TBL Final Serisi | Fenerbahçe Ülker: 89 - Galatasaray Liv Hospital: 70

Şu ender'e, Erceg'e nasıl tahammül edebiliyor hoca gerçekten anlamıyorum. umarım bu seri sonunda Hairtson,Erceg,Bonsu,Ender gibi beceriksizler bu takımdan kovulur. Ergin hoca'ya da biri KOÇ olduğunu hatırlatsın artık. kenardan maçı izliyor resmen.

Fark 14'e iniyor rakip takım hocası ne olur ne olmaz diye bir mola alıyor ama böyle bir maç içinde Ergin Ataman'ın ben mola aldığını hatırlamıyorum. Bu kadar mı rezil takım yönetimi mi olur(maç özelinde)

Bir dahaki maça Arroyo-Sinan-Marko-Cenk-Ersin 5'i çıksın. 40 dakika boyunca da sahada kalsın bu 5. Benchten kimse girmesin!(Arada Furkan-Engin girebilir)

Yemin ediyorum bugün takımı izleyince 3. maça bilet aldığıma pişman oldum !!! bu takıma boş trübünler önünde oynamak müstahakkk !!!

Yenilmenin de bir adabı var. Ezildik resmen. Yazık.. Her şeyi geçtim de şu şikeden hüküm giymiş şerefsizi sevindirdiniz ya, en çok bu ağrıma gidiyor..

Arkadaşlar koç 10 numara ama eksik yönleri mola ve yabancı hayranlığı ve takıntıları bunlar aşmalı hairston ne oynuyorda kadroda bonsuyu alma git alt yapıdan uzun koy daha mantıklı Doğukan oynasın enderin yerine vallaha isyana bağlattı bu 3 adam

Ya koçumuzun koçluk kalitesi bilgisi ve potansiyelini biliyoruz ondan şüphemiz yok, ama bu özelliklerine ihanet edercesine zamanında mola almaması ve takıntıları alabileceğimiz maçları pisi pisine zora hatta imkansız hale getiriyor, Banvit seri maçlarındada yazdım; Eğer koç bu takıntılarını devam ettirirse FB maçları sandığımızdan dahada zor geçer hatta bizi eze eze yenebiliirler yazmıştım. İşin normalini gerektiği gibi yapsa biz onlara kendi sahalarında kök söktürürüz ama her şey koçta bitiyor,bu maç gitti, ikinci maç umarım önce kendisini sonra takımı daha iyi hazırlarda yeneriz yoksa iş biter ...

TBL Final Serisi | Galatasaray Liv Hospital - Fenerbahçe Ülker

Haydi hep beraber biraz sakin olalim. Kaybetme hakkımız olan maçlardan birini kaybettik. Belki maça hiç giremedik. Bu yönüyle hayal kırıklığı olabilir. Ancak son baskette kaybetmekten daha yararlı oldu bu malubiyet. Rakip oyuncuları ve taraftarı havaya soktuk belki ama konsantrasyonlarını da biraz dağıtmış olduk. Serinin en önemli, bence, hedef maçına çıkacağız. İkinci maçtan en başında olduğu gibi daha ümitliyim ben.

Arkadaslar nasil taraftariz biz? Birinci mactan mi takimi satacas? Bu takim bizi 24 yil sonra sampiyon yapti.. ergin hocaya gelince mola almadi ama oyunculara bi mesaj verdi yuz ifadesinden aliyorus zaten merak etmeyin daha 3-4 mac var biz bu ilk mactan satacaksak takimi biz takimi sevmiyorus o zaman!

19 sayı farkla kaybettik. (Maç sonu ipi iyice gevşetmemiz bu farkta etkili oldu. Yoksa fark bu akdar açılmazdı)

İlk iki çeyrek sonunda Emir'in uzaktan "bom boş" pozisyonda attığı iki üçlük + kaçırdığımız 7 serbest atış = 13 sayı...

7/25'te kalan üçlük yüzdemize hiç girmiyorum bile...

Yani, bu kadar kötü oynamamıza rağmen, biraz daha dikkatli olabilsek bu maçı alabilirdik.

Özetle, enseyi karartmaya gerek yok... Yeter ki bu maçtan gerekli dersleri çıkartalım...

Deplasmandaki 3 maçtan en az 1 tanesini almamız gerekiyordu. İlk fırsatı kaçırdık. geriye 2 şansımız daha var.

Sadece 1 maç kaybettik,olabilir ama rakip gerçekten bizden iyi degil,bunu çok iyi biliyoruz,iyi günümüzde degildik.Ben ikinci maçın başa baş olacagına kazanma şansımızın yüksekligine inanıyorum.

Benim kızgınlıgım başarıları hak etmeyen,her sene küçülme lafları ile moralimizi bozanlara,şubeye destek vermeyen gsliyim diyen zenginler utansın,bu ne küçülme merakıdır,şubeleri kapatmaktan bile zevk alırlar sanırım,başkaları niye her kötü seneden sonra küçülmek yerine daha güçlü kadrolar kuruyor

Tepkiyi takıma degil küçülmekten bahsedenlere gösterelim,bu takım kendi potansiyelleri içinde elinden geleni yapıyor,hataları hepimiz görüyoruz ama asıl tepkiyi hak edenler başkaları

Adamlar maç boyunca %80 ile 2 lik attılar sanırsın rakipleri Olin Edirne , bu nasıl bir savunmadır.Sürekli boyalı alana giriyorlar aynı yerden sayıları yiyoruz zaten hücumdan boş döndüğümüzde biz yavaş dönüyoruz ya da savunmaya yerleşemiyoruz dolayısıyla rakip çok rahat sayı buluyor.Emir'in orta sahadan gelirken son saniyede attığı 2 üçlük farkın kapanmasına izin vermedi.Hakemler Fenerbahçe'nin lehineydi ama lehine olmasa da bugün yenilecektik orası belli.Ender 2. yarıda bi pozisyonda hakeme sövecekti son anda sustu hakemler iş başında.Bu maçı zaten kaybedecektik hakem bahane değil ama sonraki maçlara insan gibi davranmaları lazım.

Yine de ben rahatım , bu bir seri ve takıma güvenim fazlasıyla var.Hocanın zaten şapkadan tavşan çıkarmasına gerek yok Fener'e karşı seriyi kazanmak için.Bana göre takımın asıl koçu zaten Arroyo'dur , o yolunu bulur , seriyi batırsa yine laf etmem kendisine.

19 sayı farkla kaybettik. (Maç sonu ipi iyice gevşetmemiz bu farkta etkili oldu. Yoksa fark bu akdar açılmazdı)

İlk iki çeyrek sonunda Emir'in uzaktan "bom boş" pozisyonda attığı iki üçlük + kaçırdığımız 7 serbest atış = 13 sayı...

7/25'te kalan üçlük yüzdemize hiç girmiyorum bile...

Yani, bu kadar kötü oynamamıza rağmen, biraz dikkatli olabilsek bu maçı alabilirdik.

Özetle, enseyi karartmaya gerek yok... Yeter ki bu maçtan gerekli dersleri çıkartalım...

Deplasmandaki 3 maçtan en az 1 tanesini almamız gerekiyordu. İlk fırsatı kaçırdık. geriye 2 şansımız daha var.

Bora cok iyi diyorsun marko 3 uçluki de icerden cikti yapti 9 sayi yani basa bas, enderin 2 penetresi girmedi tabi kotu oynadik daha iyi oyanabilirdik ama olmadi birazda sansli degildik

Markonun hücum ve savunma katkısı sıfır olunca diğer oyuncuları da etkiledi bu. Markonun hücum +10 savunmasına rakibe -10 yazsanız zaten maçın içinde kalırdık ortak olurduk.

Sağlık olsun. 1 maç kaybettik. Şampiyonluk gitmedi. 2. maça çok daha sert bir savunma ile başlarız umarım. Biz savunmamız iyi olunca hücumda oynamaya başlayan takımlardan biriyiz.

2. maça ben inanıyorum böyle geçmeyecektir.

3. maça bilet alıp pişman olan arkadaş maç günü bilet bulamayıp ama takıma inanan onlarca insan gelecektir salon önüne bilet umuduyla onlardan birine verebilirsin biletini.

Altın kural : Üçlükle yaşayan, üçlükle ölür!! Bazı maçlarda biraz yüzdeli atınca pota altını, ikili oyunları unuttuk resmen. Topu alan üçlük sallamaya başladı ancak papaz her zaman pilav yemiyor işte. Neyse umarım bu acı mağlubiyet ders olur takıma özellikle de koça! Bundan sonra alternatifi bol, sabırlı hücumumuza yeniden dönüp sert savunmamızı da hatırlarız inşallah. Zaten en önemli maç 2. maç! 2. maçı alan gerçekten büyük avantaj sağlayacak. Bizim takıma ve koça her zaman güvenimiz tam fakat gerektiğinde de eleştirmeyi biliriz!!