.. Burgess hiç oyuna girmedi.Son gün mü sakatlandı da girmedi onu da anlayamadım..Onun yerine oynaması gereken isim kesinlikle Charles Gaines'di ancak federasyon saçma kararının arkasında durdu resmen ve bana göre bilinçli alınması Gaines organizasyonun hiçbir dalına.. Tebrik ediyorum basketbol federasyonunu..
 
Kullanılan oyların hiç birinin bir etkisinin olmadığını anlamak çok kolay Kerem Gönlüm , Gordon ve benzeri şahısların orada işi ne anlamadım açıkcası. Çünkü onlara oyları kim yolladı hala anlamadım :) Biz bütün forum olarak oyuncularımıza oy yolladık ama onlar seçilmedi . Bence çok saçma bir organizasyon oldu !
 
Hite'ın olmayışına şaşırdım doğrusu. Wooldrige falan.. Hite daha çok hakediyordu bence. Smaç yarışmasında da Hite'ın o en siyahi olan elemana göre daha iyi şeyler yapabileceğinden eminim ayrıca =)
 

Üst