TBL Finali | 2. Maç | Fenerbahçe Ülker: 74 - Galatasaray Liv Hospital: 73

Cem Bey üzgünlüğüm var evet, hakemlerden zaten bahsetmiyorum bile ancak biz Galatasaray'sak hakemlerle rakibi üst üste koyup kazanmalıyız! Son topa kadar mücadele diyorsunuz ancak Arroyo ve Marko'yu saymazsak kimden düzgün katkı aldık Allah aşkına? Erceg bile tek başına yetti kaybetmemize. Hani bizim sert savunmamız ya? İnanın çok üzgünüm çok..

Savunmamız iyiydi be Boğaç kardeşim yapma..Hücum konusunda haklısın zaten son dakikalarda farkın kapanması hep hücumda kaybettiğimiz toplardan oldu...Ama hücumdaki sorunlarımızı biliyorduk zaten Jamont'un sakatlığından sonra daha da net ortaya çıktı...Ama biz cidden bugünlerin çok özlemini çektik..Euroleague'de iddialı maçlar yapıyoruz, şampiyon oluyoruz veya olamıyoruz ama finallerde son toplara kalıyoruz..Sizde bizde bu heyecanımızı kaybetmeyelim yeter..Her geçen gün daha da üstüne koyacağız...Seneye çok daha opsiyonlu bir takım olacağız..Düzeni bozmayalım yeter...

Savunmamız iyiydi be Boğaç kardeşim yapma..Hücum konusunda haklısın zaten son dakikalarda farkın kapanması hep hücumda kaybettiğimiz toplardan oldu...Ama hücumdaki sorunlarımızı biliyorduk zaten Jamont'un sakatlığından sonra daha da net ortaya çıktı...Ama biz cidden bugünlerin çok özlemini çektik..Euroleague'de iddialı maçlar yapıyoruz, şampiyon oluyoruz veya olamıyoruz ama finallerde son toplara kalıyoruz..Sizde bizde bu heyecanımızı kaybetmeyelim yeter..Her geçen gün daha da üstüne koyacağız...Seneye çok daha opsiyonlu bir takım olacağız..Düzeni bozmayalım yeter...

İnşallah abi ya. Böyle sert konuştuğuma bakma. Benim asıl kızgınlığım hâlâ ilk maça. 2-2 yaparız ama ondan sonrası yine deplasman. Ancak hakemlerin ne yapacağı belli. Oraya çıkıp ne kadar şikeci varsa ezip geçmemiz lazım. Bu onursuzların sevinmesini hazmedemiyorum.

Melih kardeşim üzdüysem veya kırdıysam affola, ama şu anda sinirden uykum kaçmiş durumda. Genelde çok haklısın, bencede orda son topta arroyo topu almalıydı ama herif öyle bir faul yaptıki ve bu faul çalınmadı dahada bunun ötesi yok. Hadi çalamadın o faulu adi şerefsiz rüştü nuran yakana yapışan obraya nasıl teknik çalmazsın. Neyse üçüncü ve dördüncü maçta ipekçideyim burdan tüm genç kardeşlerimden tek ricam sadece takımı destekleyelim, çünkü bu şerefsizler her türlü provokasyonu yapacaklardır. Biz bunlara nırmal şartlarda ipekçide koyar geçeriz. Hala inanıyorumki deplasmanda bizim maç kazanma ihtimalimiz onlara göre çok daha fazla.

Sent from my iPad using Tapatalk
yok abi ne kırılması ne gücenmesi estağfurullah . bende 3. ve 4. maçta ipekçi'deyim. Çok önemli nokta "sadece takımı destekleyelim". ülkerde başta emir olmak üzere çok provokatör oyuncu var ve hakemlerde maçın içine etmeye başlarsa doğal olarak küfür ve yabancı madde olur. ülker bench de salonu boşalttırmak için elinden geleni yapar. bu oyuna gelmemeliyiz

Dediklerinize katılıyorum. Kurallar belli ama o kuralları uygulayan yok işte! Satılmışlar istedikleri kararı veriyor. Bu yıllardır böyle yani yeni birşey değil. Suç pısırık yönetimin. Bizim dememizle hakemler maçı ipral etse keşke. Benim kızgınlığım maçı son topa bırakmamıza ve Arroyo ile Marko'dan başka kimsenin maçı fazla istememesine. Mesela hiçbir katkı vermeyen ölmüş Erceg neden çıkmaz? Neden topu hiç pota altına indirmeyi düşünmeyiz?

Boğaç kardeşim basketbol çok farklı bi oyun, örneğin futbol da bir faul atlarsın ama maça etkisi hiç olmaz ama basketbol atlanan veya çalınmayan her faulun maça etkisi vardır. Bir örnek vericem zoriç ilk devre furkanı resmen formadan tuttu çekti ve faul çalınmadı. Çalınsa bu onun üçüncü faulu olucaktı, daha sonra aynı zoriç ilk devre üçledi. Demkki o faul çalınsa dörtlemiş olucaktı. Aynı zoriç ikinci devre en etkili silahı oldu fenerin. Bir örnek dah emirin furkana yaptığı çalınmayan faul. Orda emir üçüncü faulünü alıcaktı daha üçüncü periyodun başı. Bu basketbolda her şeyi değiştirir, adamın savnması düşer kaafasında soru işareti olur. Bu akşam Galatasaray Basketbol Takımının emeği çalınmıştır. Benim nazarımda bu maçı kazandık ama ne yazıkki bu hiç birşey ifade etmiyor, bu arada murat muratnoğlu denen taraflı maç sunucusunu benabdi ipekçide istemiyorum.

Abi şurayı okurken bazen şaşkınlıktan ağzım açık kalıyor. Savunma yapmayı unuttuk ne demek allah aşkına 35 dakikada 58 sayı yedik Fenerbahçe'den.
Hemde bisey unutun 58 yedik ve fulker taraftarini arkaya aldi zaman biz cok iyi savunma yaptik 1 veya 2 pozicion disinda bu mac bence dunum noktasiydi biz fulkeri cozduk artik simdi abdi ipekcide maclari alip deplasmandada yenip sampiyon olacas bu kadar! Feneride yeneces Tbfide herkesi.. simdi kenetlenme zamani

Boğaç kardeşim basketbol çok farklı bi oyun, örneğin futbol da bir faul atlarsın ama maça etkisi hiç olmaz ama basketbol atlanan veya çalınmayan her faulun maça etkisi vardır. Bir örnek vericem zoriç ilk devre furkanı resmen formadan tuttu çekti ve faul çalınmadı. Çalınsa bu onun üçüncü faulu olucaktı, daha sonra aynı zoriç ilk devre üçledi. Demkki o faul çalınsa dörtlemiş olucaktı. Aynı zoriç ikinci devre en etkili silahı oldu fenerin. Bir örnek dah emirin furkana yaptığı çalınmayan faul. Orda emir üçüncü faulünü alıcaktı daha üçüncü periyodun başı. Bu basketbolda her şeyi değiştirir, adamın savnması düşer kaafasında soru işareti olur. Bu akşam Galatasaray Basketbol Takımının emeği çalınmıştır. Benim nazarımda bu maçı kazandık ama ne yazıkki bu hiç birşey ifade etmiyor, bu arada murat muratnoğlu denen taraflı maç sunucusunu benabdi ipekçide istemiyorum.

İçerideki maçları zaten kazanırız. Abdi İpekçi'de ne hakemlerin ne rakip çirkeflerin artislik yapmaya yüreği yetmez! Ancak deplasmanda daha sert olmalıyız. Spikerlere denecek birşey yok zaten. İşkence resmen.

Bu arada Murat Murathanoğlu'nu çok severdim ama hakikatten ipin ucunu kaçırdı bugün. Ayıptır yahu, kaç yıllık spikersin sen ergen taraftar muhabbeti yapacaksın utanmasan.

Abi şurayı okurken bazen şaşkınlıktan ağzım açık kalıyor. Savunma yapmayı unuttuk ne demek allah aşkına 35 dakikada 58 sayı yedik Fenerbahçe'den.

Play offlar boyunca savunmamız kötü. Geçen maç da ilk yarı 52 sayı yedik. Ona ne diyeceksin? Benim asıl kızgınlığım ona zaten. Normal sertliğimize ulaşamıyoruz bir türlü.

Galatasaray Yönetimi üyeleri twiter dan sov yapacagına takımına hocasına sahip çıksın. Beyler siz uyurken Galatsarayımızın emeği alınteri çalınıyor. Geçen sene kadın takımımız bu sene erkek takımımız. Bir genel kurul üyesi olarak o mevkiler sizin reklam yapma yeriniz deildir, GALATASARAY ın hakkını savunun kardeşim.

Görüntüyü izledikten sonra Şu galibiyete sevinen bir fenerli var mı acaba merak ediyom,O gözünün onunde ki faulu calmıyan hakemın ısmını bilen var mı ?

Basketbol gibi 1 sayının bile oneminin oldugu bir sporda ( 1 sayıyla kaybettik) Marko'ya yapılan net faul bi kenara dursun '' Mac icinde Zoric'in Furkan'a yaptigi net faul , Kleiza'nın post up yaparken Erceg'e vurdugu dirsek (!) ne hikmetse objektif lick tv yorumculari pozisyonu gostermek bi yana yorumlamaladi bile (!) Emir'in pota altinda furkan'ın eline vurdugu pozisyon.. Aklıma gelenler bunlar ki en az +10 sayi eder .. ŞEREF yoksunlari !

Ayrıca bu Zoric konusu iyice can sıkıcı bir hale gelmeye başladı..Adamın hücumdaki tek özelliği ellerini rakibinin kolları arasına sokup üstüne yıkılmaktan ibaret..Bu maçta da ben aynı şekilde aldığı üç faul saydım...Bundan sonraki maçlar için bu konuya mutlaka dikkat çekmesi lazım teknik ve idari ekibin..

Tek kelimeyle yazık. Böyle maç kaybetmek iki kat üzüntü veriyor. Hakemlerin FB Ülker lehine çalışacağını biliyorduk ama, iyice abarttılar. Bu maçı kazanıp, buraya 3-1 dönmek vardı... Şimdi İpekçi'de seriyi eşitleme zamanı.

Hırsızlar bu ülkenin her kurumuna kök salmış durumda. Bazen o kadar boşa çabaladığımızı hissediyorum ki... Artık şaşıramıyorsun da yıllardır aynı senaryolar. Sadece kızıyorsun. İçimde sadece saf bir nefret var. Bir maçın kaderiyle bu kadar oynanılır mı ya ? Dingonun ahırına döndü ülke...

Kadın basketbol takımımızla bu döngüyü tersine çevirdik evvela erkek takımıyla da yapacağız. Hep beraber yapacağız. Takımla savaşacağız. Artık söz bizde. Abdi İpekçi Cehennemi için gün sayımı başlasın....

Ayrıca bu Zoric konusu iyice can sıkıcı bir hale gelmeye başladı..Adamın hücumdaki tek özelliği ellerini rakibinin kolları arasına sokup üstüne yıkılmaktan ibaret..Bu maçta da ben aynı şekilde aldığı üç faul saydım...Bundan sonraki maçlar için bu konuya mutlaka dikkat çekmesi lazım teknik ve idari ekibin..

Aynen cem bey maç içinde bir kez sinana birde dudley e aynı hareketi yaparak faul cıkardı. Bu akşam katlediidk resmen.

Şikeciler ülker arenaya cehennem gibiydi diyorlarmış. Kuzgun yavrusunu şahin görürmüş misali :) Sizin gördüğünüz sadece kül. Asıl cehennemin ve taraftarın nasıl olduğunu İpekçi'de göreceksiniz az kaldı.

Yahu obra saha da gezindi. Hakeme temas etti tamam bizimkiler maçta hata yaptı lakin hakemler maç boyu Şikebahçeye çalıştı. Recep Ankaralı Semih özsoy hakem ayarlama konuşması yapmışlar hâlâ bu ülkede hakemlik yapıyor.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Maçın bitimine 25 saniye kala bir sayı öndesin ve hücumdasın, yine de maçı kaybediyorsun. Hakemlerin durumunu zaten biliyoruz ama mola dönüşü nasıl bir set çizildiyse kısa forvetimiz orta çizginin köşesinde üç kişi tarafından sıkıştırılarak topu kaybetti. Faul var mı, kabak gibi var ama artık karşı takımın kayırılmadığını bilmeyen yok zaten, bile bile lades demeye gerek yoktu.

Kazandığımız maçlarda da rakipler kollanmıyor mu hiç, asıl onlarda da itiraz etmemiz gerekiyor ki taş gediğine otursun. Böyle ne yazık ki yenilip ağlayan çocuk gibi görünüyoruz.

Prensip olarak kaybedilen maçların hemen ardından kötü yorum yapmam ama şu seriyi kazanıp şampiyon olabileceğimize olan inancım büyük oranda rakibin koftiliğine ve bir şey oynamamasına dayanıyor. Hiç organize olmayan bir rakibe karşı resmen iki yabancımızın sabotajına rağmen direniyoruz. Umarım önümüzdeki maçı hakemlere rağmen ezerek kazanır ve kazanmamıza karşın hakemlere hak ettikleri cevabı yönetim nezdinde de veririz.

Play offlar boyunca savunmamız kötü. Geçen maç da ilk yarı 52 sayı yedik. Ona ne diyeceksin? Benim asıl kızgınlığım ona zaten. Normal sertliğimize ulaşamıyoruz bir türlü.

Bu maçın başlığında playoff genelinden bahsetmiyoruz yalnız. Sadece 2. maç. O yüzden kötü savunma yapıyoruz demen mantıklı değil. Bu maç harika savunma yaptık, yine kaybettik. Seriyi özetliyor, durumu özetliyor.