• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TBL l 13. Hafta l Galatasaray 90-76 Beşiktaş Sompo Japan

TBL l 13. Hafta l Galatasaray - Beşiktaş Sompo Japan

Caleb Green en olmazsa olmaz oyuncu. Kaybetmemiz cok muhtemel

Sent from my iPhone using Tapatalk

4 6 hafta arası yokmuş. Mutlaka transfer lazım

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dar rotasyondan şikayet ederken takımın en önemli oyuncusu en az 1.5 ay yok .. Uzun transferi elzem oldu ..

Bazı siteler 2-3 hafta diyor. 1,5 ay bilgisi nereden ?

Hadi Ege zaman senin zamanin... Tabii sure alabilirsen.

Galatasarayı rehabilitasyon merkezi olarak kullanıp ertesi sezon besiktas'da harikalar yaratan Engin Atsürü bu aksam iyi izleyin.. Cok ciddi katkı verecegini düsünüyorum... Galatasaray maclarinda ilginc bir motivasyon ile oynuyor .

Korktuğum başıma geldi uzunlardan birinin sakatlanmasi üstelik son haftaların en formda ismi green çok kötü oldu biz bh maçı kazanıriz 1.5 ay olmasi eurocupta sıkıntı yaratcak transfer de yapamiyoruz hadi hayırlısı

Dorsey koçum her maç böyle oynasan da sıkıntı çekmesek?

Dorsey yine Howard'a bagladi

izlediğim yerde yayın o kadar donuyor ki maca konsantre olamadım.13-0 a karsı 8-0 lık seri yedik galiba

10-0 lık seri yiyoruz beyimiz yine kenarda izlemekle yetiniyor.

Mola alma sen aman

Safak Edge be kardesim, aferin Safak.

Adminlerden özür dileyeren Ergin Ataman övmeyi yasaklıyorum bu forumda.

Sürekli eleştirip çileden çıkarmalıyız.

Kusursuz bir takım oyunu kusursuz bir staff yönetimi .. İşte görmek istedigimiz Ergin atman bu ..
Zamaninda aldigi molalar ve yerinde degisiklikler ile ilk yari besiktasi surklase ettik
Calleb Green'in olmadigi bir günde Dorsey'in olaganüstü katkısı.. Buna cok ihtiyacimiz vardi..
İlk yaridan büyük keyif aldim..
Şu oyunu deplasmana yansitabilirsek tadından yenmeyecek ...

Devrenin sonunda Shlibb'in orta sahadan attıgı basket ve faulü yedi hakemler ...

Hocanın Şafak'a garezi var bunu anladım. Ne zaman güzel işler yapmaya başlasa oyundan alıyor.

Yanliz o bariz basketfauldu, 4 sayiyi yediler.

Geri