TBL Finali | 2. Maç | Fenerbahçe Ülker: 74 - Galatasaray Liv Hospital: 73

Yuh arkadaş yuh Allah topunuzun belasını versin federasyonunuzda,hakeminizinde. Bu nedir arkadaş; erceg'e foul yapar emir vermezler döner kenarda bo manu'ya foul yapar çalmazlar,emir ile obra hakemi döverler ses çıkarmazlar. Emir şerefsizi hep hakeme oynuyor her top hakeme oynuyor. Sende kalk bu federasyona hocanı ver. Hepsini Allah'a havele ediyorum...

bu sene en çok üzüldüğüm 2. maçtı fb maçı. 1.si barça maçı.
Ve 2 maçı da son pozisyonda oyuna sokamadığımız toplar yüzünden kaybettik. Olur da 7.maçı da bu yüzden kaybedersek hiç şaşırmam artık.

Bu forumda maçı seyretmeden yorum yapan arkadaşlarımız biraz fazla galiba.

Bu maçı bu hakemlerle asla kazanamazdık.Marko topu kaybetti diye eleştirenler bile var.

Basketbol oynuyoruz.Güreş değil.Bonun Markodan topu çalması normal bir oyunda her türlü foul değil foulün BABASI dır.

Bizim fenerden iyi takım olduğumuz her yönüyle açık ve net.

Eğer satılmış hakemlerle bu maç oynanmasaydı enaz 10 sayı farkla kazanırdık.

Bazıları gene yönetime koç a filan takmış.

Nasıl basketbol maçı seyrediyorsunuz anlamıyorum.

Bu maç katledildi.

Buna göre yorum yapın bence.

#yenilmezarmada gerçekten bugün çok iyi mücadele verdi.Ama bu satılmış çeteyi(Hakemler+Yayıncı kuruluş sunucusu )Yenmenin imkanı yoktu.

Bu sefer çok açıkça yaptılar.Çok haince ve kalleşçe Galatasaray ı sattılar.Allahlarından bulsunlar....

Gene söylüyorum biz daha iyi takımız hepsini ezicez inşallah...

Hala oynadığımız basketbol yüzünden kaybettiğimize inanan varsa kendilerini basketbolu öğrenmeye davet ediyorum.

Bu çeteyle dünya karması kursak asla yenemezdik ki zeten çok iyi oynadık....

Allah belanızı versin. Korkak herifler , şerefsizler , lanet olsun lan size hakem diyenlere. Delikanlı olun lan biraz.

Obra şerefsizi çıkabilecekmisin lan ipekçide çizgi dışına bench arkasına oturmayan şerefsizdir o maçta.

Biz daha iyi takımız lan 5. maç koyacağız orada da şampiyon olacağız.

İpekçide TBF küfür edenleri spor büroya teslim edenler şimdi twitten hakeme sallıyorlar. Siz böyle yaptıkça bu hakemler herşeyi yapar.

Ergin Hoca söyledi işte Galibiyetimizi ÇALDILAR!

Çalmadığınız fauller uykularınızı kaçırsın, vicdanınızı sızlatsın, "HAK" yediğinizi unutturmasın.

Allah'ınızdan bulun.....

Ya kardeşim neyin haklılığından bahsediyosunuz adam marko nun kolunu koparıyo faul çalınmaıyo siz hala burda neyin derdindesiniz.

Sent from my iPad using Tapatalk
Normalde faul ondan önce emirin furkanın eline vurup top çalması da faul ve zoran ve arroyo şutlarında da faul. hakemler çalmıyor işte görüyoruz. daha garanti topu oyuna sokmamız lazımdı bundan bahsediyorduk. barça maçını da topu oyuna sokamadık diye kaybettik ve nice topu oyuna sokmada zorlandığımız pozisyon. sadece bir pozisyon yüzünden değerlendirmedik

Obradovic'in yaptiği hareket dünyanin her yerinde teknik fauldur. Ancak şikeci kulüp ve onlarin yönettiği şikeci hakemler teknik faulu çalmadi ve galibiyetimizi elimizden aldilar. Bizi ancak böyle şerefsizce yenebilirler.

Emir Preldzic denen haysiyetsiz herifin ayrıcalığı nedir? Bu oynak karaktersizin teknik faul alması için daha napması lazım sahada?

Emir senin bi tarafından kan alacağız, sen el kol yap biraz daha koçum.

Elimizden galibiyeti çaldılar, emek hırsızları!

Bu forumda maçı seyretmeden yorum yapan arkadaşlarımız biraz fazla galiba.

Bu maçı bu hakemlerle asla kazanamazdık.Marko topu kaybetti diye eleştirenler bile var.

Basketbol oynuyoruz.Güreş değil.Bonun Markodan topu çalması normal bir oyunda her türlü foul değil foulün BABASI dır.

Bizim fenerden iyi takım olduğumuz her yönüyle açık ve net.

Eğer satılmış hakemlerle bu maç oynanmasaydı enaz 10 sayı farkla kazanırdık.

Bazıları gene yönetime koç a filan takmış.

Nasıl basketbol maçı seyrediyorsunuz anlamıyorum.

Bu maç katledildi.

Buna göre yorum yapın bence.

#yenilmezarmada gerçekten bugün çok iyi mücadele verdi.Ama bu satılmış çeteyi(Hakemler+Yayıncı kuruluş sunucusu )Yenmenin imkanı yoktu.

Bu sefer çok açıkça yaptılar.Çok haince ve kalleşçe Galatasaray ı sattılar.Allahlarından bulsunlar....

Gene söylüyorum biz daha iyi takımız hepsini ezicez inşallah...
Hakemler skandal evet , o hakemlerle maç da kazanamayız bunlarda hemfikirim. Ancak bunun böyle olacağı Recep Ankaralı denen iti gördüğünüzde sizin de aklınızdan geçmedi mi daha maç başlamadan . Ya da 2. yarının daha başında Furkan'ın eline vurarak çaldıkları toptan sonra da '' yine başlayacak hakemler '' demediniz mi ? E o zaman bizim bunu taraftarlar olarak engellememiz mümkün müdür ? Yani Galatasaray'ın hakkını korumak kimin görevidir ? Burada tabiki eleştireceğim yönetimi. Benim oyuncum orada kendini yırtarken , orada imkansızı denerken yönetim yüzünden maçtan boynu bükük ayrılıyorsa ; ben bu yönetimi eleştiririm. Galatasaray yönetimi , klübün haklarını koruyamayacaksa gitsin , koruyacaksa kalsın. Bu kadar basit bu iş bana göre Ahmet bey.
edit : Murat Murathanoğlu konusuna hiç girmiyorum. Çünkü o küfretmeye değecek karakterde biri değil zaten.

Zamanında şike iddianamesindeki basketbol tapelerini okumuştuk, yazık ki geçen süre zarfında hiç bir değişim olmadı. Bu haysiyetsizler hala en güçlüler, hala oluşturdukları rezil düzende borularını öttürmeye devam ediyorlar, inanılmaz bir şey. Bizim yönetim de Turgay Demirel ile aynı karede kutlama fotoğrafları çektirmeye devam etsin, başka bir halta yaradıkları yok zaten.

Bilindik bir film bu akşam tekrar vizyondaydı kısacası. Bu kafayla yönetilen bir Galatasaray'ı daha çok ezerler...

Bilindiği üzere takımı çok tutmuyorum.Takımdaki en sevdiğim adama da şu görüntüye ortam hazırladığı için baya kızgınım.Yalnız Obradovic'le Preldzic İpekçi'de rahat 1 saniye geçirebilecekse bize yazıklar olsun.Şampiyonluğu bugün bizden aldıklarını düşünsem de bu seri 7. maçı görmeli.
Kadınlardaki Euroleague kupamızı TBF'ye ve şu maç sonundan utanmayan herkese armağan ediyorum.30 milyon euro artı 2-3 düdüğe devam,bu kafayla gittiğiniz sürece son gülen biz oluyoruz.Hala öğrenemediniz şunu.

Bu özürlü rakibe üst üste 2 maç yenilen takıma yazıklar olsun! Sadece Marko ve Arroyo ile maç mı kazanılır? İkili oyunun yok, penetren yok, hiçbir halt yok, herifler ellerini kollarını sallaya sallaya gelip turnike atıyor. Adam uzaydan başlıyor turnikeye elini uzatan bir Allah'ın kulu yok! Böyle rezil bir savunma olabilir mi? Koçun takıntılarına yine hayran kaldım. Rezil Erceg'e de, o yeteneksiz Erceg'i 0/50 isabetle oynasa dahi öleceğini bilse kenara almayan Ergin Ataman'a da yazıklar olsun!

Bugün hiçbir oyuncuya ve koça kızmıyorum ama çok samimi çok kalpten bir şekilde Allah belalarini versin bugün bu maçı bizden çalanlarin, Allah inşallah bugün bizi üzdükleri bizi sinirlendirdikleri gibi onlara da yasatsin. Eğer yönetim bu adamların bugün hakemlik hayatlarını bitirtmezse onları da Allah kahretsin haysiyetsizlere en güzel cevabı Abdi İpekçi de akabinde tekrar Ataşehir'de de vereceğiz.Canlarini çok yaka yaka vura vura bu takım şampiyon o-la-cak hiç olmadığı kadar inanıyorum artık. Arroyo, Marko, Furkan, Ersin hepsi gerekli cevabı sahada, Ergin Hocam
kenarda ve en önemlisi bizlerde tribünden verip adaleti sağlayacağız

Obra mısın nesin abdi ipekçide taraftar göreceksin o çizgiyi geçmek bakalım neler oluyor şerefsiz. Yüreksiz hakemler lan adam dönüp dolaşıp tekrar omzundan çekiyor hala sarılıp adamla muhabbet ediyorsunuz şerefsizler allah belanızı versin lan.

Hakemler skandal evet , o hakemlerle maç da kazanamayız bunlarda hemfikirim. Ancak bunun böyle olacağı Recep Ankaralı denen iti gördüğünüzde sizin de aklınızdan geçmedi mi daha maç başlamadan . Ya da 2. yarının daha başında Furkan'ın eline vurarak çaldıkları toptan sonra da '' yine başlayacak hakemler '' demediniz mi ? E o zaman bizim bunu taraftarlar olarak engellememiz mümkün müdür ? Yani Galatasaray'ın hakkını korumak kimin görevidir ? Burada tabiki eleştireceğim yönetimi. Benim oyuncum orada kendini yırtarken , orada imkansızı denerken yönetim yüzünden maçtan boynu bükük ayrılıyorsa ; ben bu yönetimi eleştiririm. Galatasaray yönetimi , klübün haklarını koruyamayacaksa gitsin , koruyacaksa kalsın. Bu kadar basit bu iş bana göre Ahmet bey.
edit : Murat Murathanoğlu konusuna hiç girmiyorum. Çünkü o küfretmeye değecek karakterde biri değil zaten.

Bukadar açıkça şerefsizlik yapabileceklerini kim tahmin edebilir.

Ama henüz serinin başı.

Gereken girişimlerde hemde fazlasıyla bulunacaklarına eminin.En azından umuyorum.

Ama bize düşen şu anda bu şerefsizce kendini satanların üzerine iki çift laf edebilmek.

Gerçi bukadar açıkça maçı Galatasaray ın elinden alanlarda ne desen de yüz yokturya olsun genede gerekenleri söylemek lazım.

Galatasaray ın hakları yenecek bir takım olmadığını anlasınlar..