TBL Finali | 5. Maç | Fenerbahçe Ülker: 76 - Galatasaray Liv Hospital: 63

niye onların maçları 9 da bizim maçlar 8 de oluyor arkadaş anlamadım .ayrıca şu da var bu maç yüksek konstr çıkacak fb savunmayla direnç kırmalıyız yoksa ilk maça döner halimiz sakinliğimizi korumalıyız.

Ergin hoca ve takıma güveniyorum, 4-2 ile şampiyon oluruz, inanıyorum ordan galip döneceğiz, kendi sahamızdada bu işi bitireceğiz, bu takım Şampiyon olacağız, Arroyo'dan bu 2 maçta extra performans bekliyorum, bu seride iyi savunuluyor ama bu 2 maçta tutamazlar, savaşın ve kazanın...

Forum kardeşliği, benim tribün kombinem var fakat bir adet öğrenci tribün bilet lazım İpekçiye. Fazla alabilen varsa özelden yazsın. Karaborsaya para vermem, verdirmem.

Veteriner hekim Engin Kennerman ve Emin Moğulkoç. Şikeci camia daha toplantı yapmadan zaten kendileri için en iyi hekim ve asistanı ayarlanmış. Oyuncular ve Koç o tedaviyi de boşa çıkartır.

Tbf'yi tanımıyoruz diye açıklama yapmışlar. İyi o zaman tanımıyorsan yarın koçunuz takımın başında çıkar parkeye. Yiyorsa tabi..!

Bu fenerliler gene aglamaya başlamış yok kural hatası mac tekrar edilmeli felan ahahah baktılar şampiyonluk gidiyor hiç gülecegim yoktu!

Bunca yıldır baskette derbi izliyoruz ne olaylar gördük o gün ki maçta 1 maç kapamayı gerektirecek kadar olay bile olmadı. Her derbi de yaşanan atmosferden dolayı kaynaklanan şeylerdi.

Sanki olay varmış gibi gösteren obra ve benchteki kanı bozuklar.

Rezalet bir karar allah belanızı versin.

Branş farketmeksizin, ne zaman Galatasaray'ın önü haksızlıklarla kesilmeye çalışılsa, Galatasaray'ın zafer inancı ve kazandığı zafer daha büyük, rakipler için daha kahredici oluyor. O yüzden içim rahat, ağlata ağlata şampiyon olacağız !

Neden en büyük travma ve şokları biz yaşıyoruz derler ama kul hakkı alıp cezaları toptan ödüyoruz buna travma diyoruz demezler.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Federasyonun ilgili kuralında 3 veya daha fazla anonsta para ve 5 maça kadar seyircisiz oynama cezası verilir diyor. Bence ceza çok açık 1 maç olması daha adil olurdu ama farketmez artık. Hep o Oğuz'un provakasyonu yaktı bizi. Onunda annesi vefat etmiş bugün.

Salonun otoparkina dev ekran kurulsa içerde kadınlar ve çocuklar dışarda biz ses içeri gitmez belki ama gayet güzel olur bence

"Biz Fenerbahçe Üllker´den daha iyi bir takımız. Daha iyi basketbol oynuyoruz. Şampiyon GALATASARAY olacak. Bunu da tüm Türkiye görecek."

Ergin ATAMAN!