TBL Finali | 7. Maç | Galatasaray Liv Hospital - Fenerbahçe Ülker

Fenerbahçe'nin sahasında oynanan bir önceki maçta, Galatasaray ve milli takımın koçu polis şapkasıyla çıkartılmıştı sahadan;
bu son mac için Fenerbahçe'ye ceza verilmezse maça çıkmıyoruz, konu kilit.

Savaş Abi açmış finalin son başlığını, ben de toteme devam edeyim, Ergin Hocamın resmi ve verdiği söz ile;

Yine söylüyorum; 3-3 yapacağız ve şampiyon olacağız.

Ergin ATAMAN

B_20439_B_20389_b.jpg

Tarih: 19.06.2014 - Perşembe - 21:00
Yer: Ülker Sports Arena

3-3 oldu! Şimdi sırada şampiyonluk var!

Muhtemelen Türk Spor Tarihi'nin yüz karası olacak günlerden birine daha şahitlik edeceğiz, güvenlikten ve insanlıktan uzak.. TBF, o maçı seyircisiz oynatabilir mi, bizim basiretsiz yönetimimizin laf cambazlığı dışında icraat sunabilir mi, bilmiyorum.

Ama biliyorum, o gün, bu takım ve bu koç, Terör Yuvası'nda emeklerine sahip çıkacaktır..

Eğer terbiye ve ahlak yoksunlarına gerekli ceza uygulanmaz ise, bedeli ne olursa olsun bu hamleyi yapmalıyız, yeter alttan aldığımız.

Ergin Ataman: Ülker Arena'da can güvenliğim yok. Oyuncularım da aynı fikirde. Can güvenliğim olmayan yerde iş yapmak istemiyorum.

Planlar tutmadı,oyunlar bozuldu... Eğer serinin son maçı seyircisiz oynanmaz ise tarihi bir rezillik yaşanır. Yapılan tarihi rezilliklere ceza vermeyen kişiler ise derhal istifa etmelidir fakat daha garanti bir şey yok her şey yarın kesinleşir. Eğer oldu da ceza verilmedi o zaman gerekenin yapılması lazım hem taraftar olarak hem yönetim olarak.

Ünal Aysal, Lütfi Arıboğan ve tüm yöneticiler! Galatasaray'ın başarılarıyla övünmeyi biliyorsanız, hakkını da savunacaksınız! Bu maç SEYİRCİSİZ OYNANMALI!! Hakkımızı yedirmeyin, cesur olun!

Verilmesi gereken cezalardan bağımsız. Yine ucunda kupa olan bir final maçı, rakip Fenerbahçe. Geçmişleri ortada, geçmişimiz ortada hem de taze taze. Onlar daha çok tedirginler. Oyuncu grubu olarak yetenekli olsalar da kırılganlar. Bu tarz final maçını kaldırabileceklerini sanmıyorum. Eurolig'de ve ligde bizim oynadığımız sayısız final niteliğinde maç oldu, hepsinde de kazandık. Onların tek maçı vardı(milano); sonucu malum. Aşırı bir adaletsizlik olmazsa şampiyonluk yakın; meşaleyi yakın.

Adalet olursa f,nal maçlarının zaten kazananı bellidir. Ama eğer olur da yine bir şerefsizlik yapılır ve maç seyircisiz olursa biletlere kesinlikle asılın. Takım çıkar çıkmaz ona yapacak birşeyimiz yok. Ama biletlere asılın . Takım kesinlikle seyircisiz oynanmazsa çıkmamalı görüşüne ise zaten katılıyorum.

Gereksiz takıntılarından dolayı maç içinde bazen sinir küpü olsamda Aslan koçumuz ( Bazı arkadaşlar; Koç'u hem yeriyorsun hemde övüyorsun diyecek olsalarda neyse boşverin <3<3 ) ve Aslanlarımız; Gereğini yaptılar, Bundan sonrası, yazmak tan bıktığım Pısırık Yönetimde artık.Aman ezik Fenerasyon'un tuzağına düşmesinler,En geç Çarşamba günü hem cezanın hemde Ceza onayının çıkmasını beklesinler,Perşembe gününe bırakırlarsa sakın aldanmasınlar ve takımı maça çıkarmasınlar.Kısasa Kısas VESSELAM !!!

Maç seyircili olursa can güvenliğimiz tehlikede olacak.

Hiçbir şampiyonluk bizim oyuncularımızın canından değerli değildir....

Ceza verilmez ve maça çıkmaz isek ekstra yaptırımlarımız da olmalı bence. Bunların üzerine çalışmalı yönetim. Fenerasyona dava, Ergin Hoca'nın milli takımı bırakması, Ülker sponsorluğunun çekilmesi gibi konular düşünülmeli ve araştırılmalı diye düşünüyorum...

Ergin Ataman ın bu gece yaptığı açıklamadan anlaşılan,eğer fenerbahce hakettiği cezayı almazsa,boşuna çıkmaya gerek yok maça.Adam açık açık hem ben hem oyuncularım o atmosferi yaşamak istemiyoruz diyor.25-30 civarı bir farkla kaybederiz.Ceza verilmez ise,bende aynı fikirdeyim çıkılmasın maça.

Ceza gelmediği taktirde salonda yaratacakları atmosferin 2 katını yaratmasını bizde gayet iyi biliyoruz.En büyük korkuları Galatasaray taraftarı zaten.Biz efendi gibi cezamızı çektik,sakin ortamda oyun oynandı,aynısını bizde talep ediyoruz,olmaz ise çıkmayalım maça.

Bir maça çıkmamakla bir şey kaybetmez, çok daha fazlasını kazanırız.

Aynen katılıyorum; Önemli olan takımımızın bu eziklerin alayına Kadın taraftarlarımızın önündede olsa Şampiyonluk sevinci yaşatmamasıydı,artık kozlar elimizde ve bu koz olması gerektiği gibi kullanılırsa her türlü kazanan biz oluruz son maça çıkmasak bile.Kendilerince sevinsinler Eziklerin alayı kepaze herifler ...

Sakın ola ''seyirci olsa da yüreğimizle çıkar oynarız'' fikrine kapılmayalım. O seyirci oraya alındığı an ''basketbol'' konuşacağımız en son konu olur o maçta. Seyircisiz oynama cezası verilene dek maça çıkmama kararı almalıyız !

Ceza vermezler ise (verebileceklerine inanmıyorum)kesinlikle maça çıkmayalım. Ben şahsen bu kararın sonuna kadar arkasında olurum. Çok doğru bir iş yapmış oluruz.

Sakın ola ''seyirci olsa da yüreğimizle çıkar oynarız'' fikrine kapılmayalım. O seyirci oraya alındığı an ''basketbol'' konuşacağımız en son konu olur o maçta. Seyircisiz oynama cezası verilene dek maça çıkmama kararı almalıyız !

Seyirci olsa da yüreğimizle çıkar oynarız fikrindeyim. Ama oradan şampiyon çıktığımızda vandalların sahaya atlayacağına , oyuncularımıza ve teknik ekibe linç girişiminde bulunacaklarından o kadar eminim ki ben de Seyircisiz oynama cezası verilmezse takımın maça çıkmama taraftarıyım. Ne de olsa karşımızda yenilgiyi hazmedemeyen, medeniyetten nasibini almamış bir topluluk olacak.

[video=youtube;cKF9FgoXLqI]http://www.youtube.com/watch?v=cKF9FgoXLqI[/video]

[video=youtube;hzycWkhXTgU]http://www.youtube.com/watch?v=hzycWkhXTgU[/video]