TBL Finali | 2. Maç | Fenerbahçe Ülker: 74 - Galatasaray Liv Hospital: 73

Şu hakem yönetimine ses çıkmayacaksa gerçekten dükkanı kapatıp gitsin basketbol şubesi. Yaptıkları her şeye müsaade edildi. Maçın en kritik toplarında neler neler yaptılar. Son 4 saniyede olan rezillikleri saymıyorum bile. Hayatımda çok az maçta böyle rezillik gördüm. Ve şu foruma ilk kez hakemlerle alakalı post yazıyorum. Yazıklar olsun ya, emeğe yazık.

Böyle hakem mi olur ya?Koç tüm salonu gezecekti neredeyse itiraz için şuan sinirden elim ayağım titriyor.Böyle hakemlerim Allah belasını versin ve sen zoran erceg misin nesin benim asabımı bozuyosun.Şuan küfür yazmamak için kendimi zor tutuyorum.İnşallah ipekçide de böyle oynarsın görüşürüz ondan sonra neler oluyo.

Yazık, elimizdeki maçı verdik. Üst üste iki pozisyonda kenardan topu oyuna sokamadık. Üstelik bu sezon bu hatayı ilk defa yapmıyoruz. Topu kenardan oyuna sokmakta Avrupa'nın en becerikszi takımıyız herhalde... Hakemlerin de son çeyrekte çok tartışmalı düdükleri oldu ama neticede kendi hatalarımız ile kaybettik.

Salladık ama yıkamadık. artık evimizdeki iki maçı kazanıp, beşinci maçta aynı oyunu galibiyetle buluşturmayı denemekten başka çaremiz yok.

Erceg'in pozisyonunda faul var, Arroyo'nun sonlarda Bojan'dan yediği blokta faul var. Marko top kaybederken Bo'nun faulu var. Son 4 saniyede Emir'e, Zoric'e, Obra'ya birer teknik faul var. Ama çalınır mı? Utanıyorum hakem camiasından.

Maçı elleriyle veren başta koç ve tüm takıma teşekkür ediyorum. HELAL OLSUN Bİ MAÇ NASIL KAYBEDİLİR BİZLERE ÇOK İYİ GÖSTERDİNİZ. YAZIK.

5 maçta biter iş geçmiş olsun.Son 5dkda 8 sayı öndeyken panik üçlüklerine başlamışlardı.Ama "malik lerle,kritik üçlüğü kaçıran "zor an" erceg ile maç sonunu ruhunu "arroyo"n adamların en olmayacak faulleriyle, "paşa paşa" olmasada bir şekilde yapılan top kaybıyla karşı yaka "şike şike"aldı maçı.Şimdi 3.maçı alırız.4.maç bu maç gibi olur ama kazansakta kaybetsekte rüzgarı arkamıza alsak tipi yağar bizde bu şans ve iş bilmezler varken.Resmen kafam oberyn'in ezilen kafası gibi oldu.

hairston artık yeter inat etme hoca dom dom sayı atar en azından..bu takımı abdi ipekçide ezeriz.bu kadar net güveniyorum o seri 2 2 olacak

Bu maçı alamıyorsak başka hangi maçı alıcaz deplasmanda.Barcelona maçı 1 bu 2.top bile ıkaramıyoruz.Molayı niye alıyorsun o zaman rakip savunmada adamları iyi paylaşsın diye mi?

8 sayı öndesin Arroyo hücum faul alıyo dönen topta yine faul yapıyor 2 atıs basket fark 6.Dönüyoruz Erceg bomboş kaçırıyor dönüyoruz üçlük yiyoruz fark 3 gerisini zaten
biliyorsunuz.Barca ve bu maçta top çıkaramadık ayıp.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

karşındaki takım şikeci, sahanın baş hakemi şikeci ne bekliyorsunuz? tabi bo'nun faulü çalmayacaklar, tabi tekniği çalmayacak. maç boyu olanları saymaya gerke yok, takımın canı sağı olsun onlara güvenim tam hakemleri de üstüne koyucaz gerekirse.

Ataman'ın inatları ve şube yönetiminin süt çocukları olması nedeniyle elimizdeki maçı verdik. Tebrik ederim bütün şubeyi. Çok net söylüyorum kına yakın hepiniz. Ben olsam utanırdım şahsen yönetimin yerinde olsam. Sonuç olarak hepiniz kına yakın beyler bütün sorumlu ve personeller. Çünkü siz bunun böyle olmasını istediniz ve çağırdınız resmen . Oyuncuları hariç tutuyorum hem de hepsini. Çünkü bugün savaştılar. Erceg'e de boş boşuna laf söylemeyin ne yapacaktı 3 kişi arasında ? Hınç çıkarmak istiyorsanız adres belli ; gidip de o salonda elinden geleni yapan çocuklara saldırmayın boşuna.

Son 3 dakikada hücumda kullandığımız her şutta istisnasız faul var.Arroyo'nu 3'lüğü faul, Erceg'e 2 hücumda da şut atarken faul yapıldı.Dudley dokununca faul verenler, Zoric'in Dudley'e yaptığını devam diyorMccaleb'in yaptığı faul, 5 saniye kala hakemi kucakladılar, en az 4 tane teknik faul olması gerek.Sahada biraz karakterli, biraz haysiyet, şeref sahib, birazcık onurlu insanlar olsaydı 10 sayıyla almıştık maçı