TBL All-Star

Barış Çamur' Alıntı:
Adam değil zaten o ayrı :) White ise sadece o tarz smaçları boş bulduğunda vuruyor. Tıpkı Gaines'in C vurduğu smaçlar gibi.. :)

Sen kendisinden nasıl bir smaç bekliyordun böyle amuda kalkıp, parende atıp bacak arası geçirip ters asılmasını mı :)

kardesim. Gaines bir cok macta rakibinin üzerinden eze eze smac vuruyor, potayi inletiyor. White maclarda ancak bombos kalirsa smac basar. yoksa yaptirmazlar. cok zayif ve narin. oldugu yerden ani sicrama yetenegi yok. 10 metre kosacak da tek ayagiyla 4 metre yukari firlayacak. geciniz..
 
Maçlarda öyle smaç vurabilmesi için civarında en fazla 1 veya 2 kişi olması lazım :) 7-8 kişi olursa nasıl vuracak, akıl var mantık var :)

Gaines'te rakibin üstünden ne zaman öyle aman aman smaç vurdu? He yanında adam varken potaya asıldı ona bişi demiyorum. Onu her smaç vurabilen oyuncu yapabilir.

Ama rakibin üstünden uçarak C veya Jordan vurdumu ? Yoksa ben mi görmedim ?

Bakın vurmadı demiyorum veya vurmuyorda demiyorum.. Ama ben hiç hatırlamıyorum öyle rakibin tepesine çıkıpta smaç vurduğunu.. ? Anca rakip yanındayken smaçı vuruyor tepesine çıkıyor adamın :) Ama hiç üstünden vurduğunu görmedim..
 
Gaines boş potaya vuruyor yazmışsın ya barış pes :shock: :shock: :shock:
Gaines'in sadece fb maçında vurduğu smaçları White 3 sezonda vuramaz iyimisin sen :)
 
Boş pota derken hani tek başına gelipte C vuruyor ya onlardan bahsediyorum Eyüp Abi :)

Farkındaysan zaten önceki mesajda belirttim rakibin yanındayken asılıyor potaya ona birşey demiyorum ama hiç rakibin üstünden vurduğunu görmedim :)
 
bk_AAHP113_8x10~Lebron-James-Posters.jpg


Heh işte dmek istediğim böyle :)
LeBron'un vurduğu gibi rakibinin üstüne uçupta vurmadı :) Onu kastetmeye çalışıyorum kaç saattir :)

385819128_9de4e2dc4d.jpg


İşte Gaines bu tip smaçları vuruyor.. Bir saattir anlatmaya çalıştığım olay yukardaki smaç gibi olanlardan.. Onları vurdumu hiç? Yada vurduda ben mi kaçırdım bir Gaines hayranı olaraktan.. :)
 
galiba ben 1 tane hatırlayorum barış avrupa kupası maçıydı ama maç tam aklımda değil genç bir çoçoğun üstünden pardon smaçını yaptı gaines hatta bir şeyin var mı diyede sormuştu beilmem hatırlarmısın :)
 
asvel macinda rakibin üzerinden smaci basti sonra biraz tekmeledi cocugu yanlislikla. :) ayrica Fener macinda bir basket-foul pozisyonu vardi. Oguz ve Mirsada ragmen smaci vurmustu.
 

Üst