TBL Final Serisi | Fenerbahçe Ülker: 89 - Galatasaray Liv Hospital: 70

Oğuz %100 saha içiyle oynarken zoric %85.7(tek şut kaçmış).Bomboş atılan turnikelere,4 saniyede potaya inişler de cabası iken furkan 3 bonsu 2 faulle bitirmiş maçı.Yani faul sayısının artmaması da önemli fakat bir yerde de sert oynamak potaya attırmamak da gerek.Bu ikilinin yaptığı 3 faul de basket ile neticelendi bu arada.Boyalı alan bizim dememiz lazım serinin devamında.

Takımda enerji eksikliği var. Sanki tüm oyuncularımız zorlama ile oynuyor. Bir kaç maç dışında hep böyle bir takım izledik.
Bir şeyler eksik onu da genel koordinatör ve koç çözmeli tabi.

Kızdığım nokta kadro kötü tamam eksiğiz evet ama olan kadroyu bile yanlış kullanıyoruz.
Macvan olsaydı Bonsu'nun yerine sizce böyle ruhsuz bir pota altı olur muydu?
Ender yerine Engin süre alsaydı.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Takımda enerji eksikliği var. Sanki tüm oyuncularımız
zorlama ile oynuyor. Bir kaç maç dışında hep böyle bir takım izledik.
Bir şeyler eksik onu da genel koordinatör ve koç çözmeli tabi.

Takımda yorgunluk olduğunu unutmayalım.

Euroleague'de çeyrek final oynadık.

Fener play off'ta 5 basit maç oynarken biz zorlu 7 maç oynadık.

Takımımız,Ülker'e göre çok az dinlendi.

Bu maçta iyi dinlendik diye düşünüyorum.

He tabi Ergin Hoca'da maçı istemedi yöne !!

2.maçta Allah'ın izniyle kazanıriz :)

Takımda yorgunluk olduğunu unutmayalım.

Euroleague'de çeyrek final oynadık.

Fener play off'ta 5 basit maç oynarken biz zorlu 7 maç oynadık.

Takımımız,Ülker'e göre çok az dinlendi.

Bu maçta iyi dinlendik diye düşünüyorum.

He tabi Ergin Hoca'da maçı istemedi yöne !!

2.maçta Allah'ın izniyle kazanıriz :)

Yazdıklarının en anlamlısı;

( 2.maçta Allah'ın izniyle kazanıriz )

Tüm temennilerimle katılıyorum ve inanıyorum (y) Birde hocamızın üsttede yazdığım gibi kafası pek rahat değil gibi geliyor bana umarız kendisinide takımıda rahatlatır ve iyi hazırlarda yener geçeriz İNŞAALLAH ...

Ziyaretçi şikeci cikcikler! Sizi yenildikten sonra da buralarda görmek isteriz. Görmemişin galibiyeti olmuş.. Bu seriyi 4-0 alıp seneye de EL'de F4 yapıyor musunuz? ;)

Valla maç bittiğinden beri başım ağrıyor sinirden ama yavaş yavaş unutmak lazım bu maçı. Olmuşla ölmüşe çare yok sonuçta. Gerekli dersleri çıkarmamız kafi...

Sakin kafayla bi değerlendirme yapayım;

-Özellikle savunmada üstümüzdeki ölü toprağını atmamız gerekiyor.

-Erceg ve Bonsu mümkünse aynı anda sahada olmamalı.

-Hoca gerekirse Ender yerine Engin'i kullanmaktan çekinmemeli. Ender'in en az 15 saniye elinde tutup kontrolsüz biçimde sonlandırdığı hücumlar bize sayı olarak geri dönüyor. Sonunu bile bile aynı hatada ısrara devam etmek hocaya yakışmıyor...

-Faul problemine girme pahasına da olsa hızlı hücumları hemen faulle yarıda kesmeliyiz. Göksenin ve Sinan'ın sürelerini iyi paylaştırırsak faul problemine girmeden de halledebiliriz bu meseleyi. Bugün üçüncü periyodun başı hariç FB Ülker hücumlarını faulle kesmeyi aklımıza getirmedik.

-Pota altına yardım getirmekte yetersiz kalıyoruz. Bu konunun üstüne gitmeli hoca.

-Seri başlamadan önce de yazmıştım, Hairston yerine Domercant düşünülebilir. Hatta düşünülmeli...

-Dış atışlar bugün girmedi ama özellikle Marko ve Erceg'in daha yüzdeli atması lazım.

-İkili oyunlar bugün istediğimiz katkıyı vermemiş gibi gözükse de ısrarcı olmalıyız. Bonsu, Furkan ve Erceg bazı pozisyonları bitiremedi ama buna rağmen ilk yarıda Oğuz ve Zoric'i baya zorladık.

-Furkan ve Ersin'in toparlanması lazım. Bonsu bu haldeyken onlar da savunmada karakter koyamazsa işimiz iyice zorlaşır...

Valla maç bittiğinden beri başım ağrıyor sinirden ama yavaş yavaş unutmak lazım bu maçı. Olmuşla ölmüşe çare yok sonuçta. Gerekli dersleri çıkarmamız kafi...

Sakin kafayla bi değerlendirme yapayım;

-Özellikle savunmada üstümüzdeki ölü toprağını atmamız gerekiyor.

-Erceg ve Bonsu mümkünse aynı anda sahada olmamalı.

-Hoca gerekirse Ender yerine Engin'i kullanmaktan çekinmemeli. Ender'in en az 15 saniye elinde tutup kontrolsüz biçimde sonlandırdığı hücumlar bize sayı olarak geri dönüyor. Sonunu bile bile aynı hatada ısrara devam etmek hocaya yakışmıyor...

-Faul problemine girme pahasına da olsa hızlı hücumları hemen faulle yarıda kesmeliyiz. Göksenin ve Sinan'ın sürelerini iyi paylaştırırsak faul problemine girmeden de halledebiliriz bu meseleyi. Bugün üçüncü periyodun başı hariç FB Ülker hücumlarını faulle kesmeyi aklımıza getirmedik.

-Pota altına yardım getirmekte yetersiz kalıyoruz. Bu konunun üstüne gitmeli hoca.

-Seri başlamadan önce de yazmıştım, Hairston yerine Domercant düşünülebilir. Hatta düşünülmeli...

-Dış atışlar bugün girmedi ama özellikle Marko ve Erceg'in daha yüzdeli atması lazım.

-İkili oyunlar bugün istediğimiz katkıyı vermemiş gibi gözükse de ısrarcı olmalıyız. Bonsu, Furkan ve Erceg bazı pozisyonları bitiremedi ama buna rağmen ilk yarıda Oğuz ve Zoric'i baya zorladık.

-Furkan ve Ersin'in toparlanması lazım. Bonsu bu haldeyken onlar da savunmada karakter koyamazsa işimiz iyice zorlaşır...

Bende maçı genelde yapılan hatalar sebebiyle sinirli izliyorum ama bugün nedense biraz daha sakinim bu maçı kaybetmemize rağmen ama fark çok canımı sıktı ama neyse bu skor onları ciddi olarak rehavete sokar burası kesin ama koç kendi işine bakar kendini ve takımı sıkı hazırlarsa ikinci maçtan galibiyetle dönebiliriz ALLAH,ın izniyle ben inanıyorum !!!

2. maçta ilk basketi atan biz olmalıyız.Onu bunu anlamam 4-0 veya 6-0 ile başlarsak ilk maçın aynısı olur.Takım öne geçmeli.
Seri 2-0'a gelirse %70 biter iş.

Söylediklerinde sonuna kadar haklısın. Ayrıca Enderleri mümkün olduğunca KULLANMAMAK lazım. Enginde ısrar etmeliyiz. Malik Domercant değişikliğide mutlaka yapılmalı.

Neden bilmiyorum ama
takım çok tedirgindi
şutlarımız bir türlü girmedi
ben daha sert ve mücadeleci bir savunma bekliyordum
açıkcası benim için hayal kırıklığı oldu

Açık konuşacağım.Deplasmandaki 2 maçtan birinde daha beter bir fark bekliyordum.Diğer maçı ise sıkıştıracağımızı ama kazanamayacağımızı düşünüyordum.Bu maç umuyorum ilkinin yerini doldurur,diğer türlü olursa adı rezillik olur zira.
İzlediğim bölümde savunma namına bir gayretimiz yoktu.Rakip oyuncular Obradovic'ten tırsmasa boş turnikeye giderdi,biraz doğru yerleşim ve konsantrasyon yetti kendilerine.Buldukları kimi abartı isabetlerin ise sebebi biziz.El görmeden hepsi ısınınca o ritmle devam etmeleri zor olmuyor.
Herkes sahasında ağır favori diyerek 4-3 kaybedeceğimizi tahmin ediyordum ama bu görüntüde İpekçi'de bizim ağır favori olmamız için potayı falan sallamamız lazım.Takımın İpekçi'de maç vermek gibi bir lüksü yok,deplasmanda kaybetseler dahi dünkünden daha dik dururlar umarım.