Biz dahi hic konsantre olamamisken, playoff oncesi onemli virajlardan biri olmasina ragmen basligini ancak mac gunu actigimiz bir musabakada takimdan ust duzey performans beklemek zor.
Ben boyle sehir takimlarinin deplasmanini ayrica seviyorum. Futbolda ust duzey ligde takimi olmayan sehirlerin basketbol ile beraber yakaladigi hava ve salonda yarattigi atmosfer oldukca keyifli oluyor. Bence son donemde TBL'nin kalite seviyesini yukarilara cekmesinde boyle organizasyonlarin payi oldukca buyuk.
Ergin Ataman'in Jerrels ile beraber hangi yabanciyi kadro disi birakacagini merak ediyorum. Normal sartlarda Lasme'nin Istanbul'da kalmasini tercih ederdim, zira maci kaybetmek dahil gerceklesebilecek en kotu senaryo Lasme'nin sakatligi olur. Fakat lig yarisinin da kiyasiya devam etmesi hocayi bundan alikoyacaktir. Ben son donemdeki en formsuz yabancimiz olan Green'in de sut ritmini bulabilmesi acisindan kadroda tutulmasi ve uzun sure verilmesi taraftariyim.
Aslinda bugune dair en kritik nokta, gun nasil sonuclanirsa sonuclansin, aksam itibariyle Giresun macini geride birakip Gran Canaria macina odaklanmayi basarabilmek olacaktir. Muhtemel bir kotu sonucta forum dahil olmak uzere negatif sinerji yaymayi tercih edecek hemen herkes bir sure beklemeli. Zira asikar oldugu uzere, biz taraftarlar dahi Giresun macina konsantre olmakta zorlanirken, bugun icin takimin sonsuz kredisi var.
Cikip oynadiklari oyundan keyif alsinlar ve sakatlik belasini yasamadan Istanbul'a donsunler kafi,
Yuruyedurun..