TBL Finali | 2. Maç | Fenerbahçe Ülker: 74 - Galatasaray Liv Hospital: 73

Bu maçın başlığında playoff genelinden bahsetmiyoruz yalnız. Sadece 2. maç. O yüzden kötü savunma yapıyoruz demen mantıklı değil. Bu maç harika savunma yaptık, yine kaybettik. Seriyi özetliyor, durumu özetliyor.

Bence yine kötüydü. Pota altını çok boş bıraktık. Zoric denen dangalak bile ellerini kollarını sallaya sallaya turnikeye gidiyor.

Çok üzüldüm çok can yakıcı bi mağlubiyet oldu. Aklıma geldikçe deliriyorum, buraya kadar getirmişsin maçı bu şekilde kaybetmek çok çok zoruma gitti. İnsan yine de bi umut taşıyor seriyi kazanmak adına ama
2-0 olmuş bi seriden mental olarak geri dönmek de pek kolay olmasa gerek ama yinede adımız Galatasaray olduğu için bile içimde umut var.

Bu akşam ulker arena turk baskebol tarihinin benim şahit olduğum en büyük ikinci hırszılığı yaşandı. İlki geçen sene kadın takımımızın ikinci maçıydı, o maçın daha ötesi olamaz diye düşünüyodum ama bu akşam o güne nazire yaparcasına benzer bir gece yaşadım. Bu gece mükemmel oynayan marko nun emeği çalındı, bu gece her rebound için savaşan kendini yerden yere atan erwin dudley nin emeği çalındı, bu gece iki gün önce yediği dirsekle dişi kırılan arroyo nun alın teri çalındı, bu gece tüm sakatlıklara aksiliklere rağmen limitlerini zorlayarak mücadele eden Galatasaaray Erkek Basketbol Takımının şampiyonluk yolundaki deplasman zaferi üç adet şerefsiz yüzünden çalındı. Bu adamları unutmayın unuturmayın bunlar sizin benim bütün Galatasaraylıların hakkına tecavüz etmişlerdir.

Sent from my iPad using Tapatalk

arkadaşlar iyi geceler, yeni üye oldum ama biraz buruk üyelik keşke böle bi güne denk gelmeseydi.. aklımda kalan sadece iki şey var hepsini herşeyi ve herkesi geçtim.. 1. si emir preldzicin furkanın koluna vurarak aldığı ribaund ( faul oldu emir serbest atış kullandı orada öndeydik ve momentumu iyi yakalamiştik) 2.si ise konuşuldugu gibi mccaleb in faulü. fakat ben size başka birşey söylemek istiyorum. yayıncı kuruluş sesini neden cıkartamadı ben onun derdindeyim. pozisyonu tekrar izleyelim diyip tekrari gelince neden sesini çıkartmadi özellikle murathanoğlu. bunu hiç kimse açıklayamaz o şahış da dahil.

Burdan iki kelamda bir süre kaptanlığımızı yapmış Tufana edicem, kabak fibi faulu sana sunuc sorduğu zaman lafı eveleyip gevelemek sana bişey kazandırmaz tufan, en azından iki koştuk yanımda oturan nur germen kadar delikanlı olup marko nun pozisyonu fauldu demem sana o koştuğu kaybettirmez.

Sent from my iPad using Tapatalk

-Murat faul var gibi sanki yaaa
- .......
- sen ne düşünüyorsun murat
-........
Bu nedir Murat Murathanoğlu. Beceremiyorsan git Nba anlat. Haysiyetini sorguluyordun herkesin yıllar yılı. Rick Adelman'dan , Enes'in menajerine ,ailesine , hemen hemen herkese. EE senin haysiyetin nerede ? Önümden geçerse hiç kaçışı yok yüzüne söyleyeceğim bunları içerdeki maçlarda. Görsün bakalım.

Bu hakemler ve bu basiretsiz Basket şubesi olduktan sonra seriyi 2-2'ye getirsen ne olacak. Ülker arena'da 8 sayı öndesin son 1.5 dk yine yenileceksin.Bir hücum faul bir steps bitti.Ergin Hoca'da anlamsız işlere giriyor.Cenk bir faul yaptı dövecek gibi bakıyor.Erceg'i görmüyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yenilirsin sorun değil ama insanı basketten soğutuyorlar.Böyle adaletsizlikleri yapıyorlar sonra Allah cezayı bir senede toptan kesiyor.Kadın takımımızın en az 2 şampiyonluğu çalındı.Ama sonra Euroleague'i onların elinden aldık.Bunlar İlahi adalet olduğunu unutuyor.

o kadar üstünüz ki şunlardan inanın sindiremiyorum, okadar ağır basıyoruz ki.. hala kafamda maçı oynuyorum bu saat olmuş, yazık çok yazık emeğimiz heba oldu, heba ettiler..

Kimsenin moralini bozmak istemem ama bizim buradan seriyi çevirmemiz imkansız. İlk maçtan zaten herşeyi kaybettik, okadar umursamaz olmamalıydık ilk maçta. İkinci maçta biraz uyandık ama onuda hakemler vs engelledi. Açıkçası seri 4-0 biterse şaşırmam. Ya Abdi İpekçide mütiş destekle kazanırız diyeceksiniz, ama göreceksiniz orada hakemlerle baskıyı geçecekler, onlara çalamadıkları teknik faulleri Ergin hocaya çalacaklarından adım gibi eminim. Ben bu sezonu unuttum artık. Yalnız bizim yöneticilerde uyumaya devam etsin.

Gelecek sezon için birçok oyuncuyla yollar ayrılsın, özelliklede Erceg ile. bukadar kötü savunma yapanını görmedim. Malik de aynı şekilde hatta artık kadroya girmesin mümkünse. Ender'e sustum sustum ama yeter artık bende bizi kanser ettiğini düşünüyorum artık. Serhat Çetin e bizde teklif götürelim, mümkünse Cenk'in yerine düşünülsün.
Banvit'in bu şerefsizleri yeneceğini bilseydim inanın euroleg umrumda değil yeterki bunlar şampiyon olmasın Banvit bizi eleseydi.

BİR EMEK ÇALINDI.TBF İZLEDİ ÖZYER İSE SEYRETTİ BİR SENE DAHA YİTİP GİTTİ.

Forum olarak büyük yıkım yaşadık.Hemen herkes birbiriyle tartıştı.Gece 3-4 gibi mesaj atanlar olmuş. 8 sayı öndeyken Arroyo o hücum faul ve dönüşte o faul'u yapmanı kendime yediremiyorum.Başkası yapsa anlarım ama aklım almıyor.Erceg şut sokacakta biz maç kazanacağız.Yine pota altımızdan maden çıkardılar.En çok yıkıldığım nokta ise bu kadar kötü bu kadar kötü bir feneri yenemediysek 4 Maç alıp nasıl şampiyon olacağız.Açıkcası benim için bitti seri dün gece.Yani 8 sayıdan maçı değil şampiyonluğu verdik bunun acısı daha sonra çıkacak.Malik ve Erceg transferi ile Ergin hoca çok büyük yanlış yaptı.Ender'e gelelim kırk yılda 2 dakika oynayacağı tuttu ondada maçı kaybettik bir işe yaramadı.Karşı Bench pisliğin en dibini yaparken ülke basketbolunda kibarlığın , sakinliğin ve iyi niyetli olanın bu şartlar altında başarılı olamayacağı bir kez daha ortaya çıktı.Kadın basket final serisinde ipekçi'de nasıl cehennem yapıp saha avantajı ile kupayı aldıysak aynısını şimdi onlar Erkek basketbol'da yapıyor.Dün hakkımız resmen yendi.Hakemlerin üzerine depar atmalar , hakeme sarılmalar felan bunlara nasıl müsade eder hakemler anlamıyorum. Futbolda nasıl Caner ve Emre belezoğlu'nun dokunulmazlığı varsa basketbolda da Obradovic'in var sanırım.Dün göz göre galibiyetimizi çaldılar.Basket şubesi basket şubesi olsa çıkar resmi siteden açıklama yaptırır. Çok sert bir açıklama ile yapılanlara gözyummazsın.
Haysiyet ve Şerefini yitirmiş korkak hakem toplulukları maçı elimizden gözgöre göre gasp etti dersin.Altına sert cümleler ile devam edersin bugün acilen federasyon ile toplantı yaparsın gerekirse karşına alırsın.Ama alan memnun satan konumundayız.Özyer çıkıp twit atacağına iş yap derim de yapamayacağını bilirim.Transfer ile ilgilenmiyoruz diyorsun çarşamba günü kerem anlaştın.Ne diyelim bir sezon bitti bana göre sağlık olsun.Bu yeteneksiz oyun kurucusuz feneri şampiyon yaptık.Seneye birde İvkovic ile karşı karşıya geleceğiz. Arroyo ve Erceg o hataları yapmasa hakemler ne kadar devreye girerse girsin kazanacaktık.Bu hataların affedilmemesi lazım.Fakat biz taraftarlar olarak Özyer'İ protesto etmemeye devam edelim.Çok iyi yoldayız bir sene daha heba oldu.

Bir sene daha yitip gitti ne demektir.Dünkü maçtan sonra inanmayanlar lütfen terk etsin burayı. İsterse son maça kalsın orada da şampiyon oluruz.Efes'in taraftarı bile daha ateşlidir bunlardan. Deplasman sorununu dünkü oyunla yendik. Önümüzdeki 2 maçı alırsak 5.maç için ölümüne saldırır takım. Biliyorum maçlar bir an önce gelsin de intikamımızı alalım bir an önce diye bekliyorsunuz. Ancak biraz sabır. İntikam soğuk yenen bir yemektir ve de dünkü mağlubiyetten sonra şampiyonluk daha anlamlı olacak.
Dünkü mağlubiyetten sonra söylenecek tek şey var; Galiptir bu yolda mağlup.

Bir sene daha yitip gitmedi, çok karamsarız bazen hakikatten. Şampiyon olamasak bile TBL finali ve TOP 8 ile kapatmış oluruz sezonu. Kaldı ki Abdi İpekçi'den sonra bu işin rengi değişir, değişecek inanıyorum ki.

Bir sene daha yitip gitti ne demektir.Dünkü maçtan sonra inanmayanlar lütfen terk etsin burayı. İsterse son maça kalsın orada da şampiyon oluruz.Efes'in taraftarı bile daha ateşlidir bunlardan. Deplasman sorununu dünkü oyunla yendik. Önümüzdeki 2 maçı alırsak 5.maç için ölümüne saldırır takım. Biliyorum maçlar bir an önce gelsin de intikamımızı alalım bir an önce diye bekliyorsunuz. Ancak biraz sabır. İntikam soğuk yenen bir yemektir ve de dünkü mağlubiyetten sonra şampiyonluk daha anlamlı olacak.
Dünkü mağlubiyetten sonra söylenecek tek şey var; Galiptir bu yolda mağlup.

Bir sene derken tüm lig sezonunu kastettim.Yoksa lig dışı başarılı olduğumuzu biliyorum.Ama lig bana göre çok zora girdi. siz bu hakemler ile 4 maç alabileceğimizi düşünüyormusunuz ?

Bir sene daha yitip gitmedi, çok karamsarız bazen hakikatten. Şampiyon olamasak bile TBL finali ve TOP 8 ile kapatmış oluruz sezonu. Kaldı ki Abdi İpekçi'den sonra bu işin rengi değişir, değişecek inanıyorum ki.

Karamsarlığım oyun teknik taktik değil.Basiretsiz basket şubesi ve taraflı hakemlerdir.

Dünkü olaylı yenilgiden sonra final serisi Ergin Hocanın istediği gibi kaos ortamına geldi dünkü haksızlıklar hem taraftarı hem oyuncuları daha fazla motive etti Pazar günü Abdi İpekçide tarihi atmosferlerden biri olacaktır Dünkü maçtan sonra şampiyonluğa olan inancımız artmış durumda

Ataman hocamızın hatası, saha avantajını elde edecek bir şekilde ligi bitirme gayreti içinde olmamasıdır.

Yine de ümitsiz değilim.

Biz fenerden üstün bir takımız.

Bence karamsarlıga gerek yok.ilk ili mac gösterdeki azıcık oyun oynalım Karsıyakayı eziyoruz,ERCEG ve MALİK sevdasından Hoca vazgecerse,Bizde taraftar olarak Gururlu fakır genc delikanlı edebiyatını bırakırsak sahamızdakı iki macı alır deplasmanda bunları yener 6cı son macda ipekcide kupayı kaldırırız

Kötu oynuyoruz hak etmıyoruz şampiyonlugu ,böle kötu oyunla şampiyon olmayalım gibi kendimizi ezdirmekden vazgecelim .Kötude oynasak şampiyon olalım rezilde Oynasak şampiyon olalım 10 sene sonra kımse nasıl oynadıgımızı degil Şampiyon oldugumuz Hatırlıcak,Karsıyaka şike yapıp Şampiyon oldugu halde kendını biran olsun savunmakdan vazgememisken,Bileğinin hakkı ile kah iyi kah kötu oynarak Şampiyon olmuşuz Bence eleştirmek yerıne GURUR DUYUN...

Seneye Gidicekler listesinde: Basiretsiz Murat Özyer,Bayan basketboluna gücü yeticek Erceg,Basketboldan bi haber Malik kesinlikle bu şube ve takımdan Gitmelıdır.

2 maçı alırsak avantaj bize döner. Rüzgarı arkamıza almış oluruz ve de gider 5. maçta tokatlarız. Sorun yok. Şu anda biz bu haldeysek oyuncular nasıl hırslanmışlardır düşünün bakalım.Ruhsuz dediğimiz Erceg bile bileniyordur şimdi.