TBL Play-Off Maçları

Zoric + Oğuz + Bjelica + Kleiza = 23 sayı. Hatta pivot olarak Oğuz + Zoric 4 sayı.. KSK'da Batista + Mutlu 28 sayı.. Fenerin pota altını maden yapmak gerek, Furkan ve formda Bonsu ile ciddi katkı alırız pota altından. Tabi önce finale kalabilirsek inşallah.

Yazmadan duramadım. Seri Cuma biter de finale çıkarsak olması beklenen (gereken) fikstür:
2 Haziran Pazartesi: Ülker
4 Haziran Çarşamba: Ülker
7 Haziran Cumartesi: İpekçi
9 Haziran Pazartesi: İpekçi
12 Haziran Perşembe: Ülker
15 Haziran Pazar: İpekçi
18 Haziran Çarşamba: Ülker

Haftasonu maçları iyidir bakışıyla fikstür bizden yana, buraya yazalım bulunsun, bakalım şikeciler lehine değişiklik yapılacak mı? KSK maçları sonrası bu tarz ayrıntılara takılmak paranoya değil Türkiye realitesi.

Benim favorim bu turda pınar ksk demiştim hala da aynı düşüncedeyim seriyi 0-3 kaybetmiş olsalarda eğer herşey eşit şartlarda olsaydı turu yine idda ediyorum pınar ksk geçerdi!!! ilk 2 maçta istanbulda yandaş ve satılık hakemler serinin 2-0 bitmesi için sahada ellerinden geleni yaptılar moral olarak çok geriye düşürdüler ksk yı 3. maçtada darbeyi sahalarını kapatarak fenerasyon yaptı ve türkiyede basketbolun şerefsizlerin telkelinde olduğu bu oyunun fairplay ilkelerine aykırı bir durumda cereyan ettiğinin kanıtı oldu bu durumda yani bu ligde şampiyon olsak ne olmasak ne!!! Eğer yapmak istedikleri fenerbahçe ülkeri şampiyon yapmaksa basketbol oynanmadan diğer takımların oyuncularının alınlarının terini akıtmadan ve alın terlerini çalmadan versinler kupayı fenere!!!

Karşıyaka, bu sene playoff serisinin bence en kötü takımlarından biriydi. Ne kadar zayıf ve kapasitesiz bir takım olduğunu Fenerle oynadıkları 3 maçta da gösterdiler. Hele İzmir'deki son maçta bir pozisyon vardı ki sanırım herkese ne demek istediğimi anlatır: İlk yarının son 4 saniyesi. Karşıyaka faul atışı kullanıyor. Faul atışlarından sonrasında kalan o 4 saniyede fastbreak sayısı yiyorlar !!! Başka da birşey söyleme gereği duymuyorum.

Bu arada Banvit'i 3-1 ile geçeceğimizi tahmin ediyorum. Banvit'i geçince de, oyun planları sadece Bjelica ve Bogdanoviç'in dış şutlarına bağlı olan Fener'i saha dezavantajımız olmasına rağmen rahatça geçerek şampiyon olacağımızı söyleyebilirim. Ama herşeyden önce Euroleague için hedef Banvit'i geçmek...

fenere bütün maçları hafta içi verirler mi ki

Aynı salon olduğunda arada 2 gün, salon değişiminde 3 gün gibi TBF standardı oluyordu. Bakalım Fener evinde haftasonu da oynasın diye bundan taviz verecekler mi? Daha doğrusu verecekler de biz ne yapacağız. Yukarıda da belirtildiği gibi Türk sporunun şımarık veletleri lehine sonuç belli ama kızların yaptıkları örnek olunca insan 'herşeye rağmen olabilir' diye düşünüyor.