TBL Finali | 6. Maç | Galatasaray Liv Hospital 85 - 77 Fenerbahçe Ülker

Maçları defalarca izledim.Zoran ı beğenmiyorsunuzda bence fenerin yabancılarından daha faydalı bir oyuncu.

Cenk Akyol da bir sorun görüyorum.Sıradan maçlarda çok gamsız oynuyor.Zor maçlarda daha çok konsantre .

Aslında bu çocuk devamlılığı ve hırsını büyük maçlardaki gibi hep gösterse çok daha iyi oyuncu olur.Potansiyeli var.

Ben bu gece kendisini çok beğendim.Hep böyle oynasa takımın esas oyuncularından biri olur rahatlıkla...

yarattığımız farkları tutuamamız adamların geri dönmesinin nedeni rotasyon arkadaşlar. bizim bu seride rakibimiz fenerbahçe değil kendimiziz. adamlar 10 kişiyle oynuyor biz 6-7 kişiyle, hal böyle olunca 40dk aynı savunmayı yapmak imkansız bu yüzden farkı erittiler. yani bu konuda eleştiriler biraz yersiz olur. çok değil sadece gordon olaydı seri bitmişti, hoş haysiyetli hakemler olsa maçları yöneten zaten bitmişti seri bugün.

Zannımca bu yazdıklarının çok geçerliliği yok kardeş; Kaç maçtır aynı senaryoyu seyrettik ama aynı hatalara KOÇ defalarca düştü hem İpekçi'ide hem Ülker Arena'da Hairston konusunda,ne zaman girse olan fark eridi onun yüzünden, iyide oynamaya aç DomDom var pekala deneyebilirdi bir yada iki maçta.Yani işlerin bu kadarda zora girmesi Hoca'nın gereksiz takıntıları kanaatimce ...