• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TBL Finali | 6. Maç | Galatasaray Liv Hospital 85 - 77 Fenerbahçe Ülker

Kısıtlı basketbol bilgim var ama Kleiza'nın geri pasına geri pas değil diyen hakeme ne denir bilmiyorum....

bu hakemlere mahkum eden demirel şimdide Erdenay defolun yaa

Obradoviç işler kötü gidince hemen mola alıyo , bizim koçun direnç noktası +20 sanırım!!!

Şu hakemlere bak arkadaş. Bu adamlar bu kadar kul hakkı yedikten sonra rahatça uyuyabiliyorlar mı acaba?

bedava fauller manu ve sinanıda atın sizde rahatlayın bizde rahatlayalım

renklere aşığım yoksa kpss çalışmam lazım dayanamıyorum :(

o kadar etkisiz savunma yapıyoruzki her hücumda boş şut buluyırlar

başından beri iddia ettiğim,sahada uzun süre çift türk forvet yani cenk ve sinan ın kalıp,bonsu yu muhakkak sahada tutma formülü,ister istemez bugün 2. yarı denk geldi.ve iş bitti

Biz Şampiyon olmalıyız.olacağız derdim ama nedense takıma güvenip diyemiyorum.

mccalebin o iğrenç ballı anlarından biri

Hakemlere, federasyona ve bizim yönetime rağmen 3-3. Adım hıdır elimden gelen budur.

6 sayıya çektiler nalet olsun :(

malik zararsın yaa :( vallahi ben bu kadar dayanamam

emir hala neyi itiraz ediyor, bu kadar karaktersiz biri oldugunu belli etme bari ya

arroyo hadi yaa kaçırma

Yine son dakikalarda zora soktuk. Ama yine kazandık ya çok sevindim :)

Bugün kazandık, kaybededebilirdik. Ama bir lafım forum yazarlarına sinerji denen şey sadece salonda koltukta oturup bağırmakla olmaz yürek işi bu. 2-3 sayı geri düşüp işleri yolunda gitmeyince asıp kesen gitti diyen taraftarlar var ayıp abi ya yürekli bir gs taraftarının işi değil bu... bunca aksiliğe rağmen kazandık Helal Olsun Sana Adam Gibi Adam ERGİN ATAMAN Helal Olsun Aslanlar....
Şimdi bir maç o maç da Fenerini bjksini efesini karşıyakasını ve EN çok da Fenerasyonunu hepsini ama hepsini üst üste koyup kafalarına kafalarına vura vura alma maçınıdır Allahın izniniyle... inanmayan erken pes edecek olan ne izlesin ne de yorum yapsın lütfen....

Maçın adamları bence bonsu,zoran ve arroyo

Bonsu takımı diriltti.

Fakat savunmamız çok kötü.

Bonsu 16 sayı 8 rebound... :) Şampiyonluğun anahtarı Malik-Ersin-Bonsu üçlüsünün en az birinden verim almak olacak. Tebrikler takıma ve Ergin Hocaya... Darısı şampiyonluğumuza inşallah. :)

Geri