• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TBL Finali | 5. Maç | Fenerbahçe Ülker: 76 - Galatasaray Liv Hospital: 63

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Furkan yeter furkan ribaund al yeter artik ya bir işe yara ya bu neeeeeeee

17 dk da 17 sayı nedir arkadaş

Bu takım şampiyon olacak , hemde dişi kanaryaların önünde !

TBL Finali | 5. Maç | Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Liv Hospital

Bu atmosferi unutup fark atarız diyenler var forumda.Bir bakın biz hangi Fener deplasmanına iyi başlamışız.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ender yok mu kenarda?

bu atmosferi unutup fark atar diyenler var forumda.bir bakın biz hangi fener deplasmanına iyi başlamışız.

Iphone 'den tapatalk aracılığı ile gönderildi

2.maça zaten onun dişinda hep fark yedik ligdeki 25 i unutamiyorum

Kazanamayacagimiz aşşagi yukari belli olmusken tribünleri kiskirtmaliyiz.. Mac baslamadan once ilk anons yapildi zaten..

İsmet badem doğru birşey söyledi. Alan savunması yapalım. Cenk kötü.

45 21 ayıp ama yaa

cenk akyol 3 top kaybı 3 faul , arroyo 3 top kaybı 0/5 2 lik , markoishvili 0/6 saha içi isabeti

2.maça zaten onun dişinda hep fark yedik ligdeki 25 i unutamiyorum

Anlamıyorum bu hakemleri görüp , deplasmanda iyi oynamadığımızı bilip nasıl olurda fark atarız diyorlar.

Evet,hocanın cidden neden Malik´te ısrar ettiğini ve niçin mola almadığını açıklaması lazım.

Savunma tam bir rezalet bu arada ilk yarı bitti 45-21

Atmosfer mi :) .O salon yapıldı yapılalı ilk defa eli ayağı düzgün bir atmosfer oluştu ki normalşartlarda delikanlı bir Galatasaray yöneticisi olsa güvenlik önlemleri alınmamış diyerek takımı sahayasürmezdi

20 dakikada 21 sayının izahı yok.Hakem,tribün,şikeciler falan hikaye.

Koç maç sonu ne diyecek çok merak ediyorum.
Arroyo bile kendi kafasında.

İSTATİSTİK | Fenerbahçe Ülker, ilk yarıda 16/18 iki sayılık atış ile oynarken Galatasaray Liv Hospital, 5/21 ile oynadı.

O değilde buradaki Fenerliler defolsaya.

Hayır takım maçın başında toparlandı 7 - 7 yaptı skoru,ama Koç aynı takıntılarla evden çıktığı gibi gelmiş, 15 veya 20 olunca mola denen mereti kullansa hızını kesecek ama nerdeee,iyiki yardımcısı falan değilim inanın basardım fırçayı 8-/

2 tane önemli istatistik var

Fenerbahçe Ülker içeriden 18'de 16 ile oynamış.

Ergin Ataman ilk yarıda hiç mola kullanmadı.

bu maçtan umut yok ulan şu hairston niye bu kadar kötü anlamıyorum bu adam geçen yıla kadar milanonun yıldızıydı geçen yaz barca ve cska bile istedi milano satmadı şimdi şu adamın haline bak

Geri