TBL Final Serisi | Fenerbahçe Ülker: 89 - Galatasaray Liv Hospital: 70

4-0 alırız diyen arkadaşlar şunu atladı zoriç kötü oguz berbat ama bonsunun hayalet hairstonun casper olduğu enderin 24 saniyenin 20 saniyesini yediği dünyada bu basketbol düzeninde ancak evinde seyirciyle maç alırsın ayrıca koçu severim ama takıntılı bu bir gerçek yabancı hayranı beğenmediği cenk maçı 10 küsürlü sayılarda tutuyor engin katkı veriyor
marko ya laf etmem çok maç kurtarmıştır bu maç kötüyse yine sonuna kadar marko ama bir takım 2 yabancısı yoksa oyun kurucusu yoksa ortalıkda 4 numarası sadece şutu ile yaşıyorsa olmaz.

İşin sırrı ergin hoca'da aslında....

Bakın adamlar biz 6-0 seri yakalayınca hemen mola aldılar...

Bizim ergin hoca 20 sayı fark yese yine de mola almazzz. ! mola sanki parayla, mola alan adamı dövüyorlar sanki !

Bu maçı kazanacağımıza olan inancımı ergin hoca sayesinde yitirdim. ipekçi'de de takım böyle oynarsa taraftar ne yapsa haklıdır.

Kimse kusura bakmasın!

Arkadaşlar koç 10 numara ama eksik yönleri mola ve yabancı hayranlığı ve takıntıları bunlar aşmalı hairston ne oynuyorda kadroda bonsuyu alma git alt yapıdan uzun koy daha mantıklı Doğukan oynasın enderin yerine vallaha isyana bağlattı bu 3 adam

Döndük, döneceğiz falan filan derken işte 17 ile başlayan çeyrek 15 ile bitti. Son çeyreğe ''15 sayı'' geride giriyoruz.

Yani arkadaşlar bu maçtan ümidinizi kesin. fazla fark yemeyelim yeter...

2. maç belki ergin hoca ve oyuncular maçın önemini anlarda kazanmak için gayret gösterir..

Aksi takdirde saha avantajı bizde olmadığı sürece bu seriyi VE ŞAMPİYONLUĞU KAZANAMAYIZ.

Ergin Ataman'ın umrunda değil maç. Öylece izliyor.

Ender ve Bonsu saha içinde saçmalıyor bişeyler. Erceg kötü. Hoca izlemeye devam ediyor. İyi seyirler.

Ben kapadım maçı şikecilerin show yapmasını izleyemem hele o baş şikeciyi paso gösteren lig tv tahammülüm buraya kadar.

2. maça derslerine çalışırlar umarım.

Adam gibi savunma ve akıllı hücum ederiz.

Şampiyonluk gitmedi sadece 1 maç kaybedildi. Sakin olmakta fayda var.

Bugün malubiyetin tek sorumlusu hocadır. Ne mola aldı, ne doğru oyuncuları seçti, ne motivasyon sağladı. Tamamen hoca altın tepside sundu maçı