TBL Final Serisi | Fenerbahçe Ülker: 89 - Galatasaray Liv Hospital: 70

Bu kadar kötü bir pota altı savunması uzun süredir görmedim. Her gelen top basket oldu. Oguz ve zoric gibi tek hücrelileri'de yıldız yaptık. Ercez'de savunma yapmazken hucumdada olmadığı zaman hiç çekilmez oluyor. Ve demeden geçemicem çalınan düdükler özelikle arroya'ya atılan yumruk. Bakalım abdi ipekçide çalınacakmı bunlar.

20 fark yiyoruz ama maçı izleyenler görüyor bas bas bağırıyor GS-fbden daha iyi takım diye. Bugün kötü günümüzdeydik. 2. maç gerekeni yapacağız.

Ender mahvetti, Bonsu katletti, Erceg silikti, Marko yoktu falan filan... Yarınki maçta tam tersini yaparlar. Şampiyonluğu bunlarla alacağız biz. Alamasak da her maç böyle olmayacak.

5. maçtan sonra 3-2 önde olacağımıza inanıyorum ben. İstiyorum.

İnanıp bekleyelim şampiyonluğu. Sonra olması gereken olur yine. Şu an karamsarlığa gerek yok.

"Galatasaray adının olduğu yerde..." diye başlayan cümleyi unutmayalım hiç.

Biz inandimiz surece bu seri bitmes! Biz EL en zor maclari kazandik ! Maccabi, Cska, Siena.. Biz inandimiz surece yenemiyecemiz takim YOK bu bazi galatasaray taraftara gelsin ilk mac sonrasi takimi hemen satanlara gelsin, ben MAKEDONYA'DAN ligtv yok ama web ten izlemek sorunda kaliyorum bazilari biletleri aldi icin pisman oluyorlar ayip vallahi, ama her maci cani gunulden destekliyorum, insallah allahta bize yardimci olur Sampiyonluk yolunda! Biz Kenetlendikce Daha da buyuyen bi aileyis

Arkadaslar nasil taraftariz biz? Birinci mactan mi takimi satacas? Bu takim bizi 24 yil sonra sampiyon yapti.. ergin hocaya gelince mola almadi ama oyunculara bi mesaj verdi yuz ifadesinden aliyorus zaten merak etmeyin daha 3-4 mac var biz bu ilk mactan satacaksak takimi biz takimi sevmiyorus o zaman!

Ağanın yazmışsın iyi güzelde; Takımı satan yok haklı olarak sinirle yazılmış şeyler; Koç,a gelince, Mesajı kendi oyuncusuna değil Rakibe verecek hünerleriyle, mola almayarak mesaj verilmez helede kendi oyuncusuna. Mola alarak vede ilk yarı iyi oynayan oyuncuları tespit edip ikinci yarı o doğru oyuncularla gerekeni yapacaktı. Bizim gibi seyretmeye devam ederse Seri bizim için hüsranla biterse şaşırmamak gerek ama umutsuzluğa gerek yok hocamız hem kendini hemde takımı toparlayacaktır umuyoruz desteğe devam tabiiki !!!

Şu maç Fener iyi olsaydı çok kötü bir facia olurdu bizim için. Obradovic de işin ciddiyetindeydi, iyi olmadıklarını o da biliyor. Fark biraz azalınca anında mola aldı, kenarda haşladı oyuncularını.

Son periyot allahın veletlerine şov yaptırdık. Utandım resmen, seriyi kazanırız falan o ayrı ama şu umursamazlıği unutmayacağım. Yazıklar olsun.

Ağanın yazmışsın iyi güzelde; Takımı satan yok haklı olarak sinirle yazılmış şeyler; Koç,a gelince, Mesajı kendi oyuncusuna değil Rakibe verecek hünerleriyle, mola almayarak mesaj verilmez helede kendi oyuncusuna. Mola alarak vede ilk yarı iyi oynayan oyuncuları tespit edip ikinci yarı o doğru oyuncularla gerekeni yapacaktı. Bizim gibi seyretmeye devam ederse Seri bizim için hüsranla biterse şaşırmamak gerek ama umutsuzluğa gerek yok hocamız hem kendini hemde takımı toparlayacaktır umuyoruz desteğe devam tabiiki !!!

Dursun iyi diyorsunda bu ilk mac biz burdan cok ders cikadik , bogdanovic bitek savunmada vardi simdi diger maca daha da kenetleneceyis.. hic kimse maglubiyeti hazmedemiyor bende oyleyim ama bazilari bilet almislar ama pisman olmus kardesimiz ben hayatim boyunca bi tek mac bakmak istiyorum cunku makedonyadanim turkiyeye gelemiyorum

artık malik yerine 1 macta olsa domdomu denesek mi

Aslında iyi olur ama koç DomDom,u küstürdü bir kere rotasyona alsa bile ne kadar verim alınabilir koskoca soru işareti, ama adam oynamaya aç elinden geleni yapmak isteyecektir ve koç bu cesareti gösterip saç baş yolduran Malik,i tribüne oturtup DomDom,u kazanmak ister umarız, bende bekliyorum bu hamlesini ...

TBL Final Serisi | Galatasaray Liv Hospital - Fenerbahçe Ülker

Çok duygusal bakıyoruz olaylara.Biz çok kaliteli bir takımız diyoruz kesinlikle hayır bizde kalite yok bu gerçek.Arroyo'yu 2 dakika yedekleyecek kimse yok.Ender için tut topu gir potaya salla ne olursa olur başka bir olayı yok.Engin Atsür'e bakıyoruz daha iyi bir oyuncu belli o zaman neden daha erken almıyorsun Koç yada önceki maçlarda süre ver alışsın.Malik ve Bonsu inanılmaz kötü çok ayrıntıya girmeyeceğim.Furkan yine az süre aldı.Cenk olmasa 70'i zor bulurduk.Marko'ya anlam veremedim hemen hemen hiç şut sokamadı.Şimdi biz Gs düşmanı oluruz forumda.Ama biz Koç'a kızıyoruz madem Engin oynayacak seviyede neden ısıtmadın önceki maçlarda ?
Ender'e neden bu kadar süre veriyorsun ?
Malik'ten ve Erceg'ten neden vazgeçmiyorsun ?
İlk periyot fark 15 olmuş neden Mola almıyorsun ?
Pota altı bu kadar kötü olan ve faul problemine girmiş takıma neden dış şut oyunu çiziyorsun ?
Biz maçı fenere verdik.Açık ve net.Bazı arkadaşlar 4-1 veya 4-2 alırız diyorlar hayal görmeyelim biz kaliteli bir takım değiliz.Sadece 4-5 iyi oyuncu'ya sahibiz onlar formdayken diğerlerini halının altına süpürüyoruz.Anlamıyorum Ya hiç Fenerbahçe maçı izlemediniz yada çok duygusalsınız.Adamlar çıkıyor çatır çatır pota altından giriyor biz hep dışardan oynuyoruz.Koç çok kötü bu sene tüm büyük maçlara hep fark yiyerek başladık kuban hariç.Hep geride girdik.Ergin Hoca Bonsu transferinde takıma zarar verdi.Erceg ile resmen yapımız kırılgan hale geldi.
Hayal görmeyelim 4-1 felan Kadro'da Malik Ender gibi mükemmel basketçilerimizin olduğunu unutmayalım.
Koç doğru hamleler yapsın yenilelim tamam ama zaten kadro kötü Malik rezil Bonsu helva Ender ise yersiz çıkışları var saçmalıyor birde hocanın saçma hamleleri iyice işin içinden çıkılmaz hal almasını sağlıyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sakinleşip durumu objektif olarak incelemek gerek. Şunu anlamak lazım ki potansiyel olarak bizim oldukça üstümüzde bir takım var karşımızda. Bu potansiyel farkının üzerine bizim formsuzluğumuz, onlarınsa hem formlarının zirvede olması ve de sistemde yaptıkları değişiklikle beraber tekrar pick&roll temelli oyuna dönmeleriyle birleşince aradaki fark daha da belirginleşiyor. Bugünkü maçta da bu bariz farkı görmüş olduk.

Önümüzdeki maçlarda bundan çok daha sert savunma yapacağımız kesin ama bundan çok daha iyi hücum edebileceğimizi kim iddia edebilir? Şut sokarsak kazanırız, sokamazsak çok zor. Şut sokmamız için onların çok da sert olmayan baskılı savunmasını çabuk devrilebilen Furkan ve Bonsu'yla delmemiz ve dış oyuculara alan açmamız gerek. Fakat ne Furkan ne Bonsu form durumu olarak şu an bunu becerebilecek noktada değiller ve 2 gün içerisinde çok radikal bir değişim yaşamalarını beklemiyorum şahsen. İyi veya kötü penetre edebilen tek oyuncumuz da Sinan olunca içeriden sayı üretmek zorlaşıyor, haliyle de şutörlere alan açamıyoruz çok da fazla. Bu yüzden işimiz oldukça zor. Hocanın bir sürpriz yaparak Henry'i en geç 3. maçta kullanacağını düşünüyorum. Karşımızda rakibin zaaflarını kullanmada belki de dünyanın en iyisi var ve Hairston'ın sahada oluşu bizim için büyük sıkıntı. Henry'nin pull-up'ları hem Obradovic'in planlarını bir nebze olsun bozabilir ve bizim hücumumuza ciddi zenginlik katar.

Realist yaklaşmak gerekiyor biraz. Favori olduğumuz veya onlardan iyi takım olduğumuz yok. Oynayaraktan ziyade oynatmayarak, EL deplasmanlarında yaptığımız gibi tempoyu düşürerek, rakibin ritim bulmasına izin vermeden kontrollü oynamamız lazım. Bir şansımız olursa o şekilde olur. Aksi takdirde bu seride maksimum 2 maç alırız, fazlası benim gözümde zor.

Fenerbahçe taraftarı her maç öncesi koyarız basarız çakarız vururuz derdi şimdi sıra bize geçti.4-1'ler- 4-0'lar felan.

Bugun bence asıl sıkıntı savunmada yaşadık. Hucumda bence genelde dogru atışları bulduk ama sokamadık. Dört numara da ciddi sıkıntı yaşıyoruz, macvan'ı euroleague de kullanabildiğimiz için orda sıkıntı daha az oluyodu ama burda bir tek ercege kaldık ki oda çok yumuşak. Yuzde 72 ile ikilik yedik bunların ana sebebi de hucumda kaçırdığımız boş atışlar sonucu yediğimiz hızlı hucumlar. Bu arada hakemler ince ince o kadar guzel çalıştılarki örneğin zoriç bonsu yu aley opmta itiyo adamın önünde faul çalmadığı gibi hemen hızlı hucum yiyoruz ha keza endere yapılan en az uc tane faul var penetrelerinde. Fener o kadara cok faul yapıyo ki çalamıyolar yarısını. Berk in ayaği çizgini üzerin de görmüyolar. Normal çalsalr oğuz daha ilk periyot dörtlerdi. Neyse bu uzun bir seri önemli olan içerde hiç kaybetmeden bir servis kırmak, bu sefer olmadı ama daha en az uc şansımız daha var. Yeterki içerde onlara taraftarla beraber takım gerekli msj ı versin. Bence bizim ülker arenada maç kazanma şansımız onların abdi ipekçi de kazanma ihtimallerinden daha fazla.

Sent from my iPad using Tapatalk

Çok duygusal bakıyoruz olaylara.Biz çok kaliteli bir takımız diyoruz kesinlikle hayır bizde kalite yok bu gerçek.Arroyo'yu 2 dakika yedekleyecek kimse yok.Ender için tut topu gir potaya salla ne olursa olur başka bir olayı yok.Engin Atsür'e bakıyoruz daha iyi bir oyuncu belli o zaman neden daha erken almıyorsun Koç yada önceki maçlarda süre ver alışsın.Malik ve Bonsu inanılmaz kötü çok ayrıntıya girmeyeceğim.Furkan yine az süre aldı.Cenk olmasa 70'i zor bulurduk.Marko'ya anlam veremedim hemen hemen hiç şut sokamadı.Şimdi biz Gs düşmanı oluruz forumda.Ama biz Koç'a kızıyoruz madem Engin oynayacak seviyede neden ısıtmadın önceki maçlarda ?
Ender'e neden bu kadar süre veriyorsun ?
Malik'ten ve Erceg'ten neden vazgeçmiyorsun ?
İlk periyot fark 15 olmuş neden Mola almıyorsun ?
Pota altı bu kadar kötü olan ve faul problemine girmiş takıma neden dış şut oyunu çiziyorsun ?
Biz maçı fenere verdik.Açık ve net.Bazı arkadaşlar 4-1 veya 4-2 alırız diyorlar hayal görmeyelim biz kaliteli bir takım değiliz.Sadece 4-5 iyi oyuncu'ya sahibiz onlar formdayken diğerlerini halının altına süpürüyoruz.Anlamıyorum Ya hiç Fenerbahçe maçı izlemediniz yada çok duygusalsınız.Adamlar çıkıyor çatır çatır pota altından giriyor biz hep dışardan oynuyoruz.Koç çok kötü bu sene tüm büyük maçlara hep fark yiyerek başladık kuban hariç.Hep geride girdik.Ergin Hoca Bonsu transferinde takıma zarar verdi.Erceg ile resmen yapımız kırılgan hale geldi.
Hayal görmeyelim 4-1 felan Kadro'da Malik Ender gibi mükemmel basketçilerimizin olduğunu unutmayalım.
Koç doğru hamleler yapsın yenilelim tamam ama zaten kadro kötü Malik rezil Bonsu helva Ender ise yersiz çıkışları var saçmalıyor birde hocanın saçma hamleleri iyice işin içinden çıkılmaz hal almasını sağlıyor.

Hocayı eleştiriyoruz diye forumda bizi kimse GS düşmanı falan ilan edemez, böyle yazan olursada cevabını veririm şahsen, yalnız takımımız kaliteli hocamızda kaliteli bunlardan şüphem yok açıkçası. Yalnız ben hocayı defalarca eleştirirken geçte olsa hissettiğim bir hususu atladım onu paylaşayım; bundan önceki sezonlarda bizim tanıdığımız Ergin hocamız; özellikle Playoff,larda bu kadar tutuk ve seyirciden farksız takımı kenardan seyretmezdi ve takıntılı davranmazdı benim bildiğim, olayın perde arkasında Murat ÖZYER,in olduğunu düşünüyorum. Ya hocaya çok karışıyor veya bir şekilde huzursuz ediyor hocayı, mutlaka bir sorun var bizim bilmediğimiz ama şu an bunu tam bilemeyiz ileride kokusu çıkar biraz bekleyelim ve takımı maçlara gidemesekte MANEN desteklemeye devam edelim pes etmeyelim !!!

59 üye, 395 misafir.
7 maçlık seride hemen gaza gelmişler.
İpekçiden çıkabileceğini sanan bu zavallılara hunharca gülüyorum.

Hiç günümüzde değildik.
Çokta sıkıntı yapmaya gerek yok.
Bırakın eğlenip, gevşesinler.
Diğer maça bir şekilde toparlayıp vurup geçeriz.
Azıcık güvenin şu takıma,sağa sola sallayıp durmayın ilk maçtan.