TBL l 2. Hafta l Galatasaray - Anadolu Efes

Bir önceki sayfada yazdım tekrar yazıyorum.
Maça başlangıç çok önemli.
Onlara bu maçın rahat geçmeyeceği izlenimini ilk dakikalardan itibaren vermeliyiz.
Huertel ve Eric sayı yarışına girebilirler.
Schilb'in de devreye girdiği maç olur umarım.

Sezonun ilk ciddi sınavı diyebiliriz. Çekişmeli bir maç olacaktır. Efes denildiğinde aklıma hep geçen sezon ki maçta yaşanan rezillikler aklıma geliyor hep. Efes kadrosunu güçlendirdi fakat biz geçen seneki gibi hiç değiliz. Pota altı savunması bence bu maçın kilidi olacak. Çıkıp aslanlar gibi oynayıp kazanacağız. Takıma güveniyorum.

Maçı uzun yıllar sonra şifresiz kanalda izlemek güzel olacak
Umarım salon dolu olur
3'te 3 yaparsak dikkatleri üzerimizde toplayacağız
Bu arada yeni sezon formalarımız nasıl ? Hep beyaz formayı görüyorum,geçen sene formalar çok güzeldi

Maça gelip gelmemekte kararsız olan varsa kararsızlıktan vazgeçip maça gelmeli :) Takımın taraftar desteğine en çok ihtiyaç duyacağı 3-4 iç saha maçından biri.

Abdi İpekçi sizi bekliyor abiler, kardeşler.

Maça gelmeyi düşünüyorum ama bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Passolig uygulanıyor mu? Bileti gişedende salon önünden alabilirmiyim?

Efes'in Limagos maçını izledim Huertel sahada olunca iyi skor buluyorlar ama savunma çöküyor ama Huertel çıkınca skor sorunu yaşıyorlar. 100 sayı atsalar ne olacak sadece 3'lük denediler baya da attılar ben Efes'i çok iyi bulmadım Limagoes son periyotta fark 8'e inmişken 2 dakika iyi savunabilseydi maçı bile alırdı. Efes atarak kazanmak zorunda savunamıyorlar bence.

Dış atış savunmamız maçın kaderini belirler belkide farklı kazanırız. Klasik FB ve Efes ligi parçalar sezonu açılmış ama her sene tokatlanmaya bıkmadı bu iki oyuncu enkazı takımlar, bu senede yine aynısı olabilir.

Bana kalırsa kazanacağız. 80-78 civarı olabilir.

Zor maç.Efes'i beğendim.favori durumundalar ancak maçın Abdi İpekçi'de oynandığını unutmamak lazım.Rakip kim olursa olsun İpekçi'de favori Galatasaraydır.

Salonun dolacağını tahmin etmiyorum,7-8 bin kişi toplayabilirsek fena olmaz yinede.

Savunmayı özellikle de 3 sayı savunmasını iyi yaparsak maçı başa baş geçsede kazanacağımızı düşünüyorum.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Limoges maci ile bu maci kiyaslarken, Tyus veya Dunston dan birinin oynamayacagini eklemek gerek. Baya bi fark ettirir bu durum. Ayrica dogus ve cedi gibi topa baskiyi en iyi yapab iki oyuncusu yok efes'in. Salon dolarsa aliriz maci.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu maçı test maçı olarak görüyordum ancak Doğuş ve Cedi'nin olmaması bence bu maçı test maçı olmaktan çıkardı...

Görmek istediğim noktalar 1) Guardlarımızın topa baskı karşısında ne yapacakları---Doğuş ve Cedi olmayınca ortadan kalkmış oldu...

2)Geçiş hücumlarında nasıl geriye döneceğimiz...Doğuş ve Cedi bu işi en etkili yapan oyuncuları oda kısmen ortadan kalktı...

3)3 sayı savunmamız...Özellikle Diebler'a dikkat...Diebler'ı çoşturmazsak rahat bir galibiyet olacağını düşünüyorum..Allah utandırmasın...

Bu kötü haber.TYUS ve DUNSTON'ın oynayabileceği, GRANGER ve Cedi'nin daha çok süre alacağı bir Efes ürkütücü!
Granger varken çok dağınıklar yalnız. Böyle sokakta oynarken birbirleriyle o an tanışıp takım kuran adamlar gibiler resmen. Heurtel çok hatalı tercihler yapabilir , kendine oynayabilir ancak ben bu maçı alıyorum arkadaş diyecek tek oyuncuları da Heurtel. Kötüsü kötü ama iyisi de can alıyor .

Huertel in oynamamasi avantajmi yoksa dezavantajmi emin deilim. Birkan'nin olmamasi ise buyuk avantaj bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk