Macın ozeti ; Hakemler böyle istedi . Son 15 saniye kala manu'ya yapilan faul agır cekimde o kadar net ki ..
%100 haklısın bu konuda sene başından beli böyle lise takımları bile bu hatayı yapmıyor
Normalde faul ondan önce emirin furkanın eline vurup top çalması da faul ve zoran ve arroyo şutlarında da faul. hakemler çalmıyor işte görüyoruz. daha garanti topu oyuna sokmamız lazımdı bundan bahsediyorduk. barça maçını da topu oyuna sokamadık diye kaybettik ve nice topu oyuna sokmada zorlandığımız pozisyon. sadece bir pozisyon yüzünden değerlendirmedikYa kardeşim neyin haklılığından bahsediyosunuz adam marko nun kolunu koparıyo faul çalınmaıyo siz hala burda neyin derdindesiniz.
Sent from my iPad using Tapatalk
Hakemler skandal evet , o hakemlerle maç da kazanamayız bunlarda hemfikirim. Ancak bunun böyle olacağı Recep Ankaralı denen iti gördüğünüzde sizin de aklınızdan geçmedi mi daha maç başlamadan . Ya da 2. yarının daha başında Furkan'ın eline vurarak çaldıkları toptan sonra da '' yine başlayacak hakemler '' demediniz mi ? E o zaman bizim bunu taraftarlar olarak engellememiz mümkün müdür ? Yani Galatasaray'ın hakkını korumak kimin görevidir ? Burada tabiki eleştireceğim yönetimi. Benim oyuncum orada kendini yırtarken , orada imkansızı denerken yönetim yüzünden maçtan boynu bükük ayrılıyorsa ; ben bu yönetimi eleştiririm. Galatasaray yönetimi , klübün haklarını koruyamayacaksa gitsin , koruyacaksa kalsın. Bu kadar basit bu iş bana göre Ahmet bey.Bu forumda maçı seyretmeden yorum yapan arkadaşlarımız biraz fazla galiba.
Bu maçı bu hakemlerle asla kazanamazdık.Marko topu kaybetti diye eleştirenler bile var.
Basketbol oynuyoruz.Güreş değil.Bonun Markodan topu çalması normal bir oyunda her türlü foul değil foulün BABASI dır.
Bizim fenerden iyi takım olduğumuz her yönüyle açık ve net.
Eğer satılmış hakemlerle bu maç oynanmasaydı enaz 10 sayı farkla kazanırdık.
Bazıları gene yönetime koç a filan takmış.
Nasıl basketbol maçı seyrediyorsunuz anlamıyorum.
Bu maç katledildi.
Buna göre yorum yapın bence.
#yenilmezarmada gerçekten bugün çok iyi mücadele verdi.Ama bu satılmış çeteyi(Hakemler+Yayıncı kuruluş sunucusu )Yenmenin imkanı yoktu.
Bu sefer çok açıkça yaptılar.Çok haince ve kalleşçe Galatasaray ı sattılar.Allahlarından bulsunlar....
Gene söylüyorum biz daha iyi takımız hepsini ezicez inşallah...
Hakemler skandal evet , o hakemlerle maç da kazanamayız bunlarda hemfikirim. Ancak bunun böyle olacağı Recep Ankaralı denen iti gördüğünüzde sizin de aklınızdan geçmedi mi daha maç başlamadan . Ya da 2. yarının daha başında Furkan'ın eline vurarak çaldıkları toptan sonra da '' yine başlayacak hakemler '' demediniz mi ? E o zaman bizim bunu taraftarlar olarak engellememiz mümkün müdür ? Yani Galatasaray'ın hakkını korumak kimin görevidir ? Burada tabiki eleştireceğim yönetimi. Benim oyuncum orada kendini yırtarken , orada imkansızı denerken yönetim yüzünden maçtan boynu bükük ayrılıyorsa ; ben bu yönetimi eleştiririm. Galatasaray yönetimi , klübün haklarını koruyamayacaksa gitsin , koruyacaksa kalsın. Bu kadar basit bu iş bana göre Ahmet bey.
edit : Murat Murathanoğlu konusuna hiç girmiyorum. Çünkü o küfretmeye değecek karakterde biri değil zaten.