TBL Play-Off Maçları

İlk yari Batista ile zoric arasında yaşanan bir ribaunt mücadelesine komik bir hucum faul calarak Bati'yi bence gonderdi hakemler ...

Fenerasyon Ülker hakemler sayesinde kazandı.

KSK bugün Diebler ve Jawad'tan katkı alamadı.

3.maçın seyircisiz olduğunu düşünürsek Ülker 3-0 ile geçer diyorum...

Can Altıntığ'ı geçen yaz da buraya yazmıştım. Oyunun beğeniyorum ve verimli oynuyor. Ayrıca biz ne zaman fenerle maç yapacağımız zaman fenerden önce hakemi düşünmekten kurtulacağız. Amatör branşların hepsini ele geçirmiş adamlar, hakemler alenen taraf tutuyor. Kim fenerle maç yapsa son çeyreğe 30 sayı önde girmedikçe maçı kaybediyor, daha doğrusu kaybettiriliyor.

Can Altıntığ'ı Tofaş döneminden beri takip ederim.

Şutu iyi olan penetresi olan ve savunması da vasatın üstünde bir oyuncu

Diyeceğim o ki,Göksenin'in yerine düşünülebilir.

Karşıyaka'dan Diebler ve Dixon'ı çıkartın ligden düşerler.

Ufuk Sarıca ilk iki maç takımın canına okuyan Barış Hersek (bu adamın basketbolcu olması bu ülkenin ayıbı) ile başlayıp ne kadar vasat bir koç olduğunu da gösterdi bu arada. Nasıl tahammül ediyor, hayret.

Ceza işlerine korkunç şekilde yaradı.Banvit serisini İstanbul'a uzatarak finale çıktığımız takdirde deplasmandaki ilk 2 maçı feda ettiğimizi düşünüyorum.Takım umarım yanıltır.

Geçen sene biz çeyrek finalde Tofaş 'ı 2-0 ile geçtikten sonra yarı finalde de KSK'yı 3-0 ile geçip finalde de Banvit'i 4-1 ile geçip şampiyon olmuştuk.

Bu sene de Ülker,çeyrek finalde Tofaş 'ı 2-0 ile geçtikten sonra yarı finalde de KSK'yı 3-0 ile geçip final yükseldi.

Tarih tekerrür eder mi acaba !!

Fenerbahçe beklediğimden daha rahat geçti Karşıkaya'yı. Bunda en büyük faktör Karşıkaya'nın savunmasıydı kanımca, çok fazla sayı yediler ve play off sertliğini hiç gösteremediler.

Bu arada twitterda rastladığım bir şeyi paylaşmak istiyorum:

"Tebrikler ama şimdi GS LH ile final stresi başladı. Bunu da kaybedersek GS Store "finaller sizin kupalar bizim" tshirti yapar.."

Çok güzel fikirmiş, bu tshirtten hemen yaptılarım :D