Hem Erkek HEM kadın maçlarında her türlü rezalet,hakem fırçalamalar,küfürler aleni sergilenirken anonslara rağmen gıgı çıkmayanlar fırsattan istifade yapıştırdılar cezayı, AH NERDE Yöneticiliğini ve Başkanlığını yaptıkları kulübün haklarını savunacak,sataşmalara cevap verecek Yönetim nerede ? herifler haksızken arsız arsız, pişkin pişkin hareket ederler açıklama yaparlar,Federasyona ayar verirler,Federasyonda bu gazla ve fırsatla basar 2 maç seyircisiz cezasını,onların istediği lokum gibi hakemleri maçımıza atarlar ve bizim yönetim yine tebessüm moduna girip Ciddiye almama kahramanlığı yapıyorlar ŞAŞIRMADIM hiç ŞAŞIRMADIM. Koç ve takım, yine kadın takımında olduğu gibi yalnız bırakıldılar,saha avantajıda onlarda olduğu için geçmiş olsun bu olay bitmiştir arkadaşlar,yarın her türlü rezillikle ve tetikçi hakemlerle maçı alacaklardır,kimse takıma ve koça kızmasın yenilirsek.O hengamede,rezillikler içinde maçı alacak takım görmek isteriz ama yedirmezler bize,ha şu olur; baktık doğruyorlar en ufak fırsatta,Ergin ATAMAN takımı sahadan çeksin,salonu boşalltırmak için çalışsın bunları yapabiiliriz, ama akıl edebilirlermi o an için ...