TBL Finali | 5. Maç | Fenerbahçe Ülker: 76 - Galatasaray Liv Hospital: 63

Maçı Ülker arenada izledim gerçekten oyunun her 2 yaninida berbat oynadık Ergin Ataman niye teknik faul aldı o anda hiç anlayamadım maç öncesi ve maçta Ergin atamanla cenk akyola edilmeyen küfür kalmadı bench arkasina alinan bi topluluk vardiki sigmiyolardi oraya hani biz fazla taraftar aliyomusuz ya fark 10 sayiya inince mahmut uslu denen ahlaksiz yine el kol hareketlerine kendilerine yakisani yapmaya basladilar Azize çıkip bunlarida anlatsın görüntülerle bize

Dünyanın en kolay işi eleştirmek , durmak yok eleştiriye devam .
Ergin Atamanda kimmiş kovun gitsin, ha adam zaten başka takımı tutuyor , forma aşkı ne gezer Ergin Ataman da , aynı Fatih Terim gibi , adam sırf ego , ha bide egosu olacak ne başarısı var ki , kaza ile geçen sene bir şampiyonluk almış , bizim takımı az çalışsam bende yaparım , zaten en çok 3 senede bir şampiyon olan bir takımız baskette.
Hata yapmak Ergin hocanın neyine , basketbolda hiç hata olur mu , hata yapacaksan git evinde yap be koç.
Zaten karşı takımı biz burada şampiyon yaptık , son maçı oynamayalım , direkt verelim kupayı karşı takıma.
Takım oyunlarında koçlar hata yapmaz , yapamaz , en çok biz biliriz , koçluk zaten sırf görüntü hiç altyapısı yok bu işin , işimden emekli olunca valla bende yapacağım koçluk.
Ha olmadı ,Genç arkadaşlar var aramızda , bu işin kitabını yazmış onlardan birini yaparız , hem Erin hocaya verdiğimiz paradan daha azına .
Yok olmadı , burada bir anket yaparız kim koç olsun diye , nede olsa piyasada hem yerli, hem de yabancı Ergin hocadan daha iyi basketten anlayan hem de forma aşkı olan bir sürü koç var.
Rakip desen , başta şikeyi bizde öğrenen ama eline yüzüne bulaştıran adı gibi Aziz , onurlu , dürüst ve sportmen bir başkan var.
Rakip taraftarı desen , dünyanın en centilmen taraftarı , şikeye karşılar , yalana karşılar , hakemler bu kadar karşılarında olmalarına rağmen tüm branşlarda başarılar.

İlahi Ergin hoca , senin ne işin Galatasarayın başında koç olarak , sen git biraz bu işi öğren de gel. Anladığım kadarı ile bu işi yen yapmaya başlamışsın.

Valla biz bu taraftar varken , rakip aramaya , düşman aramaya gerek yok. İçimizdeki İrlandalılar uzak olsun yeter.

Ben seni seviyorum be Ergin hocam , sana saygı duyuyorum be hocam , hata yapsan da seni seviyorum şampiyon yapmasan da seviyorum. Çünkü içindeki Galatasaray sevgisini çok açık görüyorum. Hem de şu bozuk gözlerimle , sen kafana takma şu sağlam gözle kendi egolarını göremeyen "gerçek" taraftarı

Dünyanın en kolay işi eleştirmek , durmak yok eleştiriye devam .
Ergin Atamanda kimmiş kovun gitsin, ha adam zaten başka takımı tutuyor , forma aşkı ne gezer Ergin Ataman da , aynı Fatih Terim gibi , adam sırf ego , ha bide egosu olacak ne başarısı var ki , kaza ile geçen sene bir şampiyonluk almış , bizim takımı az çalışsam bende yaparım , zaten en çok 3 senede bir şampiyon olan bir takımız baskette.
Hata yapmak Ergin hocanın neyine , basketbolda hiç hata olur mu , hata yapacaksan git evinde yap be koç.
Zaten karşı takımı biz burada şampiyon yaptık , son maçı oynamayalım , direkt verelim kupayı karşı takıma.
Takım oyunlarında koçlar hata yapmaz , yapamaz , en çok biz biliriz , koçluk zaten sırf görüntü hiç altyapısı yok bu işin , işimden emekli olunca valla bende yapacağım koçluk.
Ha olmadı ,Genç arkadaşlar var aramızda , bu işin kitabını yazmış onlardan birini yaparız , hem Erin hocaya verdiğimiz paradan daha azına .
Yok olmadı , burada bir anket yaparız kim koç olsun diye , nede olsa piyasada hem yerli, hem de yabancı Ergin hocadan daha iyi basketten anlayan hem de forma aşkı olan bir sürü koç var.
Rakip desen , başta şikeyi bizde öğrenen ama eline yüzüne bulaştıran adı gibi Aziz , onurlu , dürüst ve sportmen bir başkan var.
Rakip taraftarı desen , dünyanın en centilmen taraftarı , şikeye karşılar , yalana karşılar , hakemler bu kadar karşılarında olmalarına rağmen tüm branşlarda başarılar.

İlahi Ergin hoca , senin ne işin Galatasarayın başında koç olarak , sen git biraz bu işi öğren de gel. Anladığım kadarı ile bu işi yen yapmaya başlamışsın.

Valla biz bu taraftar varken , rakip aramaya , düşman aramaya gerek yok. İçimizdeki İrlandalılar uzak olsun yeter.

Ben seni seviyorum be Ergin hocam , sana saygı duyuyorum be hocam , hata yapsan da seni seviyorum şampiyon yapmasan da seviyorum. Çünkü içindeki Galatasaray sevgisini çok açık görüyorum. Hem de şu bozuk gözlerimle , sen kafana takma şu sağlam gözle kendi egolarını göremeyen "gerçek" taraftarı

Mustafa bey; Bir insanı severekte,hele o insan;eleştirme hakkımızı saklı tutarak sevdiğimiz Ergin ATAMAN veya başkası olsun farketmez eleştirebileceğimizi daha önce defalarca örneklerle anlatmaya çalıştık bir kere bunu ayırt edelim.ha ayırt etmek istemiyorsanız nasıl isterseniz öyle algılayın, size en makül cevabı ADMİN arkadaşlar versin en mantıklısı bu. Belki ben sizin anlayacağınız şekilde İZAH edememiş olabilirim ...

Dursun bey haklısınız , eleştiri saygısızlık olmadığı süre serbest.
Bende saygısızlık yapmadan , Ergin hocayı böyle bir zamanda eleştirenleri eleştiriyorum.
Eleştiren arkadaşlar herhalde eleştirilmeye de açık arkadaşlardır.
Yani eleştirmek serbest , ama herkese serbest :)

Arkadaşlar burada yazıyosunuz teknik faul aldi aldi aldi diye de haklımı aldi ispat edecek bi görüntü yada yorumu var mi hocanın? Ne demiş allah aşkına kıyaslamayi hiç sevmem ama obra her maçta her pozisyon onun 10 kati konusuyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dursun bey haklısınız , eleştiri saygısızlık olmadığı süre serbest.
Bende saygısızlık yapmadan , Ergin hocayı böyle bir zamanda eleştirenleri eleştiriyorum.
Eleştiren arkadaşlar herhalde eleştirilmeye de açık arkadaşlardır.
Yani eleştirmek serbest , ama herkese serbest :)

Biz eksikleri terbiye çercevesinde dile getiririz.Koç bu maçı kendi verdi.Tek faydası olmadı maça gerçek budur.Asıl saçma olan eleştiriye tahammülü olmayıp ban istemek.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sahanın içine kadar taraftar alınması,benchin müdahaleye açık hale getirilmesi tamamiyle şikeci ruh hastasının işi.Kendisine ekonomik ve politik kaygılarla destek veren kimseyi unutmamalıyız,yineliyorum.Bilhassa 3 düzen partisi hakkında ''abi ama ne yapsınlar yaa?'' demek yavşak bir tavır,bunun adını koyalım.
İki taraf da belli bir güç düzeyini yakalamışken bu serilerde deplasman galibiyeti alabilmek çok zor.2. maç malumumuz,muhtemelen şampiyonluk bir taraftan alınıp diğerine verildi orada.
Bugünkü ortamı tahmin etmek çok güç değildi.Haliyle ilk yarıdaki 45-21 rezalet.Bunun yanında oradan 60-50'yi bulup da üstüne iki üçlük kaçırmak;salon buz gibiyken Ergin Ataman'ın teknik faulüyle oyundan kopmak hayli absürd.İki takımın da dengesizliğini ortaya koyuyor.O teknik faul orada alınmayacak,iki kere iki dört.Bunun yanında tek devrede 24 sayı fark kapatmak ümidi üzerinden fazla konuşmak yersiz.
Zahmet olmazsa olası 7. maç da kadın ve çocuklara oynansın.Yok oynanmayacaksa artık her kulüp kendi salonunu yönetsin,

bu olaylar nedir ne olmuş ceza durumu nedir çocuklarla oynanma durumu var mı ama pztesi seri 3 3 olursa ceza olmaz. 4 2 olursa ceza var olur demedi demeyin.

Onur bey veyahut ülkerle galatasaray mı eşleşti, al kardeşim diyiceksin saha avantaji kimdeyse 4 3 aldi seriyi kupada onun. Bu seriyi yönetemiyoruz diyeceksin.
2. Maçta o düdük gelse bunlarin hiç bişir olmayacakti belkide..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Önceden yazdım bu maç sakat diye.Hissedememiştim maçı.

Kimseye kızmaya gerek yok.Bugün olmadı.Bizim kötü oyunumuzun bunda rolü var da Ergin Hoca yı eleştirmek çok yanlış olur.

Zaten son iki maçı alıcaz.Biliyorum.

Kalp kırmayada gerek yok.

Biz takımımızı sadece galip geldiği zaman değil her sonuçta seviyoruz.Üzerlerindeki formayı seviyoruz.Öyle değilmi gençler.

Karışık bir maçtı.Fazla gerginmişiz dememkki.İlk maçtada öyleydik.

Sonu güzel olacak ama bu gün lütfen koç u oyuncuları kırmadan yazalım derim ben.

Sonuçta onlar belki bizden çok istiyorlar şampiyonluğu.

2 maç sonunda şampiyon oluruz,Olumlu düşünün sonuç olumlu olsun.

Karamsarlığı bir kovalayın etraftan....

Dursun abi burda yapılan çok büyük bir yanlış var.
Senin neferine umarsızca alenen küfür ediliyor.
Küfürü eden de yönetici sıfatlı şuursuzun biri. Düşünebiliyormusun ??

Tekrarlıyorum;bu adam başkan vekili, genel sekreter. Taraftar veyahut holigan değil.
Sıktı artık. Herkes sınırını, haddini bilecek.

Kıssadan hisse bu kez sansür olmamalı. Yapılan onursuzluklar daha fazla ayyuka çıkmalı.