TBL Play-Off Maçları

KSK 28-34 ile öne geçtikten sonra 8-0'lık FBÜ serisi geldi ve devre 36-34 FBÜ üstünlüğü ile sonlandı.

Barış neler yapıyo öyle ya, inanılacak gibi değil. Adam üç şut attı üçü de kısa kaldı, çemberin ön kısmına sürtüp rakibin kucağına düştü. İki tane de saçma salak top kaybı var.

İnsan azıcık beynini kullanır ya, madem yeteneğin yok top kullanma arkadaş.

Bu Mutlu Demir nedir ya? Barış desen aynı. Sırf boyu uzun diye basketbolcu olmaması lazım insanların. Gerçi iki takımı da sevmiyorum. Yesinler birbirlerini.

Mutlu ve Barış'ın yaptıklarını izah etmek imkansız. Takımı satsalar bu kadar olmaz.

Yabancılar tek bi hata yapsa yerin dibine sokan İsmet Badem ne Mutlu'ya laf ediyor ne de Barış'a.

19 farkla kazandı Fenerbahçe Ülker. Maçın ilk yarısında alan savunmasına karşı iyi hücum edemedikleri için çok zorlanmışlardı ama Bo ile savunmayı biraz aşmaya başlayınca rahat bir galibiyet aldılar. Sezonun aksine Zoric ve Oğuz çok iyi oynadı Fener'de. Bo da iyi sayılırdı. Kleiza sonradan açıldı. Bjelica ve Emir yok gibiydi. Karşıyaka'da ise Batista iyiyse takım da iyi yoksa fıs diyebiliriz. Diğer maçlarda da bu değişmez sanırım.

Maçın ancak ikinci yarısını izleme fırsatı buldum. İlk yarı ile ilgili yorumlara baktığımda iyi bir maç beni bekliyor diye umutlandım ama Karşıyaka o direnci hiç gösteremedi oyunun ikinci bölümünde. Fener Ülker´i ilk kez böylesine istekli savunma yaparken gördüm, şaşırdım. Eğer Fener Ülker İzmir´e 2-0 avantajıyla giderse, 3-0 ya da 3-1 ile bitirir seriyi.

İlk Efes maçında da Karşıyaka böyle oynamıştı ama turu geçmesini bildi. Takım çok yorgun şuanda ama 2. maçta farklı oynayacaklarini düşünüyorum. Eğer kazanırlarsa turu İzmir de geçerler. Geçen seneki Karşıyaka kadrosu olsa bu turu rahat geçerdi.

İlk çeyrek 24-29 bitti. KSK bu maçı kazanmayı başarırsa evinde FBÜ'ye zor maç verir. Adamlar resmen dayak yiyor. İzmir'de böyle oynayamazlar.

Can Altıntığ unutulmaz bir performans sergiledi maçın başında.5/5 üçlük ve bir son saniye smacı.Yalnız Karşıyaka ana silahlarını devreye sokamadı ve maça kafaca iyi hazırlanmış olsalar da sertliğe yeterli cevabı veremediler.Skor baya yüksek seyrediyor.

İlk yarı sonucu 44-45 KSK üstünlüğü ile bitti. FBÜ çirkinliğin dozunu iyice arttırdı.

Bu Emir Preldzic,küçük Mirsad,salonun muhtarı yazın 2 turnikeye Milli kahraman olacak.Sonra düzgün insanların olmadığı yerde başarı gelmesin diyenler anlaşılmaz insan oluyor,Türk toplumu her alanda verileni olduğu gibi alıyor.