TBL Finali | 2. Maç | Fenerbahçe Ülker: 74 - Galatasaray Liv Hospital: 73

Marko topu kaybetmedi bo faul yaptı ki uçan tekme atsa bo yine faul çalınmazdı belki,neyse hep kötüler kazanıyor yahu
Bunlar ilk maçı hakederek aldılar ama bunu haksız aldılar,galibiyetimiz çalındı
Emir'in maç sonu sevinç gösterilerine katlanmak zor,biz şampiyon olursak kesin aglayacak

Normalde faul ondan önce emirin furkanın eline vurup top çalması da faul ve zoran ve arroyo şutlarında da faul. hakemler çalmıyor işte görüyoruz. daha garanti topu oyuna sokmamız lazımdı bundan bahsediyorduk. barça maçını da topu oyuna sokamadık diye kaybettik ve nice topu oyuna sokmada zorlandığımız pozisyon. sadece bir pozisyon yüzünden değerlendirmedik

Melih kardeşim topu oyuna sokamamk başka birşey, oyuna soktuğun topu faulle kaptırmak başka bir şey. Ben 38 yaşımda aynı şekilde faul çalınmaz ise marko dan topu çalarım. Bugün son topta yaşananlar basketbolun yüz karası idi. Bo erceg i iter faul yok, zoric furkanı ceker faul yok, ama o son pozisyonda galatasarayın bu sneneki emekleri çalınmıştır, bugün orda fenere koyan marko nun emekleri çalınmıştır, bir senedir tüm sakatlıklara rağmen adam gibi ayakta kalan takımın alın teri çelınmıştır. Allah bu hakem üçlüsünün her türlü belasını versin. Emek hırsızı şerefsizler geçen sene kadın takımı bu sene erkek takımı ama yukarda allah var biz iki sıfır dan bu seriyi alıcaz inancım sonsuz.

Sent from my iPad using Tapatalk

Bu özürlü rakibe üst üste 2 maç yenilen takıma yazıklar olsun! Sadece Marko ve Arroyo ile maç mı kazanılır? İkili oyunun yok, penetren yok, hiçbir halt yok, herifler ellerini kollarını sallaya sallaya gelip turnike atıyor. Adam uzaydan başlıyor turnikeye elini uzatan bir Allah'ın kulu yok! Böyle rezil bir savunma olabilir mi? Koçun takıntılarına yine hayran kaldım. Rezil Erceg'e de, o yeteneksiz Erceg'i 0/50 isabetle oynasa dahi öleceğini bilse kenara almayan Ergin Ataman'a da yazıklar olsun!

Bumu senin aslanlar gibi savaşıp emeği alın teri çalınan takımına yaklaşımın!!! Bence sana yazıklar olsun

Pazar günü senaryo kadın basket maçındaki gibi olması lazım; hocamız ve oyuncular sonuna kadar maça konsantre olmalı. Biz ise takımımızı desteklemekle beraber, bugün emeklerimizi çalan tüm birimlerle karşı görevimizi yerine getirmeliyiz. Ne yazık ki en yapılamayacak şey yine en yapılması gereken şey şu anda; beklemek!

Hakemler rezalet bir maç yönetti ve rakip takıma hediye ettiler maçı, yayıncı kuruluş resmen Galatasaray taraftarıyla dalga geçiyor. Bize yapılan faullerde susup rakip takım lehine herşey için yarım saat konuşuyorlar. Bu haksızlıkları protesto etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Artık Ergin hocanın Domercant'ı kadroya alıp denemesi gerekir.Atacağı 1 veya 2 dış şutun bile hücumlarımızı rahatlatacağını düşünüyorum.

Futbolda Emre Belezoglu Basketbolda Emir prelzic.
Arroyo bi hücum faul ve bir normal faul ile maçı resmen verdin rakibe.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hakemlerin böyle yapacağı en başından belli. Şaşırdık mı? Hayır! Sen önce oyun olarak gerekeni ortaya koydun mu onu söyleyeceksin! İki oyuncuyla maç kazanılmaz! Savunma yapmayı unuttuk resmen. Aslanlar gibi savaşmak kastın bugünkü oyunsa size bir gözlük lazım bence!

Futbolda Emre Belezoglu Basketbolda Emir prelzic.
Arroyo bi hücum faul ve bir normal faul ile maçı resmen verdin rakibe.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Benden size tavsiye. Kalkın hava esiyorken bi balkona çıkıp temiz hava alın. Arroyo orda adamın bana kaldı diye Ersin'e kızdı. Melih tepede bomboş kaldı. Arroyo maçı vermiş en kritik çeyrekte son dakikaya kadar arroyo sayesinde geldi maç.

Hakemlerin böyle yapacağı en başından belli. Şaşırdık mı? Hayır! Sen önce oyun olarak gerekeni ortaya koydun mu onu söyleyeceksin! İki oyuncuyla maç kazanılmaz! Savunma yapmayı unuttuk resmen. Aslanlar gibi savaşmak kastın bugünkü oyunsa size bir gözlük lazım bence!

Boğaç kardeşim yetersiz noktaları söylemek başka bir şey...Geçen sene şampiyon olmuş , bu sene Final 8 yapmış ve bugün finalde deplasmanda son topa kadar mücadele etmiş takıma yazıklar olsun demek başka birşey...Bahsettiğin noktalardan bazılarını bizde eleştiriyoruz zaten... Maç sonundaki üzgünlüğünden böyle konuştuğunu düşünüyorum...Yarın sende bize hak verirsin...

Yumrugunu masaya vuran, subeye ve camiaya sahip cikan bir-iki adam lazim yönetim de. Artik gina geldi bunlarin oyunlarina. Basketbol oynamiyoruz onlarin cizdigi senaryolarin da oynuyoruz. Ev de elim ayagim titriyor sinirden.

Benim bizim taraftardan iki istegim var. Bu macta oyuncularimiz ve kocumuz hatalar yapti mi? Yapti. Ama onlari elestirecek durumda degiliz. Cünkü onlar yeterince mücadele de verdiler. Baskette o kadar mac esnasinda dayak yedikten sonra belki konsantrasyon eksikligi ve yorgunluk belirligi olmustur. Ama lütfen su an bizim yaptigimiz hatalari elestirmeyelim. Pazar gün icin tüm sinerjimizi toplayalim. Biliyorum disardan konusmak cok kolay, ama ne olursunuz. Sunlara neyin ne oldugunu gösterelim. Orada Ipekci de bir salisiye bile nefes aldirmayalim. Cehennemi dibini yasatalim onlara. Zeljkoya, Emire, Zorice ve o tarafsiz (!) olacak Federasyonun hakemlerine. Kim oldugumuzu unutmayalim. Herkes Arena da ki futbol macini hatirlasin, herkes Ipekci de ki bayanlarin son final macini hatirlasin. LÜTFEN!

Kendine güvenen şikeci fülkerli Abdi İpekçiye gelsin. İdarecisi, fenerasyonu hakemi, oyuncusu, asker kaçağı hapishane kaçkını hepinizi üst üste koyacağız. Yeter ulan...

Furkana pota altında Emirin faulle aldığı toptan sonra İsmet Badem Faul bu değilmi diye M.Murathanoğluna birkaç kez sordu.M.Murathanoğlu ses çıkaramadı.İşte bu Murat M. bukadar fenerli.Fener mevzu olunca sportmenlikte kalmıyor sunuculukta.

Şimdi bu adam lig tv nin basketbolunun başında olması normal bir durummudur?Sorıyorum.

Adam çekişmeli fener maçlarında resmen taraftar ın holiganı gibi.Hemde sorumluluğu olduğu halde.Çok acayip bir durum...

Melih kardeşim topu oyuna sokamamk başka birşey, oyuna soktuğun topu faulle kaptırmak başka bir şey. Ben 38 yaşımda aynı şekilde faul çalınmaz ise marko dan topu çalarım. Bugün son topta yaşananlar basketbolun yüz karası idi. Bo erceg i iter faul yok, zoric furkanı ceker faul yok, ama o son pozisyonda galatasarayın bu sneneki emekleri çalınmıştır, bugün orda fenere koyan marko nun emekleri çalınmıştır, bir senedir tüm sakatlıklara rağmen adam gibi ayakta kalan takımın alın teri çelınmıştır. Allah bu hakem üçlüsünün her türlü belasını versin. Emek hırsızı şerefsizler geçen sene kadın takımı bu sene erkek takımı ama yukarda allah var biz iki sıfır dan bu seriyi alıcaz inancım sonsuz.

abicim hakemler konusunda haklısın, haklıyız. Haksız çalınan normal fauller dışında bile en az 2 teknik faul çıkması lazımdı 4 saniye kala zaten. Bizde o renktaşla bu sezonda genel olarak yapamadığımız topu garanti olarak oyuna sokamamızı konuşuyorduk.
Bende bugünkü oyunu gördükten sonra seriyi kazanacağımızı düşünüyorum. 3. maçın biletleri bitti bile öğlen. 4. maçın biletleri az kaldı. Pazar ve salı günkü maçları kazanıp arenaya seriyi 2-2 olarak götüreceğimizden şüphem yok

Bak kardeşim senin emeğin çalınıyo burda, evt aslanlar gibi savaştı takım bugün, rakip sahada oyunu kontrol etti her top için kendini parçaladı bugün bütün takım. Ama son topta senin emeğin ,çalınıyo sen diyosunki hakemler zaten böyle şöyle. Yahu bu oyunun adı basketbol kurallarda belli, ama amerikan futbolu misali bo mccalleb denen herif faul yapıp maçı çalıyo. Senin derdin hala kendi takımına geçirmek. Daha ne olması gerek herif adamın kolunu koparacak ama faul çalınmıyo.

Abi şurayı okurken bazen şaşkınlıktan ağzım açık kalıyor. Savunma yapmayı unuttuk ne demek allah aşkına 35 dakikada 58 sayı yedik Fenerbahçe'den.

Boğaç kardeşim yetersiz noktaları söylemek başka bir şey...Geçen sene şampiyon olmuş , bu sene Final 8 yapmış ve bugün finalde deplasmanda son topa kadar mücadele etmiş takıma yazıklar olsun demek başka birşey...Bahsettiğin boktalardan bazılarını bizde eleştiriyoruz zaten... Maç sonundaki üzgünlüğünden böyle konuştuğunu düşünüyorum...Yarın sende bize hak verirsin...

Cem Bey üzgünlüğüm var evet, hakemlerden zaten bahsetmiyorum bile ancak biz Galatasaray'sak hakemlerle rakibi üst üste koyup kazanmalıyız! Son topa kadar mücadele diyorsunuz ancak Arroyo ve Marko'yu saymazsak kimden düzgün katkı aldık Allah aşkına? Erceg bile tek başına yetti kaybetmemize. Hani bizim sert savunmamız ya? İnanın çok üzgünüm çok..

Bak kardeşim senin emeğin çalınıyo burda, evt aslanlar gibi savaştı takım bugün, rakip sahada oyunu kontrol etti her top için kendini parçaladı bugün bütün takım. Ama son topta senin emeğin ,çalınıyo sen diyosunki hakemler zaten böyle şöyle. Yahu bu oyunun adı basketbol kurallarda belli, ama amerikan futbolu misali bo mccalleb denen herif faul yapıp maçı çalıyo. Senin derdin hala kendi takımına geçirmek. Daha ne olması gerek herif adamın kolunu koparacak ama faul çalınmıyo.

Dediklerinize katılıyorum. Kurallar belli ama o kuralları uygulayan yok işte! Satılmışlar istedikleri kararı veriyor. Bu yıllardır böyle yani yeni birşey değil. Suç pısırık yönetimin. Bizim dememizle hakemler maçı ipral etse keşke. Benim kızgınlığım maçı son topa bırakmamıza ve Arroyo ile Marko'dan başka kimsenin maçı fazla istememesine. Mesela hiçbir katkı vermeyen ölmüş Erceg neden çıkmaz? Neden topu hiç pota altına indirmeyi düşünmeyiz?

abicim hakemler konusunda haklısın, haklıyız. Haksız çalınan normal fauller dışında bile en az 2 teknik faul çıkması lazımdı 4 saniye kala zaten. Bizde o renktaşla bu sezonda genel olarak yapamadığımız topu garanti olarak oyuna sokamamızı konuşuyorduk.
Bende bugünkü oyunu gördükten sonra seriyi kazanacağımızı düşünüyorum. 3. maçın biletleri bitti bile öğlen. 4. maçın biletleri az kaldı. Pazar ve salı günkü maçları kazanıp arenaya seriyi 2-2 olarak götüreceğimizden şüphem yok

Melih kardeşim üzdüysem veya kırdıysam affola, ama şu anda sinirden uykum kaçmiş durumda. Genelde çok haklısın, bencede orda son topta arroyo topu almalıydı ama herif öyle bir faul yaptıki ve bu faul çalınmadı dahada bunun ötesi yok. Hadi çalamadın o faulu adi şerefsiz rüştü nuran yakana yapışan obraya nasıl teknik çalmazsın. Neyse üçüncü ve dördüncü maçta ipekçideyim burdan tüm genç kardeşlerimden tek ricam sadece takımı destekleyelim, çünkü bu şerefsizler her türlü provokasyonu yapacaklardır. Biz bunlara nırmal şartlarda ipekçide koyar geçeriz. Hala inanıyorumki deplasmanda bizim maç kazanma ihtimalimiz onlara göre çok daha fazla.