TBL l 2. Hafta l Galatasaray - Anadolu Efes

1133156_620x410.jpg

Ligde ilk dört hafta için zorlu bir fikstürümüz vardı. İlk maçta Trabzon deplasmanında rahat bir galibiyetle çıkarak, bir virajı döndük. Çarşamba oynadığımız Neptunas maçından da galibiyetle ayrılarak sezona güzel bir başlangıç yaptık. Şimdi ise kritik maçlardan birine çıkıyoruz. Anadolu Efes ile kendi evimizde karşılaşıyoruz. Sezon öncesi TÜBAD Turnuvası'nda karşılaşmış, 86-78 sahadan mağlup ayrılmıştık. Tabi daha tam takım olmadığımız zamanlar olduğunu belirtmek lazım.

Ligin ilk maçında Trabzonspor Medical Park'ı geçerken takımımızda;
Vladimir Micov ; 18 Sayı 2 Ribaund 2 Asist
Caleb Green ; 17 Sayı 9 Ribaund 3 Asist
Errick McCollum ; 15 Sayı 3 Ribaund 1 Asist

İstatistikleri ile mücadele etmişti. Hafta içi oynanan Neptunas maçında da özellikle McCollum'un ve Micov'un skorer yönlerinin öne çıktığını görmüştük. Anadolu Efes'in ilk maçı ise Ankara'da yaşanan hain saldırının ardından iptal edilmişti.

Trabzon ve Neptunas maçlarında sağlık sıkıntıları nedeniyle takımın başında yer alamayan baş antrenörümüz Ergin Ataman'ın bu maç ile parkelere geri dönmesi bekleniyor. Koçumuza buradan bir kez daha geçmiş olsun derken, dönüşünün Efes galibiyeti ile olmasını umut ediyoruz. Yenilmez Armada'ya Anadolu Efes önünde başarılar dileriz.

Tarih : 19 Ekim 2015 - Pazartesi - 20:00
Yer : Abdi İpekçi Spor Salonu
Yayın : NTVSpor
Biletler : http://www.biletix.com/etkinlik/SBG37/ISTANBUL/tr

Benim için en önemli unsur taraftarın salonu ne kadar dolduracağı,keşke p.tesi oynanacak maçta biletler 10 tl olsaydı,salon dolu olursa ben kendimizi bir adım önde görüyorum,umarım dorsey ve shilb beklediğimiz katkıyı verir,sonsuz başarılar takımımıza..

Efes macini izliyorum. İşimiz cok zor. Burada bizlere cok is düşüyor. Umarım salon dolar

Edit: 8 yabancıdan dunston i mi kesecekler aceba ?
Sent from my iPhone using Tapatalk

Diebler, granger, Birkan, heurtel bizim gibi 3 lük şanssızlığı olan takıma inşallah çok fazla ters gelmez

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Huertel bize karşı hep iyi oynadı dikkat etmek lazım.
Diebler müthiş bir şütör. Dikkat etmek gerekiyor.
Birkan da çok formda.
Blake Schilb devreye girer artık...

Lafa gelince mangalda kül bırakmayan Galatasaray taraftarı bir zahmet yerinden kalkıp maça gelir umarım. Yeni ve heyecan veren bir takım kurduk ve sezona da iyi bir başlangıç yaptık. Oynayacağımız takım ligin en önemli ekiplerinden biri. En az salonun yarısını doldurup sağlam bir baskı kurmalıyız rakibe ve emek hırsızı hakemlere karşı.

Göksenin ve Schilb'in kısa rotasyonunu rahatlatması ve verimli oynaması gerekiyor. Özellikle Schilb'in hücumda keseceği cezalara ihtiyacımız olacak.

Kazanırsak müthiş bir hava yakalarız, kazanmak için her şeyi yapacağımıza eminim. Başarılar aslanlara.

Ben kazanacağımızı düşünüyorum. Eğer Micov'a Schilb de eşlik ederse Cedi'nin yokluğunu ararlar. Sadece Birkan orayı götüremez. Diebler bizimkilere undersize kalır

maça lütfen gidin, üniversiteye calıştığım için maalesef maça gitmek bir günümü toptan heba etmek oluyor. günümü heba etme hakkımı fenerbahçe maçıyla kullanacağım. efes maçında takımı fener maçının havasına sokmak lazım. takımın neredeyse tümü basketbol taraftarımızın heyecanını tatmadılar. bu maç fener maçı için de çok çok önemli bir maç. gidin arkadaşlar maça:)

Abdi ipekçi'deki atmosfer hiç bir yerde yok. Salonun akustiği muhteşem. Bunu yakalamak için fener'de başkanları anons yapmak zorunda kalıyor. Bunu bozmak için de derbilerimizi pazartesiye aldılar. Bir nebze olsun kırmak istiyorlar o atmosferi. İnadına gitmek lazım. Bahane üretmemek lazım. Evet pazartesi zor herkesin işi gücü var, bunun ertesi günü var ama Galatasaray için, Ergin Hoca için, bu kumpasçı federasyona kapağı takmak için orda olmak zorundayız.

Dorsey in döneceği maç diye düşünüyorum(umuyorum). Zira Tyus - Dunston - Brown gibi oyuncularla oynayacak.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cedi Osman'la Doğuş yok.Alex Tyus 6 yabancı sınırına takılacak.Biz kendi takımımız için acaba bu dar rotasyonla sezonu sakatlıksız tamamlayabilir miyiz diye düşünürken Efes rotasyon konusunda çok daha zor durumda; 6 yabancı+Birkan...
Dorsey ve Schilb'in Abdi İpekçi atmosferiyle tanışacağı maç olacak.Taraftar faktörü onların olaya dahil olmasına yardımcı olacaktır diye umuyorum.Bu maçtan çok ümitliyim.Tabiki salonda olacağım.Bol şanslar

Efes, Euroleague'e bu kadar gorkemli baslamasini hic kale almiyorum, elbette iyi takimlar ama su rotasyonlariyla net bir ustunlukten bahsetmek zor. Bizde Limoges degiliz.

10.000 kisi onunde farkli kazanacagimizi dusunuyorum.

Efes, Euroleague'e bu kadar gorkemli baslamasini hic kale almiyorum, elbette iyi takimlar ama su rotasyonlariyla net bir ustunlukten bahsetmek zor. Bizde Limoges degiliz.

10.000 kisi onunde farkli kazanacagimizi dusunuyorum.

bana kalırsa kim kazanırsa kazansın en fazla 5-10 arası bir fark olur gibime geliyor inşallah kazanan biz oluruz güvenimiz sonsuz yenilmez arma

Yabancı sınırını ve rakibimizin eksiklerini dikkate alınca Efes ile kadrolar arasında uçurum olduğunu düşünmüyorum. Güzel bir tribün, dersine çalışmış ve kazanmayı isteyen bir Ataman ve ekibi ile galibiyet uzak değil bana göre.

Abdi İpekçi ortamını, Yenilmez Armada´yı, basketbolu çok özledim. İşlerin yoğun olduğu bir döneme denk gelmese sezona iyi bir başlangıç olacaktı benim adıma, EL´de oynamadığımızı da dikkate alırsak.

[video=youtube;3CjPs2vmmDM]https://www.youtube.com/watch?v=3CjPs2vmmDM[/video]

Gelme konusunda kararsız olanlar, izleyip kesin karara ulaşabilirler.

Efes'i hakemlerle birlikte, İpekçi'nin tavanına vuracağız.