TBL Finali | 5. Maç | Fenerbahçe Ülker: 76 - Galatasaray Liv Hospital: 63

Hem Erkek HEM kadın maçlarında her türlü rezalet,hakem fırçalamalar,küfürler aleni sergilenirken anonslara rağmen gıgı çıkmayanlar fırsattan istifade yapıştırdılar cezayı, AH NERDE Yöneticiliğini ve Başkanlığını yaptıkları kulübün haklarını savunacak,sataşmalara cevap verecek Yönetim nerede ? herifler haksızken arsız arsız, pişkin pişkin hareket ederler açıklama yaparlar,Federasyona ayar verirler,Federasyonda bu gazla ve fırsatla basar 2 maç seyircisiz cezasını,onların istediği lokum gibi hakemleri maçımıza atarlar ve bizim yönetim yine tebessüm moduna girip Ciddiye almama kahramanlığı yapıyorlar ŞAŞIRMADIM hiç ŞAŞIRMADIM. Koç ve takım, yine kadın takımında olduğu gibi yalnız bırakıldılar,saha avantajıda onlarda olduğu için geçmiş olsun bu olay bitmiştir arkadaşlar,yarın her türlü rezillikle ve tetikçi hakemlerle maçı alacaklardır,kimse takıma ve koça kızmasın yenilirsek.O hengamede,rezillikler içinde maçı alacak takım görmek isteriz ama yedirmezler bize,ha şu olur; baktık doğruyorlar en ufak fırsatta,Ergin ATAMAN takımı sahadan çeksin,salonu boşalltırmak için çalışsın bunları yapabiiliriz, ama akıl edebilirlermi o an için ...

Madem Ender sakat, haydi Engin gün senin günün.. Yarın sakin kal, tıka kulaklarini.. Şimdi sıra sende, kır şu şeytanın bacağini sezonun son 2 maçı kala artık..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hakemleri tolere etmek için iyi değil çok çok iyi olmamız lazım.

Serbest atış felan bir şekilde Ülker'e 75-80 civarı sayı buldururlar. Deplasmanda en az 80 için iyi günümüzde olmalıyız.

Eline, yüreğine sağlık Eren. Düşüncelerimizi sade bir dille yazıya dökmek, gözden kaçan bazı olayların perde arkasına dikkat çekmek kolay değil. Uzun olmasına rağmen her cümlesi değerli bir yazı.

Aslında bu yazıyı bizlerin yanı sıra şube sorumlularının, hatta yöneticilerin de okuması gerek. Nezaketin seviyesini bir tutam azaltıp hak edene biraz da anladığı dilden konuşarak, iş işten geçmeden taraf olabilmek adına..

Her türlü pisliği yapsınlar, hakemleri de arkalarına alsınlar, ancak, bu onlara yetmez. Cuma günü orada kazanmak, gerçek bir yürek koymakla mümkün. O yürek sahaya koyulacak. O maç kazanılacak!

Her türlü pisliği yapsınlar, hakemleri de arkalarına alsınlar, ancak, bu onlara yetmez. Cuma günü orada kazanmak, gerçek bir yürek koymakla mümkün. O yürek sahaya koyulacak. O maç kazanılacak!

İtidalli olmakta fayda var,heleki beklentileri çokta yüksek tutmamakta dahada fayda var,Maç İpekçi,de olsa tamam ama Karşı yakada oynayacağız unutmayalım.Manevi desteği vermeliyiz elbet ama bugünkü Ulu orta ve alenen tehditlerden sonra yarınki maçta her türlü pisliği yapacağız ve maçı vermeyiz verdirmeyiz mesajını verdiler.Haliyle yarınki maçtan galip gelemezsek kimse takıma ve koç,a kızmasın,İllaki kızmak isteyen varsa takımı ve koçu, bugünkü alenen yapılan tehdit ve sataşmalara cevap veremeyen ve takımın hakkını korumaktan aciz her zamanki gibi muhatap almıyoruz moduna giren yönetime kızsın ...

Allah'tan dileğim bu sene şampiyon olmak bunu gerçekten hak ettik. Hele ki bu kadar pislik yapılan bu seriden şampiyon olarak çıkarsak herkese ama herkese gereken cevabı vereceğiz buna gönülden inanıyorum.

Peki bu maçta yapılan taşkınlıklar için anons yapılacak mı çok merak ediyorum. 2 kez anons yapılırsa ve şampiyonluğun son maça kalması dahilinde seyircisiz oynatabilecekler mi?

Bunlara bir cevap bekliyorum.

Peki bu maçta yapılan taşkınlıklar için anons yapılacak mı çok merak ediyorum. 2 kez anons yapılırsa ve şampiyonluğun son maça kalması dahilinde seyircisiz oynatabilecekler mi?

Bunlara bir cevap bekliyorum.

Nezakette bir yere kadar; ATAMAN hocamız ve takımımız tribünleri boşalttırmak veya ceza aldırmak için fırsat kollamalı,kısasa kısas demenin tam vakti maç zamanı. Artık onların anlayacağı dilden konuşma vakti gelmedi tam tersi geçti bile.Murat Özyer; koça köstek olmasın bunları düşünsün beraber yapsınlar bunları. Bunu yapabilmeyi becerebilirlerse galip gelebiliriz başka türlü çok zor !!!

Hakemler ve teknik komiser yürekli olsun, ADAM olsun. Abdi İpekçide en ufak bi durumda anons yaptırmayı biliyorlar, orada düdükleri bi yerlerine kaçıyor.

Çok zor maç olacak, kazanırsak bayram edeceğiz. Haydi aslanlar...

Ben obradovicin cezası bizim seyircisiz ceza almamızdan daha etkili bir olay.Ben açıkcası obradovicin kenarda olmamasını çok iyi faydalanmamız gerektiğini düünüyorum alacağımız maç bu maç olmalı artık.Eğer alamazsak ta ben fb taraftarının bizim taraftarın aldığı gibi anonslar sonucu ceza alabileceğini düşünüyorum çünkü iyice bilendiler bu maç için medya ve şikeci başkanları tarafından. 7. maç da seyircisiz olabilir kalırsa.

Galibiyetin anahtarı tempoyu kimin ayarlayacağında. Fenere hızlı hücum şansı vermememiz lazım. Yugoslav faullerini iyi yapmamız lazım. Potaya yapılan penetrelerde mesaj faullerini yapmalıyız. Bizi pis bir atmosfer bekliyor, her şeye hazırlıklı olmamız lazım. Ağzından salyalar akan bir yönetim, korkak bir hakem üçlüsü ve maç boyu her türlü rezilliği deneyecek bir taraftar topluluğu bizi bekliyor. Emir, Ömer, Oğuzda aslan kesilmeye çalışacaklardır, taraftara hoş görünmek için. Hocanın mola tercihleri de çok önemli, olası bir seri yediğimizde mola zamanlaması çok önemli. Maç ne kadar uzun süre başa baş giderse, telaşlanacak ve hata yapacak takım Fenerbahçedir... Allahın izniyle kazanıp döneceğiz. Bol şans ASLANLAR...

işimiz çok zor içerde ben o taraftar önünde rahat giden bir maç bekliyodum ama öyle olmadı fb çok rahat basketler buluyor sinan güler deplasmanda öyle içeri dalamaz oradaki maçlarda pota altında durduramıyoruz oğuzu zoriçi işimiz zor kazanacağımızı pek zannetmiyorum.not:kendi düşüncem

Hadi be Yenilmez Armada alın şu seriyi de bize karne hediyesi olsun.

Şampiyon Cimbombomum ne istersen iste benden,
İstersen donatalım dört bir yanı bayraklarla,
İstersen çınlatalım dört bir yanı şarkılarla,
İstersen eğlenelim davullarla zurnalarla!!!