TBL Finali | 3. Maç | Galatasaray Liv Hospital 73-64 Fenerbahçe Ülker

“Biz Fenerbahçe Ülker’e iki avans verdik. Onlardan birini geri aldık. Biz şampiyon olacağız” Ergin ATAMAN

Ergin hocam oluyor mu böyle spoiler vermek:)Şimdi serinin geri kalanınında sonucu belli bir hikayeyi takip edeceğiz.
 
Beyler kombineyi kaybettim . Ne yapmam gerekiyor ? Prosedürü bilen ya da daha önce olay başına gelen varsa acele iletişime geçebilir mi benimle ?
 
gecen mac bizleri cileden cıkartan bonsu ve ender bu mactakı en onemlı oyuncularımızdı ve tabıkı CENK...play offlarda ekstra oynuyor
haırston konusunda ıse bence koc fenerın sık sık denedıgı 4 kısa ya karsı 4 numara oynayabılecek yapıda olmasından dolayı onu kadroya alıyor cunku baska bır acıklaması olamaz bunun
 
markoishvili,cenk akyol,bonsu ve tabikide carlos arroyo muhteşemdiler.Ersin dağlı neden bu maç oynayamadı anlamadım.Malik hairstonı ağzıma almıyorum bile o her zaman ki hâli.Obradovic hâlâ arada bi ufakcık itiraz hareketleri yaptı ve payını aldı.Sahaya yabancı maddeler atıldı inşallah salı günü kapatılmaz salon.Aslında şuan seriyi biz 2-1 yapardık ta işte karaktersiz hakemler yüzünde şuan geride olan biziz ama şampiyonluk bekliyorum.Bu arada ultrAslan marmarayda da yine iş başındaydı , bir kaç videolar çektim güzel olanlarını paylaşacam. :)
 
Mactan sonra takim orta sahada toplandiginda Bonsu'nun yaptigi bir konusma vardi, eline gecen olursa burayada ilistirsin lutfen.

Sampiyonlugun anahtari o goruntulerde, tabii birde Ergin Ataman...
 
Yine yeni yeniden yazıyorum,yazmaktan da bıkmayacağım.Hairston'ın hücumda yarattığı handikap noktasında hepimiz hemfikiriz arkadaşlar.Fakat bu takımın sertliği yukarı çekebilmesinin yolu Markoishvili-Hairston ikilisinden geçiyor.1 ve 4 numaralarda -rotasyonda önde olan oyuncuları dikkate alarak- savunma konusunda yerine göre kabul edilemeyecek bir zaafımız var.5 numaralar ise papatya falı gibi.Olaya iki yönlü baktığımızda potaya tuğla atan Hairston'a mecbur olduğumuz sonucu doğuyor.Ergin Ataman da keyfinden ziyade bu denklemi dikkate alarak Hairston'dan vazgeçmiyor.
Elde var bir.Hayli stresliydi benim adıma.2. maçtaki TBF hamlesi sonrası yelkenleri indirmememiz gerekiyordu,öyle de yaptık.Devamı Salı'ya umarım.
 
Eve ancak gelebildim. Zeytinburnu-bakırköy metro tramway'ına bir saldırı olmuş sanırım, Metrolar bahçelievlerde bıraktı herkesi. sonraki duraklara sefer yapılmıyordu.

Maça gelince,

Maç boyunca iyi oynadık ancak her mola dönüşü farkı azalttılar hatta bi ara 2 sayı öne geçtiler. neyseki kendimize geldik. geri döndük ve hakkımız olan maçı aldık.
Birde; Kale arkası'nda olan arkadaşlar 2 kez anons almamıza sebep oldular. Anonsçu o tarafa hitaben küfür vs etmeyin diye defalarca anons yaptı. ama yok arkadaşlar maça sövmeye gelmişler. sövmesinler demiyoruz ama arkadaş bi susmasını bilin ya. 2 kez anons yapıldı umarım sıkıntı çıkmaz saha kapatma vs...
 
Ergın Hoca koymuş Lafı;
Ergin Ataman: "Fenerbahçe Oyuncu ve teknik ekibinin Ülker Arenada olduğu gibi agresif olmasını beklerdim.Bu maçta sessizdiler."
 
Bu akşam İpekçide hem terden hem mutluluktan boğuldum :) Burası ülker tiyatrosu değil, burası taraftarın Galatasaray için çıldırdığı Abdi İpekçi Arena. Bu atmosferde Ergin Hocamla nakavt olamayacak rakip yok. Yine yazıyorum fenarasyonunu, hakemlerini, yalaka medyasını, obrasını, oğuz'unu emir'ini ömer'ini şikeci asker kaçağı başkanını yanında uslu durmayanını hepinizi üst üste koyacağız hem de HUNHARCA...
 
Bu kadar iste! cok istedik ve aldik kaldi 3 mac hadi aslanlar Kenetlendikce daha da buyuyen bir Aileyiz biz ! Ergin Hoca sana 2 cift llafim var!

" Sana INANIYORUZ ve sen bizi hic bir zaman mahcup etmedin yine etmiyeceksin bunu hepimiz biliyoruz ve her zaman Arkandayiz"
 
Her maç üzerine biraz daha koyarak oynuyoruz bu maçta savunma da iyiydik kolay atışlara izin vermedik bu sayılarda tutarsak rakibi orada da maç alırız
 
Rakipten daha iyiydik ve bu sefer maç sonunu da akıllıca, panik yapmadan oynadık ve kazandık. Bazı oyuncularımız yine saç baş yoldurtsa da umarım önümüzdeki 3 maçı da kazanırız. Fakat deplasmanda kazanmak için savunmamızı sertleştirip hücumda gerektiğinde üçlükten başka alternatiflere yönelmeli, şut yüzdelerimizi de artırmalıyız..
 
Obra'nın dokunulmazlığı devam ediyor aslında. Bu konuda değişen bir şey yok. Bojan'ın provakasyonunu da cabası. Nasıl bir camia ki Bojan gibi Nemanja gibi adamlardan böyle itici karakterler oluşturuyorlar. Dokunan yanar misali uğrayan adamlıktan çıkar tarzı bir kulüp.
Diğer taraftan 20 sn kala, ki 2 anons yapılmış, lehimize teknik faul verilmişken yabancı madde atmanın ve küfür etmenin hiç bir izahati yok. Adamlar tetikte bekliyor 2 maçımızı seyircisiz oynatmak için. Parkedeki provakatörlere uymamak gerek.

Maçta bariz üstündük. Moğulkoç Obra'nın ilkelliklerine göz yumması dışında iyiydi. Ender ve Bonsu'nun bu oyunları her maç gerekli. Melih'i yıldız yapmanın açıklaması yok.
Ülker Arena'da düzgün yönetim olsun 4-2 alırız.
 

Üst