Dünyanın en kolay işi eleştirmek , durmak yok eleştiriye devam .
Ergin Atamanda kimmiş kovun gitsin, ha adam zaten başka takımı tutuyor , forma aşkı ne gezer Ergin Ataman da , aynı Fatih Terim gibi , adam sırf ego , ha bide egosu olacak ne başarısı var ki , kaza ile geçen sene bir şampiyonluk almış , bizim takımı az çalışsam bende yaparım , zaten en çok 3 senede bir şampiyon olan bir takımız baskette.
Hata yapmak Ergin hocanın neyine , basketbolda hiç hata olur mu , hata yapacaksan git evinde yap be koç.
Zaten karşı takımı biz burada şampiyon yaptık , son maçı oynamayalım , direkt verelim kupayı karşı takıma.
Takım oyunlarında koçlar hata yapmaz , yapamaz , en çok biz biliriz , koçluk zaten sırf görüntü hiç altyapısı yok bu işin , işimden emekli olunca valla bende yapacağım koçluk.
Ha olmadı ,Genç arkadaşlar var aramızda , bu işin kitabını yazmış onlardan birini yaparız , hem Erin hocaya verdiğimiz paradan daha azına .
Yok olmadı , burada bir anket yaparız kim koç olsun diye , nede olsa piyasada hem yerli, hem de yabancı Ergin hocadan daha iyi basketten anlayan hem de forma aşkı olan bir sürü koç var.
Rakip desen , başta şikeyi bizde öğrenen ama eline yüzüne bulaştıran adı gibi Aziz , onurlu , dürüst ve sportmen bir başkan var.
Rakip taraftarı desen , dünyanın en centilmen taraftarı , şikeye karşılar , yalana karşılar , hakemler bu kadar karşılarında olmalarına rağmen tüm branşlarda başarılar.
İlahi Ergin hoca , senin ne işin Galatasarayın başında koç olarak , sen git biraz bu işi öğren de gel. Anladığım kadarı ile bu işi yen yapmaya başlamışsın.
Valla biz bu taraftar varken , rakip aramaya , düşman aramaya gerek yok. İçimizdeki İrlandalılar uzak olsun yeter.
Ben seni seviyorum be Ergin hocam , sana saygı duyuyorum be hocam , hata yapsan da seni seviyorum şampiyon yapmasan da seviyorum. Çünkü içindeki Galatasaray sevgisini çok açık görüyorum. Hem de şu bozuk gözlerimle , sen kafana takma şu sağlam gözle kendi egolarını göremeyen "gerçek" taraftarı