TBL Final Serisi | Fenerbahçe Ülker: 89 - Galatasaray Liv Hospital: 70

Evet 2 pota altında farklı düdüklerde geliyor güzel güzel. Tribünlerde küfüre başladı. Ergin hocaya teknik tehditi geldi. Güzel devam böyle.

Bjk serisinin başından beri rezil savunmamızdan ve verimsiz hücumlardan bahsediyoruz! Yok neymiş takım şöyle veya böyle kazanıyormuş. Bu ezik oyun sizi tatmin ediyorsa diyecek birşeyim yok, beni kesinlikle etmiyor. Sonuç ne olursa olsun!!

ATAMAN hocamız; Ender ile Engin,in bu maçtaki oyunlarını dikkate alsın, hala BJK ile anlaşmasına rağmen imza atmadıysa Engin kadroda tutulsun Ender,de şutlansın bu nedir ya !!!

Şu yerden bitmeye bile hücum rib. veriyoruz.

Gene bir fener maçında olabilecek olayla devreye giriyoruz.

3. periyot çok kritik maç adına. Yoksa 2. maçı düşünerek oynamaya devam son periyodu.

Ercege bak daha demin bomboş atamadın turnikeyi şimdi imkansızı deniyorsun yine son saniye basketi adamlar dalga geçiyor bu kadar komedi hücumları göründe.Son topu bile oynamaktan aciz takım.

Hocaya mola yasağı filan mi getirildi?
Ayiptir yahu final serisi bu. Telafisi cok zor bu maclarin. Hazırlık maçı mi sanıyorsun arkadaş

ismet bademin bayağı hoşuna gitti emirin 2 tane balık şutuna. Sonra abdi ipekçide küfür yiyorum diye tepelere çıkma gene. ordada donuyorum diye şikayet etme.

Kepaze herifler. Emir yine alıyor topu 4 saniye var Furkan yanında izliyor.
4-0 4-1 alırız diyenler ? Neye güvendiniz biriniz konuşun

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Realmadrid, CSKA ve Barcelona dan bile ilk yarıda 52 sayı yememiştik. İkinci yarıyı oynamanın pek anlamı yok hatta diğer serilerede gerek yok. Çünkü rezil kepaze olacağız belli oldu... Ulan Malik ne diyim sana ben bee bitmişsin. Furkan daha 40 fırın ekmek yemen lazım senin.

Oyun çok hızlı önce bu hızı kesmek gerek. İçerde maç vermeyiz inşAllah da dışarda da 1 galibiyet çıkarmak gerekiyor. Bu da oyunu en yavaş şekilde oynayıp oynatarak olur.

ya beyler lütfen skorun kızgınlıgıyla yorum yapmayalım.bende su an hem endere hem bonsuya cok sınırlıyım ama hala da umutluyum.
mactan once sampıyonluk ıcın hıc umudum yoktu ama su an yurekten ınanıyorum cunku en onemlısı saha avantajı bızde cunku o salonda sadece seyırcı var taraftar yok
bır dıgerı takımımız nasıl oynaması gerektıgını bılıyor bunu ılk perıyot gosterdiler ama sutlar gırmedı
o yuzden lutfen kızgınlıkla bazı seyler soylemeyelım bu yılın sampıyonu yıne bız olacagız
hakemlerden de ALLAH razı olsun zaten sutumuz gırmezken bıde onlar yardımcı oldu bize !!!

Neyse sorun yok. Aman takımı falan eleştirmeyin. Bjk ve Banvit serilerinde olduğu gibi öyle veya böyle alırız maçı nasıl olsa değil mi??

Dışarıda maç almamız için Domercant ve Macvan kadroya dahil olmalı.Bu benim görüşüm.Erceg ve Hairston kadro dışı kalmalı deplasman maçlarında.Dışarıda kazanıcaksak savaşarak kazanacağız.Başka yolu yok.

Böyle maç mı olur ya kafayı yiyecem? Bunları hakem yapanda suç. Ben daha iyi yaparım hakemliği.Erceg , Ender , Bonsu ve Hairston siz ne yapmaya çalışıyosunuz? Dalga mı geçiyosunuz bizimle. Hairston madem güvenmiyorsun kendine girme oyuna ya git dış atış yap yada çık şu oyundan.Gerisini konuşmuyorum bile.Şu kahpede ne şans varmış arkadaş , karaktersizleri sevindiriyoruz ya başka bir şey demiyorum.

Koç ve oyuncular bugün 20-25 fark yemeyi yedirebiliyorsa, final serisini rezil biçimde kaybetmeyi yedirebiliyorsa bizlik bir şey kalmıyor

Emir denen artisti kahraman yaptık, hoca hakeme trip atmakla meşgul. Pota altı savunması helva gibi ama ne mola var ne basketbolculara uyarı.

Amacın ne Ergin hoca? 100'lük olup geri dönmemiz mi?