TBL Finali | 7. Maç | Galatasaray Liv Hospital - Fenerbahçe Ülker

Forumda öyle bir hava var ki sanki seyircisiz kararı açıklandığı an şampiyon olacağız. Ya adamlar tape tescilli Recep Ankaralı'yı, maç kaybetmedikleri Emin'i, Rüştü'yü hakem olarak açıklıyorlar. İş bitmiş bile. Boşuna demiyorlar oyu veren değil sayan önemli diye. Ankara'da Mansur-Melih çekişmesi gibi düşünün. Karar vericiler adil olmadığı sürece kazanma olasılığımız yok.

Aynen arkadaşın dediği gibi Big3 yapmış TBF.

Karşılarına LBJ-Wade-Bosh, Pierce-Garnett-Ray, Duncan-Manu-Tony 3lüsünden birini seçip çıksan şu hakemlere karşı şansın yine yok sad but true.

Fb taraftarını kıskanıp şürekası Aziz'i istemek..

Sinirden beyine oksijen gitmediği belli fakat bu kadarını da mide kaldırmaz.

Bizim kılıcımız belli. B*kun püsürün içinde yüzmek isteyenleri karşı yakaya alalım.

Beklenildiği gibi sadece para cezası çıkmış TBF'den. Hakem üçlüsünden sonra seyirci avantajı ile de işlerini sağlama aldı TBF-FBU koalisyonu. Ancak Galatasaray bu oyunu da bozacaktır. Yeter ki konsantrasyonu koruyalım.

Aziz Yildirim gibi bulasmadigi pislik kalmayan , şike hükümlüsü , asker kacagı bir mafya bozuntusunun ÜNAL AYSAL gibi bir beyefendi ile kıyaslanabildigini gormemizi saglamistir .. Komik.

Allah hepinizin belasını versin

Çıkmayalim maça abi !!

Hiçbir kupa oyuncularimizin sağlığından daha iyi değildir !!

Yonetimimiz hazirliklarini yapiyor, kimsenin meraki olmasin.
Yaklasik yarim saat icinde bir aciklama dusecek resmi sitemize ve utandiracak bu kararin altinda imzasi olanlari: "siddetle kiniyoruz."

O kupanın bir sapını Turgay diğer sapını Aziz alsın tepe tepe kullansın bu takım o maça çıkmayacak ! Birde üstüne gelecek sene için af çıktı adam öldürseler ceza almayacaklar bu takımda kimse canını sokakta bulmaadı bu düzende şampiyon olmaya da gerek yok .

Yanlış anlaşıldım sanırım.

Gerektiğinde masaya yumruk vuracak bir başkan lazım bize !!

Haksızlıklara karşı koyacak bir başkan !!

Beyefendi olmak ile olmuyor bu işler abiler belli olmuyor mu ?

Bize beyefendi başkan lazım değil,masaya yumruğunu vuran,haksızlıklara karşı dik duran bir başkan lazım !!!

Yaklasik yarim saat icinde bir aciklama dusecek resmi sitemize ve utandiracak bu kararin altinda imzasi olanlari: "siddetle kiniyoruz."

yapılaçak acıklama neyi değiştirecek. kaldıki gerçekten şampiyon olunması durumunda hem hocanın hemde oyuncuların o sahadan sağlıklı bir şekilde çıkmaları mümkün değil.

Eğer şu maça çıkarsak yazıklar olsun yönetime. Ünal Bey Fenerbahçe deplasmanına hiçbir branşta gitmezken, oyuncuları ve teknik ekibi orada binlerce magandanın kucağına bırakmak ve hadi kazanın şu maçı demek, acizlikten başka birşey değildir. Eğer bu maça çıkmayıp kupayı kaybetsek dahi benim hayatım boyunca unutmayacağım en onurlu karar olacaktır.

Sanirim yönetime yakınsiniz.

Maça çıkacak miyiz ?

Bu konu hakkında bilginiz var mı ?

Şiddetle kınamak ile olmuyor bu işler !!

Maça çıkmamaliyız açık ve net !!!

Feneriyle sahte kabadayı Obrasıyla vs baş ederiz, eder(dik) .seri 2-0 gerideyken bile bunu fenerbahçeliler de çok iyi biliyordu bu seriyi kazanma ihtimallerinin zayıf olduğunu.

Çok şey istemedik.Eşit şartlar da adaletli bir yönetim de Maç yapmayı ama onlar istemedi.Çünkü Galatasaraylılığımı taraftarlığımı bir kenara bırakıyorum bir basketbol sever olarak görünen köy kılavuz istemez

Ancak öyle bir federasyon var ki karşımız da Bütün kanalları bütün yapısı ve bütün gücü ile açık ve bariz şekil de Fenerbahçe Ülkeri şampiyon yapmaya çalışıyorlar.Daha en baştan belirlemişler ligin şampiyonunu.

Kimse kusura bakmasın hiç bir fenerli de alınmasın gücenmesin ama bu takım eşit şartlar da Her türlü FVenerbahçeyi gömer maç kazanır kaybeder ama seri li bir kapışma da her türlü yer. Ergin Hoca her türlü Obradoviçi yener arkadaş. Avrupanın en büyüğü diye kim Obradoviç diyorsa bana basketbol sistemi içerisin de 3 tane madde bile yazamaz.

Ama asıl bana koyan bu takım bu kadar mı sahipsiz. Başka bir tabiri yok bu takımın anasını bellediler hala da belliyorlar. Bir tane isim yok mu şu camiada masaya yumruğunu vuracak?
Galatasaray Basketbol şubesinin çok gizli kasetleri var federasyonun elinde de her halde her gelen Rahmetli Canaydının dan Adnan Polatına Ünal Aysalına hepsi bir gariban hepsi gözlerini kapatmış hepsi sessiz. Çıkarmışlar oraya şube yetkilisi diye bir kaç beyfendi, Şöyle takipçisiyiz böyle peşindeyiz felan filan diyip duruyorlar. Biz senelerdir takip ediyoruz ki ,takip ettiklerimiz en aşağıdan zaman aşımına uğradı bile.

Şube koordinatörü denen bir adam var ismini anmaktan bile hicap duyduğum. Hala kalkmış büyük transfer olursa final maçından dört saat önce açıklanır diyebiliyor dalga geçer gibi. Al o büyük transferinle sen nba2k oyna beyfendi. Bu takımın lig şampiyonu olmak için spaunılıse ihtiyacı yok. Bu takımın adalete ihtiyacı var.

Bir basketbol antrenörü ki aynı zaman da milli takım antrenörü cinayet yerine götürülüp olayı anlatan katiller gibi kamufle edilerek salondan çıkartılıyor. Utanmıyor musun sen O koltuk ta oturup tweet atan şahıs. Neden gidemedin acaba Ülker terör arenada ki Maçlara?

Var mı bu takımı o salona göndermeyecek yürekli bir yönetici bu kulüp te.. Yok . Onlar kükrerler federasyon höt der otururlar aşağı, Tff için bile yabancı sınırlaması kuralı geldiğin de ya bu kuralı değiştirirler ya da bu onlar değişir diyen bir başkanın yönetimi var sonuçta. Ne mi değişti? Biz planımızı yerli oyuncu alımına göre yapıp yabancı kuralı için de fazla oyuncuları satmakla meşgulüz.

Son diyeceğimi başta demişim aslın da. Ulan ispanya da Real Madrid ve Barçadan biri bu kadar haksızlığa uğrayacak federasyon bırak devlet değişir be. Yunanistan da oly ya da pana dan biri bu şekilde ezilecek ülke de kaos oluşur. Bu federasyonu hemen bu akşam tarihe gömecek Camia içi gücün de var ülke için de etkin de var milyonlarca taraftarın da var ama bizim yönetim resmen katledilişimizi izliyor Ne diyeyim yazıklar olsun hepinize.

Şampiyonluk mu? Şike yaparak kazandıkları şampiyonluklar bile bu kazanacakları şampiyonluğun yanın da Alın teri kalır arkadaş. Hayrını görsünler!

Maalesef yönetim bu kulübe yakışmıyor aziz masaya elini vuruyor olay bitiyor. Biz ancak resmi siteden açıklamalarla cevap veriyoruz. Ünal Aysal masaya yumruğu vuramıyor!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bunların olacağı belliydi. Her sene futbol, bayan basket aynı muhabbet. Ünal Aysal göreve geldiğinden beri boş konuşmaktan başka hiçbir şey yapmadı.

Eminim maça çıksak ve Ergin Ataman takım gerideyken mola almasa, kötü oynayan oyuncuya biraz sabretse; galatasaray adıyla kurulan bu forumda bile idam sehpalarına oturtulur. Adam orda can derdinde, yedek oyuncular dersen onlarda aynı, yorgunum diyor koç, üzerime oynanıyor diyor, can güvenliğim yok diyor. Biraz insana değer verelim. Hadi adamın başı yarıldı ve şampiyonluğu direk bize verdiler, bir şampiyonluk bu kadar değerli değil!

Masaya yumruk vurmak ile iş bitiyorsa benim başkan adayım Selçuk Aydın.Aziz Yoldırımın masaya vurduğu yumruklar ile gelen şampiyonlukların çıkışı acı oluyor 3 Temmuz'u unutmayın.Sizi bilmem ama benim Galatasaray'ı sevme nedenlerimden biri Aziz Yıldırım kılıklıların bu kulüpte barındırılmaması lütfen buraya gelip Azizsilin geyiği yapmayın.